Dermapeni estetisyen yapabilir mi?

Balliciklokma1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
1.658
604
123
Kızlar merhabalar bi guzellik merkezinde dermapene basladim. Toplam 6 seans olarak anlaşmıştık. 3 seansa gittim. Ama ben artık devam etmek istemiyorum. Henuz kalan 3 seansın ücretini ödemedim ama sözleşme imzalamıştım 6 seanslık diye. Doktor dermapeni estetisyen yapamaz iğneli işlem yasal degil dedi kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım?

Hala cildim kuru ince ince soyuluyor. Prp yle yapildi bu arada. Ilk seansimdi. Gozenek leke sivilce sikilik kaybı her problem mevcut bendeneye faydasi olur yada olmazmi bilmiyorum

Benim de doktor yapmadı asla ama asla onermiyorum.Gitmeyin diğer 3 seansa derim.Olan parama oldu en ufak değişim yok hatta 5 gün cok fena kızarık ve yara gibiydi öyle kalacak diye psikolojim bozulmustu.Cilt temizligi yaptırın aynı sey

Mutlaka bir doktorun olduğu yerde yaptırın. Bu işler öyle yaptım oldu işe olmaz. İğneye bağlı enfeksiyon olabilir, yanlış bir yere yapabilir. Geçenlerde bir yerde botox yaptıran birisini gördüm. Alerji gibi olmuş. Kore botoxu diye bir şey varmış piyasada daha ucuz olan. Onunla o hale gelmiş.

Merhabalar sizin kaç seans yapıldı acaba? Ama eger diger 3 seansa gitmezsem cayma bedeli 300 tl odemem gerekiyomus direk çöpe de atmak istemiyorum ne yapmalıyım çok kararsız kaldım (

Merhabalar sizin kaç seans yapıldı acaba? Ama eger diger 3 seansa gitmezsem cayma bedeli 300 tl odemem gerekiyomus direk çöpe de atmak istemiyorum ne yapmalıyım çok kararsız kaldım (

Ben 1 seans yaptırdım daha da yaptırmam en azından kucuk de olsa bir fark olmalıydı ama en ufak bir fark yok saçmalık ötesi.Bir de ben dermapen + prp yaptırmıstım bari onun faydası olsaydı 2 hafta oldu hala bir ilerleme yok.Cayma bedeli 300 tlyi ben olsam öderdim ancak tam emin olmamakla birlikte hizmet almadıgınız bir sey icin para odemek zorunda değilsiniz.Hiçbir şey yapamazlar tamamen korkutmak amaçlı.Siz yaptırdıgınız 3 seansın ücretini verdiyseniz memnun olmayıp devam etmeme hakkınız saklı.Doktorun dedigi gibi iğneli bir islemi estetisyen yapamazsa dava gibi durumlarda onların bası yanar bu ise de girismezler

estetisyen sertifikası varsa yapabilir,derinin 3mm altına kadar işlem yapma hakkına sahipler. cildinizi gerçekten kanatması lazım ki sürdüğü ampuller işe yarasın.. 3 gün kıpkırmızı ve dayak yemiş gibi gözükürsünüz sonrasında o görüntüler geçer ve iyi bir dermapen yapılmışsa ilk seansta bile cildiniz olumlu etki görür

Bence yapabilir estetisyen. Okadar da doktorluk bir iş değil yani. Ben yaptırdım 3 seans. Cildim bayağı tepki verdi kızardı vs ama geçti tabii bir süre sonra. Etkisi oldu mu, valla bilmiyorum ya. Gözeneklerim küçülsün diye yaptırmıştım pek anlamadım yani gözeneklerim aşırı geniş olmadığı için. Scarlı geniş gözenekli cildiniz varsa etkisini daha iyi görürsünüz ama normale yakınsa cildiniz pek dikkat çekmeyebilir cildinizde bir değişiklik olduğu

Arkadaşlar doktorlar özellikle bunu yapıyor estetisyenlerde yapabiliyor . Doktorların amacı estetısyenlerın piyasdan kalkması ama hangı doktorun klınıge gıtsen kendısı yapmaz altında 2 bın tl maaşla çalıstırdıgı eatetısyen yapar işlemi . Çok acımasız bu doktorlar ayrıca yasal olarak belirli iğne seviyesine kadar hakları var . Onu da geçtim her doktorun bu işlemleri de yapmaya yetkisi yok ...

Arkadaşlar doktorlar özellikle bunu yapıyor estetisyenlerde yapabiliyor . Doktorların amacı estetısyenlerın piyasdan kalkması ama hangı doktorun klınıge gıtsen kendısı yapmaz altında 2 bın tl maaşla çalıstırdıgı eatetısyen yapar işlemi . Çok acımasız bu doktorlar ayrıca yasal olarak belirli iğne seviyesine kadar hakları var . Onu da geçtim her doktorun bu işlemleri de yapmaya yetkisi yok ...

İşte bu işlemi yapan estetisyen değil doktor .... gidecegın yerın kaliteli olması ucuza kaçmamanız gerekmeke gittiğiniz yerdeki estetısyenlerın bakanlık onaylı uzmanlık belgelerını gorun

Yasal mı değilmiş bilmiyorum belki alınan bir belgesi vardır ben güzellik merkezinde yapanı da gördüm lazer merkezlerinde yapılanı da gördüm en iyisi işin uzmanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…