Ders calis baskisi

EQUOTE="sevcan__, post: 62136437, member: 747089"]
Şimdi ev işlerini görmezden gel asgari düzeyde yap eşinle birlikte yapın. Yerinde olsam Sınava 3-4ay kala bırakırdım işi sınava yogunlasirdim.
[/QUOTE] ev islerini asgari duzeyde yap diyosunuz esim de annemd evi biraz kirli gorse soleniyolar. Annem mukemmelliyetci bi kadin ve benide ole yetistirdi. Ise gelince zar zor buldum bu isi. Isimi birakmak istemiyom. Maasimla kendi ihtiyaclarimi karsiliyom en azindan.

EQUOTE="sevcan__, post: 62136437, member: 747089"]
Şimdi ev işlerini görmezden gel asgari düzeyde yap eşinle birlikte yapın. Yerinde olsam Sınava 3-4ay kala bırakırdım işi sınava yogunlasirdim.
ev islerini asgari duzeyde yap diyosunuz esim de annemd evi biraz kirli gorse soleniyolar. Annem mukemmelliyetci bi kadin ve benide ole yetistirdi. Ise gelince zar zor buldum bu isi. Isimi birakmak istemiyom. Maasimla kendi ihtiyaclarimi karsiliyom en azindan.
[/QUOTE] hic unutmam 1 ay tencereleri sadece makinasa yikadim elde ovalamadim. Annem gorunce bir saaat solenmisti bu tencerelerim hali me bole 1 yldir temizlenmemis diye.

evet 16bin ilçe nüfusu hergün sağlık ocağında dimi, bende onu diyorum işte,memurlar hep kendileri çok zor şartlarda çalışıyo zannediyo ama birçok insan özellikle istnbulda 7de işten çıkıyor.Ben evime 1,5 saat mesafesde çalışıyorum.Herşeyim de tıkır tıkır,şu an ders çalışmamı gerektirecek bir durum yok ama olsa rahatlıkla çalışılabilir
Hayir her gun saglik ocaginda degiller tabiki. Islerinizi tikir tikir yetistiriyorsunuz. Ne mutlu size.tebrik ederim.ama ben yapamiyorum bunu. Herkesin gucu baska. Bu arada ben devlet memuru degilim olsam kpss calismazdim.

Silse yapsa bile laf soluyo. Gecen gun soleniyodu. Gozlerik dolunca senin gucun yetse bana yaptirmazsin biliyorum dedi. Ee dedim nedne yardim edince soleniyosun.. sustu kaldi.

Ne alaka, sen evin temizlikçisimisin? Ne demek gücün yetse? Ister Herkül ol, o evin islerini tek basina yap ma ya cak sin! Ikinizde o evde yasiyorsunuz ve o evi kirletiyorsunuz, ikinizde o evi temiz tutma ile sorumlusunuz.

Ayrica bu kadar titiz olma, tezgah silinmemis ise, baska zaman esine hatirlat, yapsin. Hemen silmeye gerek yok. Toz insani öldürmez, ama stress insani öldürür.

Ve gebeligi bu sene hiç düsünme. Kendini tamamen bu sinava ver. Yemegide esin yapsin. Arada disardan siparis verin. Hiçbir zaman kendini ideal kadin ve es konuma koyma. Bir gün bu isleri yapmazsan, senden daha kötüsü olmaz.

Valla bence sizde hata var. Esiniz size yardım etsin nolmuş yani hangi erkeğe küçüklükten öğreniyor ki ? Ayrica genel temizligi niye haftada 2 yapiyorsunuz. Zaten 2 kisisiniz anladigim kadarıyla haftada bir detaylara takilmadan bi süpürge bi vileda yapın gitsin 2 haftada bir silersiniz etrafi. Ayrıca maddi durumunuz ve diğer sartlar müsade etmeden gebelik düşünmeyin. Ders çalış baskısı olmayan hicbir insan uok.86.5 da iyi bir puan arttirirsiniz

Iste bende bu 15 gune bir supurup silenlere sasiriyom. 2 kisi bile olsam o evde yenip iciliyor. Dus aliniyo. Toz oluyo. Yani 2 kiside olsaniz o evin temizligi en az haftada bir yapilmasi gerek.
Böyle düşünmeyi bırakın. Bu sene ev hanımı olmayın. Eşinizle anneniz laf ederse buyrun siz yapın dersin bu kadar basit, rahatsız olan varsa orda süpürge burda ütü buyrun işe dersin

Böyle düşünmeyi bırakın. Bu sene ev hanımı olmayın. Eşinizle anneniz laf ederse buyrun siz yapın dersin bu kadar basit, rahatsız olan varsa orda süpürge burda ütü buyrun işe dersin
Cok haklisin. Inan bana ders calismayo seviyorum.ve ozledim. Sole adam akilli calissam 90 puan alirim. O kapasite var.

Ne alaka, sen evin temizlikçisimisin? Ne demek gücün yetse? Ister Herkül ol, o evin islerini tek basina yap ma ya cak sin! Ikinizde o evde yasiyorsunuz ve o evi kirletiyorsunuz, ikinizde o evi temiz tutma ile sorumlusunuz.

Ayrica bu kadar titiz olma, tezgah silinmemis ise, baska zaman esine hatirlat, yapsin. Hemen silmeye gerek yok. Toz insani öldürmez, ama stress insani öldürür.

Ve gebeligi bu sene hiç düsünme. Kendini tamamen bu sinava ver. Yemegide esin yapsin. Arada disardan siparis verin. Hiçbir zaman kendini ideal kadin ve es konuma koyma. Bir gün bu isleri yapmazsan, senden daha kötüsü olmaz.
Haklisimiz gercekten. Bunlari sadece kadina yukleyen ataerkil kultur batsin

Haftada iki gun temizlik gereksiz. Haftada bir gune indirmenizi tavsiye ederim.

Haklisimiz gercekten. Bunlari sadece kadina yukleyen ataerkil kultur batsin

Konuyu okuyorum fakat esinde kusura bakma sifir merhamet var. Nasil bu adami baba yapmak istersin? Sen hem çalisip, hep kpss dersi düsünürken bile yardim etmeyen adam, çoçuk ilemi yardim edecek? Ne demek yemekten sonra çay ve meyveyi istiyor? Surat asiyor olmayinca?

Asil o sana meyvayi getirmeli, yükünü hafifletmeli.

Anne olma istegini anliyorum fakat yanlis kosullarda annelik seni iyicene dibe batirir. O çoçuga yazik olur, hele sana daha çok yazik olur. O kuyudan asla çikamazsin.

Konuyu okudugumda benim senin için istedigim bu sinavi geçmen ve bu adamdan bosanman. Senin degerini bilmiyor ne yazikki :(

Konuyu okuyorum fakat esinde kusura bakma sifir merhamet var. Nasil bu adami baba yapmak istersin? Sen hem çalisip, hep kpss dersi düsünürken bile yardim etmeyen adam, çoçuk ilemi yardim edecek? Ne demek yemekten sonra çay ve meyveyi istiyor? Surat asiyor olmayinca?

Asil o sana meyvayi getirmeli, yükünü hafifletmeli.

Anne olma istegini anliyorum fakat yanlis kosullarda annelik seni iyicene dibe batirir. O çoçuga yazik olur, hele sana daha çok yazik olur. O kuyudan asla çikamazsin.

Konuyu okudugumda benim senin için istedigim bu sinavi geçmen ve bu adamdan bosanman. Senin degerini bilmiyor ne yazikki :(

Tam da düşündüklerimi yazmışsın,hiç kimse eşin ne derecede düşüncesiz ve merhametsiz olduğunu yazmamış.sanki konu Sahibi süper kahraman,10 elinde 10 marifet de hem çalışacak,hem evi temizleyecek hem de misyon edinip KPSS de başarılı olacak.

ve bunca beklentiye rağmen konu sahibi hala kendini sorguluyor,üstüne üstlük işi azmış gibi bir de çocuk hayatına katmak istiyor.artık ona da kim bakacaksa?

Kendinize bu kadar yük bindirmeyin D destik eğer bir amacınız varsa, hayatınızı paylaştığınız kişiden desteği isteyin.annenizle de zorunuz olmasın,evleriniz ayrı,ondan ne bekliyorsunuz?bütün sorun eşinizde nasıl ki kazandığınızda refah seviyeniz artıp iyi günleri paylaşacaksınız, bu zor zamanınızda da elini taşın Altına koyacak, ve size yardım edecek.yok öyle karım KPSS kazansın ama Ben ev işine el sürmem,sürmediği mi gibi kusursuz bir hizmet beklerim

2 bucuk yildir evliyim. Sabah 8 aksam 5 o.ü saglik ocaginda enjeksiyon hemsiresi olarak asgari ucretle calisiyorum. Ayni zamanda kpss calismaya calisiyorum. Esim arada ev temizligine yardim ediyo ama kuculukten ogretilmedigi icin tam yapamiyo bulasik yikansa ocak dezgah silinmiyo. Duzen ve temizlik olmadan yasiyamadigim icin mecbur ben yapiyorum. Isten gelir gelmez yemek yapiyom sonra cay ve bulasik. Haftada 2 defa genel temizlik. Ve hafatalik yemek listsine gore yapiyom yemeklerimi elimden geldikce iki gunluk yemek yapiyorum. Ordan biraz zaman kazanmak icin. Ama gelin gorunku yetisemiyorum. Sinava 10 ay var ama ben cok umutsuzum. 84.5 alip atanamamistim 2016 kpss de. Ustelik bu yil gebelikte dusunuyorum. Ve annem istisnasiz her gun arayip ders calismam icin baski yapiyor. Esimde ole. Kimse demiyor ise mi eve mi derse mi yetissin. Hicmi dinlenmiyim gezmiyim esime kendime vakit ayirmiyayim. Sizce ben mi tembelim. Bazen kendime tembelim diye kiziyorum.

Tek söyleyeceğim atanmadan bebek düşünmeyin.

Zaten sıkıntıdasınız üstüne neden bile bile gebe kalacaksınız?

Oturun çalışın atanın, maddi gücünüz artınca temizlik vb işler için yardımcı da alırsınız bebek de yaparsınız.

Ahh ahh. Iste esime sunu ogretsem
Bir abdest aliyo banyoda ayna yerler su icinde kaliuo hem tuvaletin hem banyonun lavabosunu kullaniyo. Ha bide dustan ciktiysa sabun tuy oldugu gibi yerde. Ya kavga edicem ya tahammul. Bu sene baya bi konserve yaptim. Sonra buzlugu doldurdum. Kurutmalik yaptim. Ve hepsini tek basima yaptim. Annem konserve yaparken bile yardima gelmedi. Esimde yardim etmedi.
Ben tahammul etmem mesela.
Az ye uşak tut derim.
Valla inanın 5 aylık oğlumla benim evi bazen b'k götürüyor.
Aha daha demin kv kp çat kapı habersiz geldi.
Mutfak oturma odası dağınık her yer heryerdeydi.
Bugün mutsuz ve huzursuzdu kendinizi dışarı zor attık oğlanla.
Dedim kusura bakmayın valla çocuk var. Hatt açovuk oturma odasında uyuyordu dedim siz mutfakta oturun. Zaten en faza la uyuyacağı 30 dakika.
Siz de biraz gevşeyin.
Dağınık kalabilir ev biraz.
Ama kpss daha mühim şu an

Ben tahammul etmem mesela.
Az ye uşak tut derim.
Valla inanın 5 aylık oğlumla benim evi bazen b'k götürüyor.
Aha daha demin kv kp çat kapı habersiz geldi.
Mutfak oturma odası dağınık her yer heryerdeydi.
Bugün mutsuz ve huzursuzdu kendinizi dışarı zor attık oğlanla.
Dedim kusura bakmayın valla çocuk var. Hatt açovuk oturma odasında uyuyordu dedim siz mutfakta oturun. Zaten en faza la uyuyacağı 30 dakika.
Siz de biraz gevşeyin.
Dağınık kalabilir ev biraz.
Ama kpss daha mühim şu an
Haklisiniz vallaha biraz gevsemem gerek

S
Tam da düşündüklerimi yazmışsın,hiç kimse eşin ne derecede düşüncesiz ve merhametsiz olduğunu yazmamış.sanki konu Sahibi süper kahraman,10 elinde 10 marifet de hem çalışacak,hem evi temizleyecek hem de misyon edinip KPSS de başarılı olacak.

ve bunca beklentiye rağmen konu sahibi hala kendini sorguluyor,üstüne üstlük işi azmış gibi bir de çocuk hayatına katmak istiyor.artık ona da kim bakacaksa?

Kendinize bu kadar yük bindirmeyin D destik eğer bir amacınız varsa, hayatınızı paylaştığınız kişiden desteği isteyin.annenizle de zorunuz olmasın,evleriniz ayrı,ondan ne bekliyorsunuz?bütün sorun eşinizde nasıl ki kazandığınızda refah seviyeniz artıp iyi günleri paylaşacaksınız, bu zor zamanınızda da elini taşın Altına koyacak, ve size yardım edecek.yok öyle karım KPSS kazansın ama Ben ev işine el sürmem,sürmediği mi gibi kusursuz bir hizmet beklerim
sormayin bugun esime baya bi isyan ettim aldim karsima konustum. Evlendigimden beri bole dedim. Haklisim dedi. Bakalim ne olcak.

Back
X