Derman bekliyorum

Tavirlarimla belli ediyorum ama istemedigim herseyin zittini yapiyor
Baba,böyle yaparsan ekmek almaya da göndermeyeceğim bak.
Kuru meyve findik fistik alabilirsin ama bunlar olmaz.
Bak doktorlar böyle boyle soyluyor,gercekten seviyorsan bunlara uyacaksın,hepimiz uyacağız deyin.

hep kaynanalardan dem vurulur birde kayınbaba olanları var bu daha beterdir..kaynanayı mumla aratırlar..senin kayınpeder kıskanç fesat bir kişilik..

Hayir yorumunuza kizmadim.konuyu actikdan sonra tekrar bir olay daha yasadik.kizimi alip götürmek istedi bende izin vermedim beni takmayip goturecem dedi sert ciktim izin vermiyorum istemiyorum dedim.arkasina bakmadan gittiler.durum ise kusmusler bana sevmek istemisler izin vermemisim.

Baba,böyle yaparsan ekmek almaya da göndermeyeceğim bak.
Kuru meyve findik fistik alabilirsin ama bunlar olmaz.
Bak doktorlar böyle boyle soyluyor,gercekten seviyorsan bunlara uyacaksın,hepimiz uyacağız deyin.
Inanin kendileri biliyor benim kuruyemis yedirdigimi.hatta cerezciye gotur sekerciye degil demistim bir kere .anlamak mi istemiyor isine mi gelmiyor anlamadim.

Benimkilerde oyle, biktirana kadar ugrasiyolar. Ama herkes haddini bilsin, ben onlara anam babam olarak saygi gosteriyosam onlarda benim analigima saygi gosterecek. Iste bunu her tavrimla hareketim sozumle onlara her defasinda hatirlatiyorum. En son kv yapti birseyi verme diyorum ustume geliyo, dedim ki yeter artik tartismaktan biktim. Cocugumu alip ciktim yanindan arkama bakmadan. Aksama melek olup gelmis eve. Cunku biliyolar haksiz olduklarini

Bakalim bizimkiler ne kadar surdurecek bu durumu. Kendileri bilir insallah anlarlarda bir daha boyle münakaşa yasanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…