kızlar genç görünmenin yolları diye bir yazı okudum, internette
aklımda kalan maddeleri yazıyorum
dişleriniz sarı olmasın bebeklerin dişleri asla sarı değildir diyor.dişler beyazlatılmış olmalı!
ellerin ojeli olması veya yüzük takmış olmak nedense başkaları tarafından daha genç algılanmaya neden oluyormuş.. ilginç.
kaşların kaş kalemi veya pudra kaş farları yerine metalik shimmer lı eyelinerlarla doldurulması daha doğal ve gerçek kaş görüntüsü veriyormuş, bobbi brown gibi markalarda shimmer eyelinerlarlar varmış,
brunette tonlar kaşları doldurmak için kullanılabilir denmiş-makyaj artisti yemin ediyormuş saç gibi görünüyor diye!
saçlarınızı arındırıcı bir şampuanla yıkayın diyor, elma sirkeli filan ,yada baska sampuanlar
bu saçların donuk görüntüsünü alıp daha ışıltılı durmasına neden oluyormus
saçlarda çerceve kısmına balyaj yaptırmak yüzün ısıltısını arttırıp daha genc görünmemize neden oluyormus
daha çok seks yapın demiş
ayrıca erkenden yataga girip uyuyun, 8 saat uyku gözaltlarınızın da morarmasına engel olabilirmiş
dolgun görünümlü kirpikler daha genc görünüyormus maskaranızı birkac kat sürün
kırısıklar icin organik jojoba yagı ve roseship-kusburnu yagı kullanın demis
kirpiklerinizi kıvırın kirpik kıvırıcı kullanın demiş
opak görüntü veren fondotenlerle yüzünüzdeki lekeleri gizleyin demiş-opak yarı şeffaf cam gibi föndotenler yanı
daha çok gülümseyin demiş
silikon iceren primer lar makyaj bazı kullanın demis cizgileri doldurur daha genc görünürsünüz
mavi göz kalemi ya da eyelinerlar gözdeki sarı tonu kamufle ediyormus hani göz akındaki sararma olur ya yaslandıkca o beyaz kısım sararırmıs iste mavi bunu kamufle eden renkmıs
eyelinerlarınız mavi olsun diyor
greyfurt notaları iceren parfümler daha genc algılanmaya neden oluyormus
ayaklarınızdaki ölü hücreleri arındırın diyor , ponza tası vs kullanın
catlak topuklar yaşlı bakımsız gorunmeye neden oluyormus
saç bandı kullanın demis daha genc gorunuyormusuz
aklımda kalanlar bunlar paylasmak istedim
yani sureklı kendımıze bakmak zorundayız