Merhaba canim,
Acikcasi ise yaramadi diyemem ama oyle cok sahane ise yaradi da diyemem. Ama umutla hala uygulamaya devam ediyorum ve edecegim.
En son 25 gun once 5. seansimi yaptim. Bu ara tam yazin ortasi oldugundan, gunesin olumsuz etkilerinden dolayi aralari uzun tutuyorum.
Oncesiyle simdi arasinda benim kendimde gozlemledigim degisiklik; hafif hafif sanki cukurluklar aciliyor gibi. Ya da bana mi oyle geliyor bilmiorum.
Aslinda beni asil umutlandiran sey su oldu; youtube`da bi cocuk var, adini hatirlayamiyorum, Asyali biri, ama cok meshur bu dermaroller konusunda, hatta sanirim kendi dermarollerini mi ne satmaya baslamis basarisi gorulunce. Izleyenler bilir kimden bahsettigimi. Cocuk ilk uyguladigi seanstan beri her uygulamasini ve oncesi sonrasi farklarini youtube`a koymus. hatta ben en son 29. seansini felan bulabildim, bayaadir uyguluyor yani. Ve ilk hali ile simdiki hali inanilmaz farkli,ilk basta yuzu cukurluklar icinde ve sivilcelerle de dolu, ama simdi resmen iyilesmis, sivlceleri tamamen gtmis, cukurlar cok azalmis, tabi hala duranlar var, sanirim hala daha uyguluyor. Tabi ne kadar zaman araliklarinda uyguluyor ve neler suruyor onu bilmiyorum. Iste onun bu videolarini izledikce ben de gececegine umutlaniyorum tabi surulecek dogru ilac, krem, vb. de bulsam ne ala olacak...
Simdilik boyle, sen de baslarsan yaz...
Kolay gelsin...