Tavirlarimla belli ediyorum ama istemedigim herseyin zittini yapiyorBen asla görüştürmezdim, açık açık söylerdim, çocukların benim olduğunu benim yetiştireceğimi annesini kötüleyerek derdinin ne olduğunu görüşmeyi haketmediğini, asla da görüşmez görüştürmezdim, kararlı ve net olun, eşinizde destek olsun
Tavırlarınızla “belli etmeye çalışmak” yerine açıkça söyleyeceksiniz, lütfen vermeyin istemiyorum dişleri çürüyor paketli gıdalar sağlıksız, dinlemiyor takmıyor mu al çık çocuklarını görüşme yahu, birlikte mi oturuyorsunuz, size kp mi bakıyor, bu kadar taviz verip yakınmanız anlamsızTavirlarimla belli ediyorum ama istemedigim herseyin zittini yapiyor
Gercekten mi bu beni cok rahatlattiÇocuklar aklı ermeye başlayınca neyin ne olduğunu çok iyi anlıyorlar merak etmeyin
Demek ki tavırlarınız yeterli degıl, cinnet gecırıp haddını bildirmeniz Lazım. Ve Kocanız da dur diyecekTavirlarimla belli ediyorum ama istemedigim herseyin zittini yapiyor
Örneklerin hassini kendi cok iyi biliyor. Bencilligi herseyin onune gectigi icin idrak edemiyor.onun tek isi bu cocuk annesini bilmesin beni bilsinBen söyledim çok kereler hiç değişmedi, aynen benim de kurallarım kv kp nezdinde geçersiz. Ancak görümcemin kızının dişleri benimkinin yaşındayken komple çürüktü. Benim kızınki çürümeyince idrak ettiler. Tamamen engel olamadım ama artık nadiren yapıyorlar diyebilirim. Etraftan böyle örnekler ver
Esimde farkkinda bana destek veriyor.hatta bir defa aralarina girme dedi ama laf dinlemiyor kendi bildigini yapiyorEşiniz ne yapıyor bütün bunlar olurken?
Farkında olması bir şeyi değiştirmiyor maalesef. Gerekeni yapması lazım.Esimde farkkinda bana destek veriyor.hatta bir defa aralarina girme dedi ama laf dinlemiyor kendi bildigini yapiyor
Belki bu yazdıklarıma kizicaksiniz ama yine de yazmak istiyorum içim dayanmiyor siz onun annesisiniz ne demek kp den koruyamiyorum korumak zorundasınız ekmek almaya gitti abur cubur mu aldi bas çöpe gözünün önünde yedirmiyorum boşuna zahmet etmisin de kopsun kıyametler hiç sorun değil ya da gönderme gelmicek annesi benim diyeceksin üstüne basa basa ve o o da e.ssk gibi kabul edecek.Esimde farkkinda bana destek veriyor.hatta bir defa aralarina girme dedi ama laf dinlemiyor kendi bildigini yapiyor
o zaman belki çok zor ama eşiniz devreye girecek, belki çocuğu ağlatmak pahasına, bunları yemek sonrası yiyeceğiz diyip elinden alacak.Yakin oturuyoruz.ornegin ben cok cikolata seker tarzi seyler yemesine karsiyim zaten yemek yeme sorunu var onlarida yeyince hic yemiyor.kb da ekmek almaya diye goturur tum abur cukur seyleri toplar gelir.oysaki benim bu tavrimi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?