Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

bende nette şunu buldum:::(Derma roller gibi bir yöntem ile çatlak tedavisi yapılması mümkün değildir. Çatlağı tam anlamı ile tedavi edebilen bir yöntem zaten yoktur. İnternetten her okuduğunuz şeyin doğru olmadığını bilmeniz gerekir.
Başka sorularınız varsa veya tam olarak açıklayamadı isem lütfen tekrar soru sormaktan çekinmeyin. Op.Dr.A.Arif EROĞLU Estetik)

bu da sizin siteniz mi?
kazen neden görmüyorsun bu reklamları
hadi birşey yap çok adildin ya hadi görelim adaletini

Ben sadece bi indirimi haber vermek istemiştim ne siteyle nede merkezle bi alakam var. Kök hücre ekstreleri vs... çok pahalı işlemler.Ama anladım ki iyilik yaramıyor kimseye adalet buysa saçın paralarınızı arkadaşlar... Özür dilerim ben

Son düzenleme:
bujuu canım o doktorun kesin kendi kliniği vardır para kazancaktır ya ben bu insanları anlamıorum Seren Serengili gördünüzmü kadın 20 kilo vermiş nasıl çatlağı yok onlar çatlamaz diye bi kuralmı var tam anlamıyla btrmese bile ben çok büyük bi sonuç aldım daha neye itiraz ediyolar anlamıyorum benim şahsen klinklere dökücek param yok derma roller kesnlkle etkili bide madecassol ve acnelyse den sonuç alan arkadaşlar var demekki bişiler geçiomuş

ay çok snrlendm :))

ayselug link verme bence reklama girio

kesinlikle çatlaklarımdan yarı yarıya kurtulmuş biri olarak - mesleği doktor bile olsa- itimad etmiyorum ..
Burda söylenen sözler değil , katedilen yol önemli kızlar
ki benim çatlaklarımı gören yakınlarım büyük bir "aaaaaaaaaaaaaaaaaa" çekiyorlar , bu bile benim için yeterince motive edici ..ben asla bırakmıcam ve 6 eylül yeni uygulama günüm az kaldı diye seviniyorum
ayrıca madecassol devam hergün sürüyorum acnelyse henüz başlamadım çünkü hala bronzluğum geçmedi leke kalır diye korkuyorum , tamamen kendi rengime gelince onada başlayacağım..
herkese sevgiler
ayrıca konuyu ilk açan arkadaşımız da keşke bize gelişmelerden bahsetse
çünkü en eski kullanıcımız o ve onun katettiği yolu merak ediyorum a.s.

rose aynen katılıorum sana canım bende inanlmaz faydasını gördüm ki doktorum onayladı daha ötesi yok.. birde canım co2 die bi jel varmış duydunzmu roller tedavsnde kullanılan ?

buju canım çatlakları geçren çukuru rahat geçirir die düşünüorum ben

ya ben yeni üye oldum arkadaşlar dün dermoroller şiparişi verdim bugün geldi:) ama ben nasıl kullanacağımı bilmyorum bana yardımcı olun lütfen kafamçokkarıştı

canım ben her noktadan 8 defa geçiorum aşağı yukarı sağ sol bide çaprazlar bastırıyorum ama kanatmıorum sonrada madecassol sürüyorum biraz kabarıo ama sonra geçio

şimdi arkadaşlar bir başka doktorda dermarollerin tek kullanıma uygun oldugunu söylüyor onu sterlize ev ortamında edemezsiniz sadce dezenfekte etmiş olursunuz demiş bunda haklı herneyse acaba göz altında kullananlarda falan kesin öle oldugunu düşünüyorumda,çatlaklardada defalarca üzerinden geçilen bölgede hafif bir ödem oluşturmuş o hafif şişlik neticesinde çatlak bölgenin doldugunu düşünyo olabilirmisiniz.şimdi kendimden yola çıkarak sölim yüzümde çukurlar var banyoda kese yapınca yüzüme çıkıncada hodan yagı sürerdim üç gün dümdüz yüzle geziodum sanki yüzüm geçti gibi olurdu bebek cildi gibi ama sonra ara verip kese yapmayınca eski haline dönerdi bu konuyla alakalı fikriniz nedir

canım ben uzun süredir kullanıyorum kaç ay oldu kabarıklık olsa anlarız zaten 3 haftada bir kullanılıo o belrszlk ortadan kalkıo antiseptik spreylerle temzlersen bişi olmaz dedi bana doktorum herkes bişi sölüo boşver sen satıcıdır onu söleyen her uygulamada derma roller satcak saçmalk :S

benim göz altlarım mor ve çökük yaşım 20 göz çevreme bişe sürmeden sıfır makyaj dışarı çkmak istiyorum derma roller kafama yattı işh burdaki övgüler reklam amaçlı değildir. almak istiyorum nereden alabilirm memnun olanlar yazabilirmi netten spariş için hangi siteyi önerirsinzz artı göz altı morluğu için hangisinde alayım bide yapmışken sadece göz altına değil yüzüme yanaklarımada canlılık olsun diye yaparım hangisiini almamıı önerirsiniz??????? vede acıtıyomuuu bu işlemm göz altıma iğne değcek sonçtaa: )

okadar zamandır kullanıyorsunuz yüzünde akne çukuru olup kullanıp yüzüm düzeldi diyen gözekleri kayboldu diyen yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu

canım benim benm gözeneklerm düzeldi bi canlı yüzüm ama benm yüzümde çukurcuk yoktu o yzden bişi diyemiorum sana ama çatlaklarımı büyük oranda düzeltti oda çukur çukur bence faydalı olur

tatlım ben gg dan aldım 49 liraydı en son 0,5 mm al gözaltına 1 yada 1,5 çok olur bide bastrmazsan çok acımıo ben yüzümde 0,5 vücudumda 1,5 kullanıorum memnunum

canım ben her noktadan 8 defa geçiorum aşağı yukarı sağ sol bide çaprazlar bastırıyorum ama kanatmıorum sonrada madecassol sürüyorum biraz kabarıo ama sonra geçio

ya ben de çatlaklar için kullanıyorum bide yüzde lekeler için.. medecassol nedir onu bilmiyorum ben krem serayı kullanıyorum dermaroller sonrası. .bilgilendirir misiniz ? ben henüz çok gelişme göremedim çünkü ilk uygulamada iice yapamadım ikincisinde tam anlamıyla yapabildim zaten kızarıklık oldu sonra kaşıntı vs.. inşallah azalır benim tek umudum bu artık. çok çatlağım var çünkü bacaklarım ve kalçamda. .

canım benim benm gözeneklerm düzeldi bi canlı yüzüm ama benm yüzümde çukurcuk yoktu o yzden bişi diyemiorum sana ama çatlaklarımı büyük oranda düzeltti oda çukur çukur bence faydalı olur

tatlım ben gg dan aldım 49 liraydı en son 0,5 mm al gözaltına 1 yada 1,5 çok olur bide bastrmazsan çok acımıo ben yüzümde 0,5 vücudumda 1,5 kullanıorum memnunum

bide kaçıncı uygulamadan sonra çatlaklarda azalma oldu yazar mısınız kızlar ?

canım benim 4. uygulamada falan gözle görülür değişim oldu silkleşti krem serayı banada önerdiler oda çok iyimiş ama madecassolde çok faydalı cnm eczanelerde satılıo hatta doktorada yazdrıosun hücre yenilio

Papatya güzelim, ben de aldım 1.5. Sabırsızlıkla bekliyordum bugün elime geçti. Miniminnacık bi aletmiş. Bunu yüzümde fazla bastırmadan kullanabilirim heralde değil mi? Kullanmadan önce dezenfekte etmek gerekiyor mu? Yüzden başka bir yer için uygulama yaparken yine dezenfekte etmek gerekiyor mu? Bu akşam kullanacağım.

Back
X