Dermansız derde mi düştüm ?

Doktor Nowzaradan ı izlemeyi denemelisin ameliyatlarını izle bi süre sonra ben böyle olmak istemiyorum diye kendine geliyosun ben çok aşırı bir kiloda değildim ama çevremdeki insanların kilo aldın sen beni geçtin sen az ye bilmem ne demesi çok psikolojimi bozmuştu ilk defa bir program bilinç altına doğru mesajı gönderiyor Bende işe yaradı adam mesleğinin hakkını televizyondan bile veriyo beni çok etkilemişti belki sende de işe yarar

Hemen bakacagim
Çok teşekkür ederim

Kilo verip almış, tekrar kilo verme motivasyonunu kaybetmiş biri olarak yazıyorum. Bana sanki;
Siz her ne kadar kilo verme derdinde değilim deseniz de
buradan bakınca bütün sorun kilo olayı imiş gibi geliyor.
Rahatlık ve şıklıktan ziyade kilo verince insandaki o hafifleme ve fit olma duygusu muazzam. Görüntü için değil sağlık için kilo verin.
Şu birşeyler yapmak isteme,yapamama, uyuma uyanmak istememe de bildiğin depresyon başlangıcı.
Psikoloğu değiştirin hatta psijyatriste gitseniz daha iyi, hafif bir antidepresan bile verebilir size.

Belki de kiloyla baglantilidir
Tesekkur ederim önerileriniz icin

Bu şekilde mutlu musunuz?

Hani kimi insan fazla kilolarıyla da mutludur.
Kimi insan vücudunda bir parça göbek çıksa ''Ayyy çok kilo aldım. '' diye ciddi ciddi üzülür.

Eğer bu kilonuzla, rahat ama şık olmayan elbiselerinizle mutluysanız bence sorun yok.
Çünkü herkes çok güzel,çok şık, çok fit olmak zorunda değil bence de.

Mutluyum ama 10 kilo verirsem sanirim daha mutlu olacağım

Back
X