Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

kızlar merhaba bende dermaterapi yaptırıcam o kadar araştırmalarımdan sonra en son gittiğim doktor dermaterapiyi önerdi yüzümde cam kesikleri bacaklarımda da küçük ameliyat izleri var acaba bu yöntem bu izleri geçirir mi yani bunu yaptıran arkadaşlar resimlerini yollama imkanı var mı (doktor bana tedavi ettiği hastasının resmini gözterdi tek seansta düzelmiş)

ayrıca bu ürünleri satan lotis pharmayıda aradım konu hakkında bilgi aldım bana açılan deliklerin kalmayacağını söyledi ve izler düzelir dedi ama hal muallaktayım alıp evde yapsam dıorum ama ban 1,5 veya 2 mm lıkler uygun ve bunlarda ev uygulaması ıcın uygun dııl :(

merhaba kızlar bende de derin akne skarları var. bir kaç doktorla görüştüm seansına biri 150 diğeri 200 dedi. ayrıca kendi aparatınızı da almalısınız bizim muayenehanemizden dediler, o da 200le 250 tl arası. ve en az 5 seans yapmalıyız dediler.

açıkcası ben o kadar para vermek istemedim, çünkü yapması çok basit bir uygulama. kendim gg'den amerika'dan ithal 1.5mmlik dermaroller aldım 50 tl. sonra contractubex aldım eczaneden 60 tl civarı(skarex de olur). contractubex zaten ameliyat izleri için kullanılan mucizevi bir melhem, özellikle yeni oluşan yaralardan alınan sonuçları internetten aratıp görebilirsiniz. bir de güneş koruyucu nemlendirici aldım. ilk uygulamamı 3 gün önce yaptım. kanatmadım ama bastırdım. hemen contractubexi uyguladım masajla yedirerek, cildim zaten akşamına soyulmaya başladı. küçük bir lifle ölü tabakayı keseleyip nemlendiricimi sürdüm yüzüm kurudukça, evden çıkarken de güneş koruyucu kullanıyorum.

daha 3 gün oldu yapalı her gece contraxtubex ve evden çıkarken güneş koruyucu sürdüm, inanırmısınız cildim pamuk gibi oldu, küçük gözenekler şimdiden kapandı. ben 2 haftada bir uygulamaya karar verdim cildimin yenilenme kapasitesini gözlemleyerek. yaklaşık 3 ay sonra istediğim sonuca ulaşacağımı düşünüyorum ve gerçekten derin izler benimkiler.

kendiniz evde yapın bence arkadaşlar, bir sürü para dökmeyin gereksiz yere. eğer kendinize güvenemiyorsanız, bir seans gidin bakın nasıl yaptığına doktorun, sonra yine evde yaparsınız. bu yöntem mucize Allah razı olsun bu yöntemi bulandan ve sizlerden. çünkü bu forum sayesinde bu kadar hakim oldum dermarollera. hepinizi öpüyorum gelişmeleri yazmaya devam edeceğim kızlar:80:

ucuza satılan derma rollerler sahte oluyormuş çin malı iğne işte
ve çin malı olmasına rağmen amerikadan getirilmiş gibi, usa malı diye satıyorlar çinliler kutuya istediklerini yazıyormuş
9 dolara aldıkları 10 milyonluk şeyi 50 milyona satan satıcılar var gittigidiyorda
millet de inanıp alıyor

Son düzenleme:
Canım ben Eczaneden aldım ve 50 tl aslada çin malı değil illa 200 300 vermenz gerekmiyor birebr eczaneden almasam hak vericem sizlere ama 200 300 e boşa kazıklanmayın

kimisi iyi geldi diyor,kimiisi hiç işe yaramadı gözeneklere hiç mi faydası olmaz acaba yaa,gg dan almayı düşünüyorum bende ama ebaydan 10 tl demiş bi arkadaş nerden alıcaz biz bunu şimdi

tortilla canım evet kuruluk yapıyor, aslında bu işe yaradığını da gösteriyor bir bakıma. çünkü alttan yeni deri geldikçe üstteki deri kendini kurutup cildimizden uzaklaşarak alttan gelen genç tabakalara yer açıyor. cildine uygun bir nemlendirici alırsan aynı zamanda uv filtreli güneşe çıkınca leke de kalmaz.

kızlar benim aldığım satıcı 100% olumlu yorum almıştı. çin malı olsa veya bir yerleri kırılıp dökülse bu güne karar yazarlardı mutlaka diye düşünüyorum, sonuçta paramızı sokakta bulmuyoruz. bu çukurluklar bi geçsin lekeler için de yöntemler aramaya başlıycam.

umarım herkesin cildi istediği görünüme kavuşur tez vakitte:64:

Merhaba bayanlarr
benımde cıldımde akne ve sıvılce ızlerı var bugun doktora gıttım ermenı hastanesınde dr sarkıs barıs bana eryance % 4 jel verdi ve bır sabun verdı acaba aranızda bu kremi kullanan varmı nasıldır ıse yararmı yıllardır ben bunun tedavısını bulamadım bu doktoru cok tavsıye ettıler yorumlarınızı bekliyorumm

başakcaım senden cesaret aldım hemen başlıcam tatlım sadece madecasolle idare ediodum ama o krem çok etkili bliorum :) öpüyorum hayatım çok saol

arkadaşlar sayfaların çoğunu okudum ben şuan caci ultra diye bir cihaza gidiyorum kırışıklıklar,gevşemiş cilt ve geniş gözenekler için şuan 5.seansım bitti inanılmaz etkili bir cihaz gözeneklerim tamamen kapandı gevşek cildim inanılmaz sıkılaştı gıdım tamamen gitti daha 5 seansım var bununla beraber cildi sıkılığını koruyan iyi bir krem önerebilirmisiniz bana

merhaba kızlar bende de derin akne skarları var. bir kaç doktorla görüştüm seansına biri 150 diğeri 200 dedi. ayrıca kendi aparatınızı da almalısınız bizim muayenehanemizden dediler, o da 200le 250 tl arası. ve en az 5 seans yapmalıyız dediler.

açıkcası ben o kadar para vermek istemedim, çünkü yapması çok basit bir uygulama. kendim gg'den amerika'dan ithal 1.5mmlik dermaroller aldım 50 tl. sonra contractubex aldım eczaneden 60 tl civarı(skarex de olur). contractubex zaten ameliyat izleri için kullanılan mucizevi bir melhem, özellikle yeni oluşan yaralardan alınan sonuçları internetten aratıp görebilirsiniz. bir de güneş koruyucu nemlendirici aldım. ilk uygulamamı 3 gün önce yaptım. kanatmadım ama bastırdım. hemen contractubexi uyguladım masajla yedirerek, cildim zaten akşamına soyulmaya başladı. küçük bir lifle ölü tabakayı keseleyip nemlendiricimi sürdüm yüzüm kurudukça, evden çıkarken de güneş koruyucu kullanıyorum.

daha 3 gün oldu yapalı her gece contraxtubex ve evden çıkarken güneş koruyucu sürdüm, inanırmısınız cildim pamuk gibi oldu, küçük gözenekler şimdiden kapandı. ben 2 haftada bir uygulamaya karar verdim cildimin yenilenme kapasitesini gözlemleyerek. yaklaşık 3 ay sonra istediğim sonuca ulaşacağımı düşünüyorum ve gerçekten derin izler benimkiler.

kendiniz evde yapın bence arkadaşlar, bir sürü para dökmeyin gereksiz yere. eğer kendinize güvenemiyorsanız, bir seans gidin bakın nasıl yaptığına doktorun, sonra yine evde yaparsınız. bu yöntem mucize Allah razı olsun bu yöntemi bulandan ve sizlerden. çünkü bu forum sayesinde bu kadar hakim oldum dermarollera. hepinizi öpüyorum gelişmeleri yazmaya devam edeceğim kızlar:80:

yaşım 28hep bakımlı,dikkatli oldum ayrıca çok sorunlu bir cildim de yok ; 2seans fraksiyonel lazer yaptırdım bir seans prp yaptırdım ayda bir profesyonel bakım eşliginde rollere dewam ediyorum daha küçük gözeneklerim kapanmadı sadece bir seans ve ameliyat izi merhemiyle bunu başarmanız çok ama çok şasırttı beni

büyük bölümünü okudum yazılanların..1.5 mm almayı düşünüyorum.Hem yüzüm hemde vucut için-özellikle bacaklar için- Bu kadar ufacık bir aletle bacak alanını taramak zor olmuyor mu?Ayrıca paslanmaz inox denilen dermaroller alırsam hem yüzüme hem vucuduma ayda 1 kez olmak üzere kullanırsam bu aletin ömrü ne kadar olacak ki?3 ay sonra çöpe gitmez umarım..
Birde şunu gördüm ..kullananlarda resmen bağımlılık yapmış..bir başlayan yıllarca kullanıyor..bu doğrumu acaba..sonuçta bu ürünle cildi deliyoruz başka bir deyişle tedavi için kür şeklinde değil sürekli olarak cildin bütünlüğünü bozuyoruz..cilt bizi dış etkenlerden korumak için..cilt delinince o anda sürülen krem ile gelen tüm yabancı maddeler üstümüze giydiğimiz kıyafetteki bakteriler yıkandığımızda kullandığımız sabundaki kimyasal herşeyi içeri davet etmiyomuyuz..üstelik bunu defalarca yıllarca yapıp da sonra cildi bozmaktan korkuyorum..sonra cilt sertliğini kaybeder ve aynı kozmetikler gibi bağımlı hale gelirsem? hiç kozmetik kullanmadım ve 29 yaşındayım..gözüme kalem bile çekmem..fondaten sadece üni balosunda ve nikahımda sürdüm..düşünün..o yüzdende bu doğallığı bozmaktan korkuyorum..ama kullandığım bitkisel yağların vitaminlerin etkisini arttırmak isterim..sonuçta hiç belli etmesem de yakın zamanda orta yaşlı olucam..hala çocuk gibiyim o ayrı ama:)

canım sen çok şanslısın o zaman :D ben okulda bile sürüyorum makyaj malzemesi :D hem yüz hem vücut 1,5 ideal kesnlkle ben bırakamıyorum heryermde deneyesim var ve harika sonuçlar aldım :D

kızlar bende dermaroller yapmaya karar verdim lekeler ve yüz ovalini toparlamak için şuan yüz ovalim çok iyi sarkmada kalmadı gözeneklerde sıkılaştı caci ultra tüm sorunlarımı çözdü dahada 5 seansım var ama lekelere dermaroller yapıcam dermarollerdan sonra vitamin karıştırıp cildime sürmek istiyorum önerebilceğiniz vitaminler neler

canım sen çok şanslısın o zaman :D ben okulda bile sürüyorum makyaj malzemesi :D hem yüz hem vücut 1,5 ideal kesnlkle ben bırakamıyorum heryermde deneyesim var ve harika sonuçlar aldım :D

Çok teşekkürler önerin için..1.5 mm almaya karar verdim sayende artık kesinleşti:79: ya makyaj olayı tamamen benim tercihim..mesela annem kısa mesafe bir yere giderken bile mutlaka makyaj yapar kendine bakar.takmayı süsü sever..ama bende hiç yok bunlar mesela..yalnız bende aşırı derecede bi kendine bakma olayı var..cildime çok dikkat ederim yediğime içtiğime ne biliyim kozmetik hayatımda hiç yok..krem vs kullanmam..sadece bitki yağları öncelikle zeytin ve badem yağı..mesela alakasız ama ufak bi önerim var..annem yıllardır yapar ve 58 yaşında ama gözünde tek kırışık yok..her makyajını badem yağıyla temizler ve iki haftada birde mutlaka yüzüne yoğurt kaymağı maskesi yapardı...memnun kalırsın emin ol konu dışı oldu ama kusurabakma lütfen ..:1:

tatlım çok saol hemen denicem :)) ben bayılırım maskelere falan :D ilk iş yapıyorum bunu sana yazıcam değişkliği :)

Geçen yıl "dr-roller.eu" sitesinden aldım başında www var. 59 dolar olması lazım Öyküm Hanım. Ama mesela en son ebay'den kargo dahil 10 tl'ye MT Roller marka bir tane aldım (0.025 mm.lik). Bakalım ne sürede ulaşacak, gelecek mi diye denemek için.

teşekkürler gülay hanım 1mmlik olanı mı kullanıyorsunuz yüz ve göz çevrenizde?

ama 10 t ye satılanlar çelik değil ki çin malı
şahsen insan yüzüne ya da vucuduna bence bunu yapmamalı
ilerde ne olacağı belli olmaz

Back
X