Daha çok yeniyim henüz erkenYararını gördün mü etkili mi evde uygulamak
Yazin kullanmak sikinti olmuyomu.cilt icin yapilan uygulamalr yazin yapilmiyo diye biliyorumBen de kullanıyorum. Aldığım yerden yanında dezenfektanını da verdiler ama kolanya da aynı işe yarar bence.
Hayır ben güneş kremi kullanıyorum. Bir de gece kullanıyorum serum ve bakım kremimi kullanıp yatıyorum sabahına da dışarı çıkacaksam yüksek faktörlü güneş kremimi sürüyorum. Zaten 10 günde bir kullanıyorum.Yazin kullanmak sikinti olmuyomu.cilt icin yapilan uygulamalr yazin yapilmiyo diye biliyorum
Ben birer gün arayla kullanıyorum öyle tavsiye ettiler banaHayır ben güneş kremi kullanıyorum. Bir de gece kullanıyorum serum ve bakım kremimi kullanıp yatıyorum sabahına da dışarı çıkacaksam yüksek faktörlü güneş kremimi sürüyorum. Zaten 10 günde bir kullanıyorum.
Hayır zaten cilt kendini ancak 21 günde yeniliyor. 2 günde bir yaparsanız cildi yorarsınız ve cilt buna alıştığı için artık kendini yenilemez. Olağan bir şey sanar. O yüzden 10 günde bir yapın.Ben birer gün arayla kullanıyorum öyle tavsiye ettiler bana
Porselen kumbaram benim hesabım diğeri de dermaroller koçu gibi biri öyle dedi ama bilemedim :)Hayır zaten cilt kendini ancak 21 günde yeniliyor. 2 günde bir yaparsanız cildi yorarsınız ve cilt buna alıştığı için artık kendini yenilemez. Olağan bir şey sanar. O yüzden 10 günde bir yapın.
Mümkün değil yAni bir uzman nasıl böyle bir şey der?Porselen kumbaram benim hesabım diğeri de dermaroller koçu gibi biri öyle dedi ama bilemedim :)
Tahminlerime göre bu klinik tarzı bi uygulama muhtemelen daha büyük iğnelerle bi uygulama yapılıyo ve o yüzden 30 dk sürüyo benim uygulamam 4 dk sürüyo tüm yüz için o yüzden cildimi zorlama durumu olmuyo aslında ikimiz d doğru söylüyoruz benim evde yapmayı tercih etme sebebim Zaten çok fazla beklemek istemememdi :)Mümkün değil yAni bir uzman nasıl böyle bir şey der?
Bakın aşşağıda yazdığımı da doktor söylüyor. Bence siz bu doktoru dinleyin derim.
-Uygulama yaklaşık 30 dakika sürmektedir. Her kür 1-2 hafta aralıklarla toplam 8-10 seans uygulanır.Genellikle ilk ay haftada bir 4 seans, ikinci ay 15 gün arayla iki seans daha sonra bir ay arayla iki seans şeklinde yapılmaktadır.
Yazının tamamı: http://www.hurriyetaile.com/yazarla...m=copy-paste&utm_campaign=copy-paste-with-url
Ben de 0.5 cmlik iğneleri kullanıyorum, 30 dakika yapıyorum evde yapıyorum. 4 dk işe yaramaz bence. Ama siz bilirsiniz tabi. Yüzünüz dediğim şekilde daha iyi sonuç alır ben 2.haftamda sonuç aldım çok şükür.Tahminlerime göre bu klinik tarzı bi uygulama muhtemelen daha büyük iğnelerle bi uygulama yapılıyo ve o yüzden 30 dk sürüyo benim uygulamam 4 dk sürüyo tüm yüz için o yüzden cildimi zorlama durumu olmuyo aslında ikimiz d doğru söylüyoruz benim evde yapmayı tercih etme sebebim Zaten çok fazla beklemek istemememdi :)
5 mm cok kaln degilmi en fazla 3mm oluyo canmBen de 0.5 cmlik iğneleri kullanıyorum, 30 dakika yapıyorum evde yapıyorum. 4 dk işe yaramaz bence. Ama siz bilirsiniz tabi. Yüzünüz dediğim şekilde daha iyi sonuç alır ben 2.haftamda sonuç aldım çok şükür.
3 mm mi? Ben 0,5 kullanıyorum ama. 3 mm duymadım hiç. En küçük 0,25.5 mm cok kaln degilmi en fazla 3mm oluyo canm
nerden aldn3 mm mi? Ben 0,5 kullanıyorum ama. 3 mm duymadım hiç. En küçük 0,25.
İnternetten dermoeczanem adlı siteden aldım .nerden aldn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?