evet ben kendimde farkındaydım zaten ne derece oldugunu 18 yıllık lekeler vardı bendeben gidince dr um lekelerin yüzey ve orta tabaka da olduğunu söyledi fayda görürsün dedi size de böyle bi bilgilendirme yapıldı mı yani derin ya da yüzeyel diye?
anladım canm sen bilirsin200 tl ama renk açıcı falan da önerdi onlarla 300 gibi oluyo seans
:) alıp evde uygulayanlar falan oluyomuş sanırım ama riskli,bende şimdi yaptıramazsam bi daha zor olacak yaptırmam memurum ve uzun süreli 15 gün kadar izinm hayatta olmazbukadar para verdiğimi esim bilmiyo nekadar bu maske diye sordu 100 tl dedim adama ne diyim 1800 desem kafayı yer herhalde
evdede yapılır aslında ama gözetimde tutuyolar yarım saat yan etki falan yaparmı dıye hıc bıseyde yapmıyo ertesi gün yapacagını yapıyo:) alıp evde uygulayanlar falan oluyomuş sanırım ama riskli,bende şimdi yaptıramazsam bi daha zor olacak yaptırmam memurum ve uzun süreli 15 gün kadar izinm hayatta olmazsadece bu ara boşluğum var o yüzden bi karara varmaya çalışıyorım
Çillerim baya açık renk faydası olur mu ki acaba bide yanak çukurlarımda koyuluk var asıl onlar geçsin istiyorumMerhaba öncelikle benim gittiğim doktor lekelerin tamamen gececeğinin garantisini vermedi. Oyle de oldu çiller hala duruyor. Sadece cilt rengim cok soluktu o düzeldi. Ocakta yaptırdım fakat devam kremi var onu hala kullandıgım için yüzüm kızarık. Cosmelan genelde dogum yada büyük güneş lekelerinde işe yarıyor. Çillerde pek işe yaramıyor. Fiyatı da cok yüksek. Ama bence yaptırmayın biz bir umut yaptırdık gecmedi. Ben izmirde yasıyorum bornovada yaptırdım. İstanbulda bildiğim tek bi klinik var arkadasım çalışıypr. Cem payaslı klinik. Ama fiyatlarını bilmiyorum. Ben 2.250 tl ye yaptırdım
istanbulun neresindesin nerede hangi hastanede sordun bunu:) alıp evde uygulayanlar falan oluyomuş sanırım ama riskli,bende şimdi yaptıramazsam bi daha zor olacak yaptırmam memurum ve uzun süreli 15 gün kadar izinm hayatta olmazsadece bu ara boşluğum var o yüzden bi karara varmaya çalışıyorım
benimde elmacık ve cenemde bıyıkda sankı bıyık varmıs gibiydi resimlerimide cektilerÇillerim baya açık renk faydası olur mu ki acaba bide yanak çukurlarımda koyuluk var asıl onlar geçsin istiyorum
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için :) ins doğru bi karara varırımevdede yapılır aslında ama gözetimde tutuyolar yarım saat yan etki falan yaparmı dıye hıc bıseyde yapmıyo ertesi gün yapacagını yapıyo
hangi hastanede sordun senÇok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için :) ins doğru bi karara varırım
Hastane de değil bi dermatoloji kliniğinde sordum bahçelievler tarafındaistanbulun neresindesin nerede hangi hastanede sordun bunu
anladım yaptrmak istersen anadolu yakası atasehirde yapıyolar sana istedgn zaman numarasını veririm konsursunHastane de değil bi dermatoloji kliniğinde sordum bahçelievler tarafında
Olabilir çok memnun olurum klinik mi hastane mi ismi ne acaba bide ne kadara yapıyolar?anladım yaptrmak istersen anadolu yakası atasehirde yapıyolar sana istedgn zaman numarasını veririm konsursun
kılınık estetik ne ararsan varOlabilir çok memnun olurum klinik mi hastane mi ismi ne acaba bide ne kadara yapıyolar?
aslında silikon yaptrmak istemistm son anda böyle yaptımkılınık estetik ne ararsan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?