• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Dermokozmetik kalitesindeki ünt marka cilt bakım ve makyaj ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaslar biliosunuz ürünler geldi gerçi cok uzun süre kullanmadm ama görüşlerimi yazıcam ex white suan için cildime bi yararı yok çillerim aynı duruo ama sürünce biraz canlılık verio tek renk yani öncede kırmızılıklar vardı suratımda. göz kremim isee ii bence sol gözümün yanağıma yakn yerinde ince bi çizgim vardı ve suan yok :D göz kreminden cok umutluyum acıkcası uzun süreli kullanmda bklm daha neler olcak :)
kullandığın göz kreminin tam adı nedir?

bende sipariş ettim ünt ürünlerinden ve şuan kargo da bekliyorum...
bir süre kullandıktan sonra yorum yaparım ..2 parça aldım ben kuru ya dönüük cildim..
aqua fortis ve brihgtening exfoilator temizleyisini aldım ..bakalım ,umutluyum açıkçası...

kullandığın göz kreminin tam adı nedir?

bende sipariş ettim ünt ürünlerinden ve şuan kargo da bekliyorum...
bir süre kullandıktan sonra yorum yaparım ..2 parça aldım ben kuru ya dönüük cildim..
aqua fortis ve brihgtening exfoilator temizleyisini aldım ..bakalım ,umutluyum açıkçası...

ben göz kremi duo reveil almıştım. ya cidden fark var 10 gün oldu daha ama ben memnun kaldım bundan önceki gözlerimin altını bi tuhaf yapıodu cildim resmen toplandı ya sabah kalkınca yüüzm net yani kusursuz :D tek renk ex whitedan da memnunum sanırım çiller için diğer ürünleride kullansam daha iyi bi sonuç verirdi. göz kremini denemenizi tavsiye ederim. sende kullan bakalım yaz buraya memnun kalcakmısın

ben body shopun kremi kullanıodum normalde göz altlarım mor değildi ama o krem mahvetti ya o kadar kötüydüki cildim zaten göz altlarım cukur bide mor oldu. bu krem gerçekten toparladı benm göz altlarımı yanagıma yakın bi yerde derin bi kırısık vardı geçti ex white çillerimi görünmez yapmadı açmadı o konuda bişi diemem ama cilt tonuım gerçekten düzeldi cildim güzelleşti ya makyajsız ne kadar güzel cildin var diolar :D benm beklentilerimi karsıladı acıkcası yani aldığıma öle pişman olmadım bitince bi daha alıcam o kesin ama göz kremini duo reveil değil sonsuza dek 25 serisinden alcam bide onları denicem

tabi üye olup kredi kartıyla alısveriş yapıosunuz ürünler bi hafta sonra filan teslim edilio yurt dısından geldiği içni gecikmelide olabilir

öncelikle:3: meraba uzun zamandır takip ediyorum, ilkkez yazmak istedim çünkü merak ettiğim bir konu. bende tesadüfen ünt marksını gördüm, almak istiyorum fakat emin deyilim, ve sizlerden gelecek yorumları bekliyorum. önceki yorumları okudum olumlu düşünceler var yinede sadece netten satış yaptığı için kararsızım cevabınızı beliyorum:58:

ünt maskelerini kullanan var mı?? nettoyant temizleyicisinide çoooooook merak ediyorum ..kullanan varsa yorum yazsın lütfen :54:

merhaba ben de uzun süre araştırdıktan sonra ürünlerinden bir seri sipariş ettim ve 15 gündür kullanıyorum çok çok memnun kaldım. karma ve hassas bir cildim var. T bölgem yağlı yanaklarım çok hassas kızarıklık pullanma oluyordu nettoyant temizleyiciyi aldım muhteşem inanılmaz bir temizlik yapıyor kokusu da çok güzel gül gibi ayrıca çok yoğun minicik bir parça ile temizleniyor cildim sanırım 3-5 yıl idare eder bir şişe :). üzerine pore refiner plus sürüyorum gerçekten yağlanma ve gözenek görünümü azaldı üstüne de Aqua Deluge RX böyle su gibi bir serumun bu kadar güzel nemlendirmesine inanamıyorum ben hep nemlendiricilerde yanaklarımda kuruluk T bölgemde ise fazla yağlanma yaptığı için bi denge sağlayamazdım ama bu serumla inanılmaz dengeli oldu cildim. bunlar 15 günlük kullanım bakalım ilerde nasıl olacak ama şimdilik çok memnunum elimdeki toniğim bitince de uygun bir tonik almayı düşünüyorum. ayrıca ex white 2 ve eclat da aldım ama onlardan pek bir fayda görmedim hoş pek düzenli kullanamadım öff bin tane şeyi sürmek çok zaman alıyo :) sıkılıyorum umarım bilgiler faydalı olur.

arkadaşlar u gümrük sorunundan sonra ünt nin tr ye hala gönderimi var mı sorunsuz ulaşıyor mu ürünler ?

malesef sadece kendi sitesinden sipariş verilebiliyor canım..bu arada ben ideal glow pudrasını aldım gerçekten mükemmel

shekr acaba pudranın hangi rengini aldın ben beyaz tenliyim aşırı beyaz değilim ama çok kararsız kaldım,
bide gümrük sorunu çıkıyor mu kızlar bi bilgisi olan var mı?:34:

öncelikle:3: meraba uzun zamandır takip ediyorum, ilkkez yazmak istedim çünkü merak ettiğim bir konu. bende tesadüfen ünt marksını gördüm, almak istiyorum fakat emin deyilim, ve sizlerden gelecek yorumları bekliyorum. önceki yorumları okudum olumlu düşünceler var yinede sadece netten satış yaptığı için kararsızım cevabınızı beliyorum:58:

merhaba..ben de ünt'i birkaç kişiden duydum ve kendi sitesinden sipariş verdim. Gerçekten 10 günde elime ulaştı, ne kargoda ne de gümrükte sorun olmadı, elime sorunsuz geldi. hem de ücretsiz:)
ürüne gelince, ünt pore refiner aldım, daha ilk sürüşte fark hissediliyor. Kutusu ufak ama 1-2 doz tüm yüze yetiyor..kısaca üründen de hizmetten de çok memnun kaldım..tavsie ederim...şimdi sıkılaştırıcı vücut losyonunu kullanmak istiyorum bakalım...

Merhabalar; bende unt ürünlerini denemek istiyorum. internetten sipariş veriliyor ama kullananların tavsiyesi benim için çok önemli.
UNT ürünlerini kullanan yok mu?

blog yazılarından okuduğum kadarıyla olumlu yorumlar var hep .... sipariş vericem fakat kredi kartım yok :(

en çok güneş kremlerini merak ediyorum ....

Bayanlar artık ünt ürünlerini Türkçe sitelerinden sipariş verebiliyorsunuz sanırım Türkiye ye gelmiş bilginize ben sipariş verdim 2 günde elime ulaştı.

Back
X