Dermansız derde mi düştüm ?

Lili7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
44
32
3
28
Merhaba arkadaşlar. Direk konuya giriyorum. Hayatımda olumsuz şeyler de yaşadım her zaman güçlü oldum. Düştüğümde her zaman kalktım Allah a şükür. Şimdi bana bir şeyler oldu. Yaşadıklarımın etkisi desem? Bilmiyorum.
Depresyonda miyim diye soruyorum kendime. Daha önce psikologlar ile görüştüm hic bir sıkıntım olmadığını söylediler.
Çok kilo aldim son yıllarda ve vermeye çalıştım veremedim istikrarlı olamadığım için geri aldim. Kilom 90 üzeri. Ve kilo vermeye gayret etmek istemiyorum. Motive edemiyorum kendimi falan değil. Neden kilo veriyorum ? Ben iyiyim yaşıyorum gidiyorum herkes 0 beden olmak zorunda mi gibi bir kafa oluştu.
Kendime bakiyorum temizlik konusunda bakım tamam sıkıntı yok ama kilo vermeye gayret etmek icin kendime sebep bulamıyorum.
Uyumak istemiyorum cok sey yapmak istiyorum ama uyuyunca uyanmak istemiyorum. Her sey dolu dolu aslinda hayatımda ama eksik bir şeyler var gibi
Anlamıyorum
Bu arada bu hallerimi simdi bir şeyler oldu dedim ama dusunuyorum uzun süredir böyleyim. Yani simdi fark etmiş olabilirim

Ben size icimi döktüm rica ediyorum kırıcı olmadan yorum yazın ama lütfen yorum yazın
Ben bana ne oldu anlamıyorum
Her sey rahat olsun diyorum şık olayım vs derdinde degilim
Normal mi bu durumum anormal mi
Ne düşünüyorsunuz:S
cevaplarinizi bekliyorum
Okuduğunuz icin de cok tesekkur ederim

Mesela internetten kilo ile ilgili ilerde sağlık sorunları yaşayan insanları izleyebilirsiniz. Bilemedim ki şimdi 🤗

Ben de bilemedim gercekten
Aynadan kendime bakiyorum insanim iste düşük bedende olan da insan
Yürüyebiliyorum kıyafet yine de giyebiliyorum yani rahatsiz da olmuyorum ama rahatsiz olmamak beni rahatsız ediyor :(

Her dem şık olmak normal değil asıl (bence). Rahat olmak istemeniz gayet doğal.

Kilo konusunda ise tek söyleyeceğim, İnanın tüm hastalıklar hep bu yüzden başlıyor. Sıfır beden olmayın elbette ama ideal kilonuz ne ise hedefiniz o olsun. İleriyi düşünerek yapın bunu zaten.
Son olarak medeni durumunuz nedir? Belki ruh halinizin ucundan kıyısından o konuyla da ilgisi olabilir.

Dermansız dert yoktur.

Kendinle barışık olup kilo vermeyi istememek başka sizdeki istek başka ayrıca kendisiyle barışık da olsa bir insan sağlıklı kiloda olmalı.

Başlamak zor çabalamak zor sonra kilo veriyorum ama geri aldim iki kez yaşadım bunu bu yüzden de bu süreç beni çok yıprattı
Instagramla motive oluyordum ordaki su moda olan degisik videolar ve onun dışında sürekli spor yapıp vücutlarını sergileyen insanlar beni iyice soğuttu;S
Kilo vermeden de hayat gidiyor diye takmayisima,kendime kızıyorum... ama yine de çare bulamıyorum

Hayattanmi sogudunuz bombosmu hissediyorsunuz kendinizi
Hayır aksine hayatta bir cok hedefim var ve bunlara ulaşmak için çabalıyorum bir şekilde ve ulaşıyorum cok sukur
ama bu durumum da aklımda soru işaretleri oluşturduğu için bir duraksadım kaldim

Başlamak zor çabalamak zor sonra kilo veriyorum ama geri aldim iki kez yaşadım bunu bu yüzden de bu süreç beni çok yıprattı
Instagramla motive oluyordum ordaki su moda olan degisik videolar ve onun dışında sürekli spor yapıp vücutlarını sergileyen insanlar beni iyice soğuttu;S
Kilo vermeden de hayat gidiyor diye takmayisima,kendime kızıyorum... ama yine de çare bulamıyorum
Sizi soğutan insanları takip etmek yerine kilo verip öncesi/sonrası yapan kişilere bakın, daha motive olursunuz.
Bugün motive olamıyorsanız, yarın denersiniz. Kendinizi böyle salmayın. Depresyon çok sinsi bir hastalık.

Her dem şık olmak normal değil asıl (bence). Rahat olmak istemeniz gayet doğal.

Kilo konusunda ise tek söyleyeceğim, İnanın tüm hastalıklar hep bu yüzden başlıyor. Sıfır beden olmayın elbette ama ideal kilonuz ne ise hedefiniz o olsun. İleriyi düşünerek yapın bunu zaten.
Son olarak medeni durumunuz nedir? Belki ruh halinizin ucundan kıyısından o konuyla da ilgisi olabilir.

Cevremde bakiyorum bazıları sürekli sıklık peşinde kendime bakiyorum ben nasıl rahat edeceksem oyle olmaya calisiyorum

Kilo konusunda sanirim haklisiniz önlem amaclı kilo verebilirim
Medeni durumum 2 yil evvel eşimden ayrıldım kısa süreli bir ilişkiydi su an hayatımda beni seven biri var ama ben hazır degilim kalbime birini almaya:)

Sizi soğutan insanları takip etmek yerine kilo verip öncesi/sonrası yapan kişilere bakın, daha motive olursunuz.
Bugün motive olamıyorsanız, yarın denersiniz. Kendinizi böyle salmayın. Depresyon çok sinsi bir hastalık.

Haklisiniz
Depresyonda miyim diye düşünmedim değil:) ama canim gezmek eğlenmek istiyor
Depresyonda olsam bu hisler olmazdı,degil mi? ..

aynı dert bende de var kilo aldım vermek için motive olamıyorum istikrar sıfır herkes sıfır beden olmak zorunda değil ama asıl mesele sağlık diye düşünüyorum birde hayat monotonlaşmışsa gerçekten insan hiçbirşeyi yapmak istemiyor şuan bende iyi değilim ama bazen insan elinden birşey gelmiyor sadece nefes alıp vermek yasamaksa ha iste bende yaşıyorum diyorsun o kadar zamanla aşacağız inşallah umutsuzluk yok

aynı dert bende de var kilo aldım vermek için motive olamıyorum istikrar sıfır herkes sıfır beden olmak zorunda değil ama asıl mesele sağlık diye düşünüyorum birde hayat monotonlaşmışsa gerçekten insan hiçbirşeyi yapmak istemiyor şuan bende iyi değilim ama bazen insan elinden birşey gelmiyor sadece nefes alıp vermek yasamaksa ha iste bende yaşıyorum diyorsun o kadar zamanla aşacağız inşallah umutsuzluk yok

Allah yardımcımız olsun
Dua edelim

30 lu yasların basındaysanız artık abartılı makyaj yapmamaya , rahat gıyınmeye beğenılme kaygısı olmadan yasarsınız.. bence kendınızı bulmuşsunuz altında sorun aramayın.. ama biraz daha özguven kazanmanız için kilo vermek iyi olur.. bende sızın gıbıyım..

Haklisiniz
Depresyonda miyim diye düşünmedim değil:) ama canim gezmek eğlenmek istiyor
Depresyonda olsam bu hisler olmazdı,degil mi? ..
O zaman gezin eğlenin :) ama hiçbir konuda kıyas yapmayın, motive etmek yerine insanı yapmak istediği işten soğutur kıyas. Doğru motivasyonu bulduğunuzda kilo verirsiniz. :)

30 lu yasların basındaysanız artık abartılı makyaj yapmamaya , rahat gıyınmeye beğenılme kaygısı olmadan yasarsınız.. bence kendınızı bulmuşsunuz altında sorun aramayın.. ama biraz daha özguven kazanmanız için kilo vermek iyi olur.. bende sızın gıbıyım..

Yaşım 22,5 :D ama kendimi 35 hissediyorum

Back
X