Dermapen!

gizemm34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
135
120
103
arkadaşlar aramızda dermapen yaptırmış olanlar var mı? Ben yaptırmadan önce araştırdım yapanlar memnundu daha önce niye yaptırmadım diyordu şimdi ikinci seansım bitti 3e gidicem hiçbir değişim yok bi anda doktorlar mucize bekleme demeye başladı kendimi kandırılmış hissediyorum bir sürü para döküyorum ve mucize bekleme demeninzamanı mı artık başladım bir kere ben dermapen kesin sonuç sanıyodum kk'de bu tedaviyi yaptırmış arkadaşların deneyimlerini bekliyorum teşekkürler:KK15:

Serum olarak kendi kanım yani prp yapıldı siz kaç seans yaptırdınız sonuçtan memnun musunuz

Ben anlamıyorum Ağustosun ortasında dermapen ile leke tedavisi mi yapıyorlar. Dikkat et daha fazla lekelenme yazın leke tedavisi dermapen tarzı işlemler yapılmaz. Yara yaptığı yerler iyileşirken her bir iğnenin yerinin kabuk bağladığını düşün güneş görürsen cildin koyulaşır melasmalı gibi görünürsün

Hayır Mell83 Ağustos ayında yapılmadı. Hiç önermedikleri ve yapmak istemedikleri halde ilk seans Haziran ikinci seans Temmuz da yapıldı. Ben cildimi çok iyi korudum. Hatta bu işlemlerden sonra hiç güneşlenmedim. Tatile çıkmadım. İğnelerin yeri de kabuk bağlamadı.

Serum olarak kendi kanım yani prp yapıldı siz kaç seans yaptırdınız sonuçtan memnun musunuz

Dermapen ile trombosit verilmesini ilk kez duydum. Ben de araştırırken bana prp önerdiler. Tüpte kalan prp yüze masajla yediriliyor falan diye anlattılar ama sizin ki gibi değildi sanki. Benim yaptırdığım işlemi tek seans yapmıyorlar. 4 seanslık paketleri var. İki seans yapıldı. Dudak üstü ve alındaki lekelerim tamamen gitti. Yanaklarımda renk düzensizliği gibi kaldı. Leke tedavisi yaptırdım dediğimde beni yeni tanıyanlar senin leken yok ki diyor. Bana göre daha var. Üçüncü seansım geldi hatta arayıp hatırlattılar ama bu hafta ve önümüzdeki hafta düğünlerimiz var onların geçmesini bekliyorum.

O zaman renk ve dans diyorum :) mutluluklar blueandpink

dermapen burdada öneriyorlar bana ama seans 350 tl o kadar para verip işe yaramazsa diye yanaşmıyorum. dermapenle gunes leklerinden kurtulunabilir ama geri gelmesini engellemek lazım bence

benim kardeşim yaptırdı. hiçbir farkı olmadı. Parasını geri aldı. Kızcağızın gözeneklerini açtılar iyici sonra sivilceler falan:olamaz:
Sanırım yaptırdığınız kişi çok önemli. Aman dikkat kızlar. Evde kendi bakımını kendi yapıyor artık. Daha uyguna geldi. Aldığı ürünler çok kaliteli ve etkili :KK200:

benim kardeşim yaptırdı. hiçbir farkı olmadı. Parasını geri aldı. Kızcağızın gözeneklerini açtılar iyici sonra sivilceler falan:olamaz:
Sanırım yaptırdığınız kişi çok önemli. Aman dikkat kızlar. Evde kendi bakımını kendi yapıyor artık. Daha uyguna geldi. Aldığı ürünler çok kaliteli ve etkili :KK200:
uzuldum. bende böyle olmaktan korkuyorum. leke tedavisi içinmi yaptırmıştı kardeşinizde?

Hangi ürünleri aldı paylaşabilir misiniz ?

arkadaşlar aramızda dermapen yaptırmış olanlar var mı? Ben yaptırmadan önce araştırdım yapanlar memnundu daha önce niye yaptırmadım diyordu şimdi ikinci seansım bitti 3e gidicem hiçbir değişim yok bi anda doktorlar mucize bekleme demeye başladı kendimi kandırılmış hissediyorum bir sürü para döküyorum ve mucize bekleme demeninzamanı mı artık başladım bir kere ben dermapen kesin sonuç sanıyodum kk'de bu tedaviyi yaptırmış arkadaşların deneyimlerini bekliyorum teşekkürler:KK15:

Bu tür tedaviler 1 seansta mucizeler getirmez canım cilde göre seans sayısı belirlenir ve sonra iyileşmelerle cilt yenilenir sabretmelisin

Canım ben bugün dermapen uygulaması yaptırdım ve yaklaşık 1 yıldır bu tedaviyi araştırıyorum çeşit çeşit bilgiler öğrendim birincisi kesinlikle güzel bir tedavi uygulama esnasındaki kanın bile o yöntemle cildine farklı faydaları var fakat bu uygulamayı güzellik salonlarında ciddi rakamlara pazarlıyorlar en azından tedavi öncesinde muhakkak iyi bir dermatoloğa görünüp cildinize karanlıkta mor ışıkla baktırın cildin tedavi seviyesini doğru belirlerse doktorunuz sonuç almama şansınız yok benim tek seansta sonuç alma durumum olduğunu fakat bunun bile önümüzdeki 3 ay içinde gözle görülür değişiklik olacığını söyledi araştırdığıma göre deri altına enjekte edilen ilacın cildin yapısına göre etki süresi var :) bence biraz sabırlı olmalısınız ve pozitif düşünmelisiniz ve ek olarak klinik olmayan hiçbiryerde yüzünüze uygulama yaptırmayın

Ben de yaptırdım. Hangi serumu ve maskeyi kullandılar?
Sırf bu dermapen olayı nedeniyle nerde bu konulu içerikler varsa oraya kaydoldum. Lütfen ben çok çektim siz çekmeyin. Sivilce lekelerinden ve sivilcelerden çektiğimi bir allah birde siz biliyorsunuz artık. DERPMAPEN MÜKEMMEL! 2. Yaptırdım pancar gıbı bır suratla yazıyorum. Ya gercekten yuzume baktıkca ağlamak istiyorum 3 4 senedır ılk defa fondotensız gezınce 2. Yı yaptırdım. 3. Yü de yaptırcam. Bırazcık (bu zamana kadar verdiğimiz krem paraları vs biliyorsunuz zaten) kendınız ıcın ücret ödemeye değer. Güvenin mükkemmel bir sonuc tabıkı ıyı bır yere yaptırmak önemli

Sırf bu dermapen olayı nedeniyle nerde bu konulu içerikler varsa oraya kaydoldum. Lütfen ben çok çektim siz çekmeyin. Sivilce lekelerinden ve sivilcelerden çektiğimi bir allah birde siz biliyorsunuz artık. DERPMAPEN MÜKEMMEL! 2. Yaptırdım pancar gıbı bır suratla yazıyorum. Ya gercekten yuzume baktıkca ağlamak istiyorum 3 4 senedır ılk defa fondotensız gezınce 2. Yı yaptırdım. 3. Yü de yaptırcam. Bırazcık (bu zamana kadar verdiğimiz krem paraları vs biliyorsunuz zaten) kendınız ıcın ücret ödemeye değer. Güvenin mükkemmel bir sonuc tabıkı ıyı bır yere yaptırmak önemli
Canım bende yaptırmayı düşünüyorum iltihaplı sivilcem yok ama biraz kızarık sivilcelerim var kırmızı kırmızı yaparlar mı sence

Back
X