Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım sayılır..üşenmeden burada yazan bütün yorumları okuduktan sonra tabi..tam bir hafta oldu d. rolleri gg den alalı, 1 mm lik titanıum diye geçiyor..özellikle saçım için kullanmak istedim, bir haftada 3 kez yaptım ve ardından lacınıa losyon kullandım artı şampuanınıda kullanmaya başladım, şimdilik çok yeni olduğu için biraz zamana ihtiyacım var sanırım..sonra dayanamadım ve cesaretimi toplayarak yüzüme yaptım ardından avon un anew serumunu sürdüm en az 2 saat yüzüm yandı ve dayanma sınırını zorlayan bi acı çektim ertesi gün domates gibi gezdim (arkadaşlarım hasta oldum ateşim çıktı sandı, bende bozmadım :1rolleyes: ) sonraki gün geçti ve yüzüm zımpara gibi sert oldu, sık sık anew nemlendiri kullandım, 3 gün sonra roc un peelingini kullandım, şuan gayet başarılı görünüyor..benim cildimde gözenekler açık ve geçmişte svilceden kalan bir kaç iz var, onlar için denedim, tabi gözaltında ve kazayağı diye tabir ettiğimiz kırışıklıklarıda ihmal etmedim sengözlerimebaksanab..bu arada 28 yaşındayım .. güzel gelişmeleri paylaşırım mutlaka :teytey: