arkadaşlar dermarolleri bu sitede görüp dermatoloğumdan bilgi alıp bir tane satın aldım.çok ümitliydim fakat hayal kırıklığı yaşadım. doktorumun dediklerini titzlikle uyguladım ,hatta benimle birlkte iki arkadaşımda denedi aynı sonuç malesef.yüzüm çok fazla renk değiştirdi karardı öncedne süt gibi bir tenim varken şimdi buğday tenli oldum kaç ay bekledim ama hala aynı.ayrıca genç ciltlere artık yararlı olduğunu düşünmüyorum çünkü kendini zaten yenileyebiliyor.sizde böyle sonuçlar yaşadınız mı?
dingdongcum, üzülme lütfen
derma roller combine bir tedavidir yani sadece onu sürüp cildi kendi haline bırakmayacaksın
çünkü üst derin tamamen deliniyor, -yara alıyor ve dökülecek
haşlanan bir yerin eski rengine dönmesi ne kadar hızlıdır? biraz zaman alır dimi? derma roller da aynı
ben bıkıp usanmadan uyguladım çokk çok iyi de sonuclar aldım
benimki de çakma dediğiniz gg da satılanlardandı
derma roller ın cakması olmaz, televizyon mu bu çakması olsun? steril plastik ve cerrahi çelik iğnelerden oluşmuş bir ürün
a firması ile b firması arasında, titresimli ısıklı veya galvanic akım vermesi dısında bir farkı olamaz
ha bir de igne sayısı
eski rollerlar 192 igneli idi, simdi 540 civarı ıgnesi olan urunler var bundan fiyat farkı olabılır
100 tl ve üstüne satanlar çok ayıp ediyorlar, en fazla 50-60 tl lik bir ürün bu
maliyeti belki 10 lira bile degil- en pahalı marka dahil (titresim ve galvanicler haric)
şimdi; derma roller uygulamasından sonra cildin renginin 2 aydan önce berraklaşmayacagını bilmen lazım
ben beyaz tenliyim benim bile yüzüm kahve- kızıl oluyor ve 2 aya yakın geçmiyor
gündüz spfli krem ,gece ayrı bakım urunu, mutlaka nem maskesi, düzenli kullanacaksın
arada bir peeling uygulayacaksın
tüm dıs bakımın yanı sıra cıldın kendini belli sürede tamir ettigini unutma
cildine zaman ver, derma roller bir hırpalama sistemidir, yani cildi hırpalar yaralar ve kendi kendini iyileştirmesini bekleriz
mutlak surette tedavine devam et ama bol bol nemlendir, nem maskesi peeling , spf li iyi bir krem al yoksa roller tek basına mucize degil
ürün kullanımını bırakmamanı öneririm