Dermarolleri 6 kullanım sonuçlarım

dingdong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
17
0
36
Rize
arkadaşlar dermarolleri bu sitede görüp dermatoloğumdan bilgi alıp bir tane satın aldım.çok ümitliydim fakat hayal kırıklığı yaşadım. doktorumun dediklerini titzlikle uyguladım ,hatta benimle birlkte iki arkadaşımda denedi aynı sonuç malesef.yüzüm çok fazla renk değiştirdi karardı öncedne süt gibi bir tenim varken şimdi buğday tenli oldum kaç ay bekledim ama hala aynı.ayrıca genç ciltlere artık yararlı olduğunu düşünmüyorum çünkü kendini zaten yenileyebiliyor.sizde böyle sonuçlar yaşadınız mı?

hadi ya çok üzüldüm canım .ten rengin beyaza dönmedi mi ?
benimde dr rollerim elime ulaşacak acaba kullanmadan iade mi etsem .

ben hiç başlama derim ya yüzü deliyor resmen rengim dönmedi aynı ama istersende bi dene belki sende iyi olur

ben hiç başlama derim ya yüzü deliyor resmen rengim dönmedi aynı ama istersende bi dene belki sende iyi olur

İnan çok üzüldüm canım Yüzün buğday diğer yerlerin beyaz mı kaldı .
Limon suyu ten rengini açıyormuş öyle birsey duymuştum onu deneyebilirsin.

Herkes gg den çakmalarını almışken,ben gittim salak gibi 125 tl ye orjinal aldım . elimde patladı iyi mi artık bu lafından sonrada asla kullanamam .

Sende canını sıkma mutlaka düzelecektir.

Acaba yanlış mı uyguladın ,ne kadar sıklıkla yaptın ?

Son düzenleme:
kızlar benim arkadaşım özellikle şehirdışına gitti doktora uygulattı ama hiç bi değişiklik yok kızın suratında 3-4 ay geçti.
elinde patlamasın canım git bu doktora ücretini ver öyle yaptır kendin yapma ozaman

tatlım seninde cildin geçer canım sürekli buğday yağı sür yüzüne (veya orjınal bulursan argan yağı) eminim ii gelecektir
bozma moralini :13:

Tatlım sordum :26: doktor ücreti en düşük 150 tl başlıyormuş .

Ben de zaten emla var ,cihazda var 2 çizik atacak diye de o para verilmez ki.Bir de hemen hemen herkesin başına bu kararma geliyormuş.Diğer dermoroller başlığında da kızlar yazmış.

dingdongcum, üzülme lütfen
derma roller combine bir tedavidir yani sadece onu sürüp cildi kendi haline bırakmayacaksın
çünkü üst derin tamamen deliniyor, -yara alıyor ve dökülecek

haşlanan bir yerin eski rengine dönmesi ne kadar hızlıdır? biraz zaman alır dimi? derma roller da aynı

ben bıkıp usanmadan uyguladım çokk çok iyi de sonuclar aldım
benimki de çakma dediğiniz gg da satılanlardandı

derma roller ın cakması olmaz, televizyon mu bu çakması olsun? steril plastik ve cerrahi çelik iğnelerden oluşmuş bir ürün

a firması ile b firması arasında, titresimli ısıklı veya galvanic akım vermesi dısında bir farkı olamaz

ha bir de igne sayısı

eski rollerlar 192 igneli idi, simdi 540 civarı ıgnesi olan urunler var bundan fiyat farkı olabılır

100 tl ve üstüne satanlar çok ayıp ediyorlar, en fazla 50-60 tl lik bir ürün bu

maliyeti belki 10 lira bile degil- en pahalı marka dahil (titresim ve galvanicler haric)

şimdi; derma roller uygulamasından sonra cildin renginin 2 aydan önce berraklaşmayacagını bilmen lazım

ben beyaz tenliyim benim bile yüzüm kahve- kızıl oluyor ve 2 aya yakın geçmiyor

gündüz spfli krem ,gece ayrı bakım urunu, mutlaka nem maskesi, düzenli kullanacaksın

arada bir peeling uygulayacaksın

tüm dıs bakımın yanı sıra cıldın kendini belli sürede tamir ettigini unutma

cildine zaman ver, derma roller bir hırpalama sistemidir, yani cildi hırpalar yaralar ve kendi kendini iyileştirmesini bekleriz

mutlak surette tedavine devam et ama bol bol nemlendir, nem maskesi peeling , spf li iyi bir krem al yoksa roller tek basına mucize degil

ürün kullanımını bırakmamanı öneririm

arkadaşlar sonuçlarınız nelerdir, gerçekten kararma yapıyor mu ? göz altım için kullanmayı düşünüyorum morluğum yok ama boşu boşuna karartmayayım göz altımı:44:

çok iyi bakım ürünleriyle tedaviye devam etmezseniz cildinin kararır
malzeme eksikse; nemlendirici maske ,ampül ürünler yoksa dermarolleri sür cildi öyle bırak tabi ki esmerleşirsiniz

merhaba türkiyede bunları temin etmek çok zor; rossman ın anti aging kapsulleri var onlardan alabilirsin
co enzimli

benim ürünlerimi yurtdısından arkadaşlarım temin etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…