yakamos valla bende senin gibiydim gözümü karartıp aldımkafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 ii yapmısın whalla.ne zaman aldın cnm? sonuç nasıl? belki cesaret gelir belki de tamamen giderzemuszemus..olumlu olumsuz etkilerini sölersen sevinirimm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakamos valla bende senin gibiydim gözümü karartıp aldımkafamçokkarıştı
evet göz kremlerini bende merak ediorum bu ay sonu almayı düşünüorum daha önce the body shoptan c vitaminli göz kremi aldım hiç memnun değilim unt ilgimi cekti ama bilemedim kaliteli diye bi düşünce var bende nedense :) kullanan varsa deneyim yazabilirmi![]()
doktorlara yammıstım bana cvp verdiler saolsunlar alıcam yüz beyazlatıcı cillerim için ve göz kremi filan bakalım inş iidir paramız cöpe gitmez ben yazarm burdan alınca ve kullandıkca
arkadaşlar çok uzun zamandır bende bu ürünlerle ilgileniyorum ve çok kararsızdım ve gözümü karartıp siparişi 02.03.2011'de verdim acne med set halinde.. şuan beklemedeyim nezaman elime ulaşır bilmiyorum merakta ediyorum..![]()
bende geçen hafta verdim sipariş ex white 2 ve göz kremi için gelmesini bekliyorum sanırım öbür hafta basına gelir :) inşallah iyidir aslında bide nemlendiricisini deniycem cok övüyolar ama onuda öbür ay alıcam
ex white 2 ne kullanı mı içindi cilt beyazlatmak için mi ?? belki ciltte kuruma yapabilir ...
göz kremini çook merak ediyodum .. morluk için olanı mı aldın yoksa başka bi ürün mü??
kullanınca yaz bekliyorum yorumlarıı![]()
bende aqua fortisi -- göz altı morluk kremini -- nem maskesini çook merak ediyorum kredi kartı olmayınca alamadım :82::82:
arkadaşlar ben on gün önce sipariş vermiştim bugün elime geçti bende butür ürünlere meraklıyım cilt bakım ürünlerinden aldım kullanayım sonucları yazarım![]()
arkadaşlar ben on gün önce sipariş vermiştim bugün elime geçti bende butür ürünlere meraklıyım cilt bakım ürünlerinden aldım kullanayım sonucları yazarım![]()