Dermapen!!

gizemm34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
135
120
103
arkadaşlar aramızda dermapen yaptırmış olanlar var mı? Ben yaptırmadan önce araştırdım yapanlar memnundu daha önce niye yaptırmadım diyordu şimdi ikinci seansım bitti 3e gidicem hiçbir değişim yok bi anda doktorlar mucize bekleme demeye başladı kendimi kandırılmış hissediyorum bir sürü para döküyorum ve mucize bekleme demenin zamanı mı artık başladım bir kere ben dermapen kesin sonuç sanıyodum kk'de bu tedaviyi yaptırmış arkadaşların deneyimlerini bekliyorum teşekkürler:KK15:

merhaba arkadaşlar ben dermapen uygulaması yaptırdım fakat,uygulamalar farklı sanırım,benim yüzümde kızarıklar oldu fakat 2 gün içinde geçti,başka bir merkezde uygulamayı tesadüfen gördüm ,orda yüz tamamen kanatılıyordu.görevli bayan kanama olmazsa sonuç alamazsınız dedi,ben 3 seans gittim hiç bir kanama olmadı,gözeneklerim çok açıktı ve kaz ayaklarım vardı,benim uygulamamı yapan bayana sorduğumda kanama sadece lekeli çiltlerde derine inildiği için olur dedi.kafam çok karıştı,boşuna mı ödedim o kadar parayı,herhangi bir değişiklikte yok yüzümde,konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Merhaba,dermapen bende yaptirdim.
Gordugunuz soldaki 4. Seans sonucu,sagdakide 3. Seans.
2016-11-24 10.48.16.webp

İnanın benim şuan memnun olmadıgım hali sizinkinden iyi durumda kıskanacak bişey yok..

Ben de leke tesavisi için gidiyorum ve kanıyor maalesefff ve de çok acıyorr. İlk seanstan sonra cilt tonumda açılma oldu. 2. Seanstan sonra lekelerin rengi açıldı. Bugün 3. Seansı yaptırdım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Şuan kıpkırmızı. Sokağa çıkamıyorum

Ben de leke tesavisi için gidiyorum ve kanıyor maalesefff ve de çok acıyorr. İlk seanstan sonra cilt tonumda açılma oldu. 2. Seanstan sonra lekelerin rengi açıldı. Bugün 3. Seansı yaptırdım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Şuan kıpkırmızı. Sokağa çıkamıyorum

Uyuşturmuyorlar mı :( Bende düşünüyorum ama acıya hiç dayanıklı değilim :(

1. seans oncesi.webp 4.seans sonrası.webp1515713-c5f48626ffd55ed88dc2d596dfda5407.webp
Kizlaar, merhaba;
1 ve 2. fotolar dermapen sonucu.
Sonra sadece sorunlu bolgeye dermaroller yaptım ve sonuc bu.

1. Foto dermapen 1. Seans öncesi
2.Foto dermapen 4. Seans sonrasI
3. Foto ise dermaroller
Dermapeni bi merkezde yaptirdim ama rollerI kendim yaptim.
Roller la daha cabuk sonuc aldim

Sanki 3 ü de aynı gün çekilmiş gibi duruyor.
Sonuç almışsınızya önemli olan bu

Back
X