• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Dermokozmetik kalitesindeki ünt marka cilt bakım ve makyaj ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Merhaba. Ben de UNT'nin Aqua Fortis nemlendirici serumunu kullanıyorum. 15 gündür sabah akşam sürekli uyguladım çok memnunum. Kuruya dönük karma cildim var ve soğuk havalarda bölgesel olarak pul pul dökülür. Bu serum tamamen yağsız ve üstüne ekstra nemlendirici uygulamamama rağmen yeterli geliyor. İçeriği az maddeden oluştuğu için alerji yapma ihtimali de düşük. En güzel tarafı yağsız olduğu için burnumdaki sayah noktalarda azalma gözlemliyorum. Kış için içeriği güçlü serum arayışında olanlara tavsiye ederim.

ünt maskelerini kullanan var mı?? nettoyant temizleyicisinide çoooooook merak ediyorum ..kullanan varsa yorum yazsın lütfen :54:

evet göz kremlerini bende merak ediorum bu ay sonu almayı düşünüorum daha önce the body shoptan c vitaminli göz kremi aldım hiç memnun değilim unt ilgimi cekti ama bilemedim kaliteli diye bi düşünce var bende nedense :) kullanan varsa deneyim yazabilirmi :40:

evet göz kremlerini bende merak ediorum bu ay sonu almayı düşünüorum daha önce the body shoptan c vitaminli göz kremi aldım hiç memnun değilim unt ilgimi cekti ama bilemedim kaliteli diye bi düşünce var bende nedense :) kullanan varsa deneyim yazabilirmi :40:

bende çooook merak ediyorum ürünlerini .. içerik olarak çook güzel geldiler bana... bide doktırlara mesaj yolluyosun 2 gün içinde mesaj geliyoo sana uygun ürünleri söylüyolar bilgi veriyorlar... sen alıp kullanırsan mutlaka yorum yazz.. kredi kartım olsa bende alırdım ama maleseff yokkk:54:

doktorlara yammıstım bana cvp verdiler saolsunlar alıcam yüz beyazlatıcı cillerim için ve göz kremi filan bakalım inş iidir paramız cöpe gitmez ben yazarm burdan alınca ve kullandıkca

doktorlara yammıstım bana cvp verdiler saolsunlar alıcam yüz beyazlatıcı cillerim için ve göz kremi filan bakalım inş iidir paramız cöpe gitmez ben yazarm burdan alınca ve kullandıkca

ne kadar süree kullanman gerektiğini de yazdılar mııı ?? Başka ürün falan tavsiye ettiler mii ??:54:

arkadaşlar çok uzun zamandır bende bu ürünlerle ilgileniyorum ve çok kararsızdım ve gözümü karartıp siparişi 02.03.2011'de verdim ACNE MED set halinde.. şuan beklemedeyim nezaman elime ulaşır bilmiyorum merakta ediyorum..:15:

arkadaşlar çok uzun zamandır bende bu ürünlerle ilgileniyorum ve çok kararsızdım ve gözümü karartıp siparişi 02.03.2011'de verdim acne med set halinde.. şuan beklemedeyim nezaman elime ulaşır bilmiyorum merakta ediyorum..:15:

tamam yorumlarını bekliyoo olucazzzzz :82::82::82:

bende geçen hafta verdim sipariş ex white 2 ve göz kremi için gelmesini bekliyorum sanırım öbür hafta basına gelir :) inşallah iyidir aslında bide nemlendiricisini deniycem cok övüyolar ama onuda öbür ay alıcam

bende geçen hafta verdim sipariş ex white 2 ve göz kremi için gelmesini bekliyorum sanırım öbür hafta basına gelir :) inşallah iyidir aslında bide nemlendiricisini deniycem cok övüyolar ama onuda öbür ay alıcam

ex white 2 ne kullanı mı içindi cilt beyazlatmak için mi ?? belki ciltte kuruma yapabilir ...
göz kremini çook merak ediyodum .. morluk için olanı mı aldın yoksa başka bi ürün mü??
kullanınca yaz bekliyorum yorumlarıı :71:

bende aqua fortisi -- göz altı morluk kremini -- nem maskesini çook merak ediyorum kredi kartı olmayınca alamadım :82::82:

arkadaşlar ben on gün önce sipariş vermiştim bugün elime geçti bende butür ürünlere meraklıyım cilt bakım ürünlerinden aldım kullanayım sonucları yazarım:45:

ex white 2 ne kullanı mı içindi cilt beyazlatmak için mi ?? belki ciltte kuruma yapabilir ...
göz kremini çook merak ediyodum .. morluk için olanı mı aldın yoksa başka bi ürün mü??
kullanınca yaz bekliyorum yorumlarıı :71:

bende aqua fortisi -- göz altı morluk kremini -- nem maskesini çook merak ediyorum kredi kartı olmayınca alamadım :82::82:

ex white 2 yüzümdeki çiller için ve renk bozuklukları var yani böle kırmızılık beyazlık yüzümt am bembeyaz olsun isitiorum bi denicem inşallah kurutmaz, göz kreminide duo reveil aldım daha gelmedi bi gelsin :) bende merak ediorum aqua fortisi gelecek ay alıcam kullanmaya baslayım yazarım burdan başka kullanan varsada yazsın unt nin sitesindeki kızların cildi cok güzel :) bakarsın bizde kusursuzzz oluruz çilsiz vs vs :8:

evet nihayet bugn aldm bende ürünlerimi bu akşamdan itibaren kullanmaya başlıyorum kızlar :) hadi gazamız mübarek olsun yazıcam devamlı

arkadaslar biliosunuz ürünler geldi gerçi cok uzun süre kullanmadm ama görüşlerimi yazıcam ex white suan için cildime bi yararı yok çillerim aynı duruo ama sürünce biraz canlılık verio tek renk yani öncede kırmızılıklar vardı suratımda. göz kremim isee ii bence sol gözümün yanağıma yakn yerinde ince bi çizgim vardı ve suan yok :D göz kreminden cok umutluyum acıkcası uzun süreli kullanmda bklm daha neler olcak :)

Back
X