ben yarın 5. seans için gidicem doktora, geri kalan 4 seans sonunda şunları söyleyeyim; arkadaşlarıma bilerek hiçbirşey anlatmadım roller yaptırdığıma dair. bi değişiklik olursa fark edecekler mi diye, roller yaptırdığımı söylesem insan psikolojisi ister istemez sanki biraz düzelme var gibi görür. görenler ne kullanıyorsun yüzün için diye sormaya başladı :) cildin daha güzel görünüyor bize de söyle ne yapıyorsan diyen arkadaşlarım var. ki ben aynaya baktığımda hani aman aman bi değişim görmüyorum. belki her gün baktığıma alışmışsımdır o görüntüye ondan olabilir.
doktor 6. seansdan önce gözle görülür bi değişim bekleme demişti taa en başta ilk konuşmaya gittiğimde. bakalım yarın 5. seans var.
doktor ilk 3 seans 2.5 mm lik roller kullanırken 4. seanstan itibaren 1,5'a düştü.
benim nacizane tavsiyem, evde kullanmak istiyorsanız dahi öncesinde bi doktora gidip fikir alın. yüzünüzdeki çukurlukların boyutuna göre iğne ucu değişiyormuş doktorum öyle dedi. sorun doktora benim cildime hangi mm'lik roller uygun olur diye, hem öncesi ve sonrası hangi kremleri kullanacağınızı da söyler. sonra evinizde nasıl istiyorsanız yaparsınız.