Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar bende de derin akne skarları var. bir kaç doktorla görüştüm seansına biri 150 diğeri 200 dedi. ayrıca kendi aparatınızı da almalısınız bizim muayenehanemizden dediler, o da 200le 250 tl arası. ve en az 5 seans yapmalıyız dediler.
açıkcası ben o kadar para vermek istemedim, çünkü yapması çok basit bir uygulama. kendim gg'den amerika'dan ithal 1.5mmlik dermaroller aldım 50 tl. sonra contractubex aldım eczaneden 60 tl civarı(skarex de olur). contractubex zaten ameliyat izleri için kullanılan mucizevi bir melhem, özellikle yeni oluşan yaralardan alınan sonuçları internetten aratıp görebilirsiniz. bir de güneş koruyucu nemlendirici aldım. ilk uygulamamı 3 gün önce yaptım. kanatmadım ama bastırdım. hemen contractubexi uyguladım masajla yedirerek, cildim zaten akşamına soyulmaya başladı. küçük bir lifle ölü tabakayı keseleyip nemlendiricimi sürdüm yüzüm kurudukça, evden çıkarken de güneş koruyucu kullanıyorum.
daha 3 gün oldu yapalı her gece contraxtubex ve evden çıkarken güneş koruyucu sürdüm, inanırmısınız cildim pamuk gibi oldu, küçük gözenekler şimdiden kapandı. ben 2 haftada bir uygulamaya karar verdim cildimin yenilenme kapasitesini gözlemleyerek. yaklaşık 3 ay sonra istediğim sonuca ulaşacağımı düşünüyorum ve gerçekten derin izler benimkiler.
kendiniz evde yapın bence arkadaşlar, bir sürü para dökmeyin gereksiz yere. eğer kendinize güvenemiyorsanız, bir seans gidin bakın nasıl yaptığına doktorun, sonra yine evde yaparsınız. bu yöntem mucize Allah razı olsun bu yöntemi bulandan ve sizlerden. çünkü bu forum sayesinde bu kadar hakim oldum dermarollera. hepinizi öpüyorum gelişmeleri yazmaya devam edeceğim kızlar:80:
canım sen çok şanslısın o zamanben okulda bile sürüyorum makyaj malzemesi
hem yüz hem vücut 1,5 ideal kesnlkle ben bırakamıyorum heryermde deneyesim var ve harika sonuçlar aldım
![]()
Geçen yıl "dr-roller.eu" sitesinden aldım başında www var. 59 dolar olması lazım Öyküm Hanım. Ama mesela en son ebay'den kargo dahil 10 tl'ye MT Roller marka bir tane aldım (0.025 mm.lik). Bakalım ne sürede ulaşacak, gelecek mi diye denemek için.