Dermoid kist ile gebelik süreci yaşayanlar lütfen yazın

perimila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2023
23
8
1
31
Arkadaşlar selam herkese, hamileliğimi öğrendim yeni daha 7 haftalık ama aynı zamanda Dermoid kistim olduğunu da öğrendim sağ yumurtalıkta 6.5 cm kadar, dr sadece ilerleyen süreçte bakıcaz duruma dedi başka bilgi vermedi ama okuduklarım biraz korkuttu bebeğe zararı olur mu diye korkuyorum ve büyüme patlama ihtimalinden korkuyorum sonraki randevumda doktorla tekrar konuşcam ama daha çok var görüşmemize forumdaki benzer konuları okudum ama tarihler çok eski ve kimse son durumunu yazmamış özet olarak hamilelik sürecini Dermoid kisti ile geçirip sağ salim doğum yapan arkadaşlar yazarsa çok dua ederim onlara, çok ihtiyacım var suan morale..

Merhabalar 3 aylıkken sol yumurtalığım da şiddetli sancıyla hastaneye başvurduk 4 cm büyüklüğünde dermoit kist oluşmuş kist dönmeye çalışmış ve takılmış o yüzden ağrı yapıyormuş ameliyat için yatış yapıldı ve gece birden ağrılarım kesildi kist küçülmeye başlamış ve ameliyat olmadım kist kayboldu küçüldü şuan bebeğim kucağımda. Tıp fakültesinde Bir tane doktor açık ameliyat yaparım %45 bebeği kaybetme riski var dedi bizde özel muayenehanesi olan bir doktora başvurduk kapalı ameliyat yaparım bebeğe birşey olmaz dedi çok şükür gerek kalmadan kayboldu.

Back