Ben de yaptırdım. Hangi serumu ve maskeyi kullandılar?
Serum olarak kendi kanım yani prp yapıldı siz kaç seans yaptırdınız sonuçtan memnun musunuz
uzuldum. bende böyle olmaktan korkuyorum. leke tedavisi içinmi yaptırmıştı kardeşinizde?benim kardeşim yaptırdı. hiçbir farkı olmadı. Parasını geri aldı. Kızcağızın gözeneklerini açtılar iyici sonra sivilceler falan
Sanırım yaptırdığınız kişi çok önemli. Aman dikkat kızlar. Evde kendi bakımını kendi yapıyor artık. Daha uyguna geldi. Aldığı ürünler çok kaliteli ve etkili
Leke de vardı sivilce deuzuldum. bende böyle olmaktan korkuyorum. leke tedavisi içinmi yaptırmıştı kardeşinizde?
benim kardeşim yaptırdı. hiçbir farkı olmadı. Parasını geri aldı. Kızcağızın gözeneklerini açtılar iyici sonra sivilceler falan
Sanırım yaptırdığınız kişi çok önemli. Aman dikkat kızlar. Evde kendi bakımını kendi yapıyor artık. Daha uyguna geldi. Aldığı ürünler çok kaliteli ve etkili
arkadaşlar aramızda dermapen yaptırmış olanlar var mı? Ben yaptırmadan önce araştırdım yapanlar memnundu daha önce niye yaptırmadım diyordu şimdi ikinci seansım bitti 3e gidicem hiçbir değişim yok bi anda doktorlar mucize bekleme demeye başladı kendimi kandırılmış hissediyorum bir sürü para döküyorum ve mucize bekleme demeninzamanı mı artık başladım bir kere ben dermapen kesin sonuç sanıyodum kk'de bu tedaviyi yaptırmış arkadaşların deneyimlerini bekliyorum teşekkürler
arkadaşlar aramızda dermapen yaptırmış olanlar var mı? Ben yaptırmadan önce araştırdım yapanlar memnundu daha önce niye yaptırmadım diyordu şimdi ikinci seansım bitti 3e gidicem hiçbir değişim yok bi anda doktorlar mucize bekleme demeye başladı kendimi kandırılmış hissediyorum bir sürü para döküyorum ve mucize bekleme demeninzamanı mı artık başladım bir kere ben dermapen kesin sonuç sanıyodum kk'de bu tedaviyi yaptırmış arkadaşların deneyimlerini bekliyorum teşekkürler
Sırf bu dermapen olayı nedeniyle nerde bu konulu içerikler varsa oraya kaydoldum. Lütfen ben çok çektim siz çekmeyin. Sivilce lekelerinden ve sivilcelerden çektiğimi bir allah birde siz biliyorsunuz artık. DERPMAPEN MÜKEMMEL! 2. Yaptırdım pancar gıbı bır suratla yazıyorum. Ya gercekten yuzume baktıkca ağlamak istiyorum 3 4 senedır ılk defa fondotensız gezınce 2. Yı yaptırdım. 3. Yü de yaptırcam. Bırazcık (bu zamana kadar verdiğimiz krem paraları vs biliyorsunuz zaten) kendınız ıcın ücret ödemeye değer. Güvenin mükkemmel bir sonuc tabıkı ıyı bır yere yaptırmak önemliBen de yaptırdım. Hangi serumu ve maskeyi kullandılar?
Canım bende yaptırmayı düşünüyorum iltihaplı sivilcem yok ama biraz kızarık sivilcelerim var kırmızı kırmızı yaparlar mı senceSırf bu dermapen olayı nedeniyle nerde bu konulu içerikler varsa oraya kaydoldum. Lütfen ben çok çektim siz çekmeyin. Sivilce lekelerinden ve sivilcelerden çektiğimi bir allah birde siz biliyorsunuz artık. DERPMAPEN MÜKEMMEL! 2. Yaptırdım pancar gıbı bır suratla yazıyorum. Ya gercekten yuzume baktıkca ağlamak istiyorum 3 4 senedır ılk defa fondotensız gezınce 2. Yı yaptırdım. 3. Yü de yaptırcam. Bırazcık (bu zamana kadar verdiğimiz krem paraları vs biliyorsunuz zaten) kendınız ıcın ücret ödemeye değer. Güvenin mükkemmel bir sonuc tabıkı ıyı bır yere yaptırmak önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?