Ders çalışamıyorum

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Çalışmam gerek biliyorum ama çalışmıyorum. Belki de çalışamıyorum. Ders çalışmak istiyorum, içimden gelmiyor. Nasıl odaklanip saatlerce çalışabilirim? Bana lütfen yardımcı olun... Çok caresizim. Tembellik bu olsa gerek. Çalışmak istiyorum ama harekete geçemiyorum.

Çok çalıştığınız için artık çalışmıyor olabilir misiniz? Bana öyle olduydu. Final dönemi bir ay boyunca sadece ders çalıştım resmen. En sonunda midem bulanmıştı önümdeki 10 sayfa şeyi okuyamaz hale geldim.

Biraz ara verin ve o iki gün kesinlikle ders çalışma fikri bile olmasın kafada. Sonra rahat başlıyor insan.

Bu arada okullar yeni açıldı niye acele ediyorsunuz ki?

İnternette 10 dk gireyim deyip saatlerce kalmazsan,:KK53:kitabı eline alıp sessiz bir ortama geçersen olabilir.

Çok çalıştığınız için artık çalışmıyor olabilir misiniz? Bana öyle olduydu. Final dönemi bir ay boyunca sadece ders çalıştım resmen. En sonunda midem bulanmıştı önümdeki 10 sayfa şeyi okuyamaz hale geldim.

Biraz ara verin ve o iki gün kesinlikle ders çalışma fikri bile olmasın kafada. Sonra rahat başlıyor insan.

Bu arada okullar yeni açıldı niye acele ediyorsunuz ki?

Çalışıyorum ama çok çalışamıyorum. Hemen sıkılıyorum. Kpss ye hazırlanıyorum ve artık odaklanmak istiyorum. Okulum da var. Daha fazla çalışmam lazım ama olmuyor.

İnternette 10 dk gireyim deyip saatlerce kalmazsan,:KK53:kitabı eline alıp sessiz bir ortama geçersen olabilir.

İste elime kitabi alıp sessiz ortama gidince de az çalışıp ayağa kalkıyorum. Bunun çaresi var mı?

Çalışıyorum ama çok çalışamıyorum. Hemen sıkılıyorum. Kpss ye hazırlanıyorum ve artık odaklanmak istiyorum. Okulum da var. Daha fazla çalışmam lazım ama olmuyor.
Anladım. Çalışma ortamı nasıl peki? Kütüphane gibi herkesin ders çalıştığı bir yer seçebilirsiniz. Bu hem gaza gelmenizi sağlar hem de dikkat dağınıklığını engeller.

Istanbulda iseniz Taksim Atatürk Kitaplığı bu konuda mükemmel. Ister sabahlayın ister erken gidip geç saat çıkın. Evde olduğundan çok daha iyi çalışılıyor.

Forumda sinavlar bolumunde kpss ye girin evli ve cocuklu kpssye calisanlar var :( onlar da istedikleri halde vakitsizlikten calisamiyorlar cocuklari uyutup gece 2 ye kadar oturmaya calisiyorlar :( bi goz gezdirin belki sizi harekete gecirir.. Ben de evli ve 2 cocuk annesiyim ve ders calisamadigim icin neredeyse aglayacagimi bilirim..ahh ahh..

bence çalışmak için kendini gaza getirmen lazım,
kızma ama tembelliğe alışmışsın sanırım ,o_O

Kusura falan bakmam :) çözüm önerebilir misiniz? Ben şöyle oturup.sabahtan aksama ders calismak istiyorum. Gunde 3 4 saat çalışıyorum ama bunaliyorum. Insan tembellikten nasil kurtulur?

Anladım. Çalışma ortamı nasıl peki? Kütüphane gibi herkesin ders çalıştığı bir yer seçebilirsiniz. Bu hem gaza gelmenizi sağlar hem de dikkat dağınıklığını engeller.

Istanbulda iseniz Taksim Atatürk Kitaplığı bu konuda mükemmel. Ister sabahlayın ister erken gidip geç saat çıkın. Evde olduğundan çok daha iyi çalışılıyor.

Evim hafta içi cok sessiz oluyor, hatta kutuphaneden sessiz oluyor. Aslinsa bunu degerlendirmem gerek.

Neleri kaybedeceginizi dusunun toparlarsiniz...birde sinav bitince yapacaklarinizin hayalini kurun buda iyi gelir

Evim hafta içi cok sessiz oluyor, hatta kutuphaneden sessiz oluyor. Aslinsa bunu degerlendirmem gerek.
Siz kendinizi daha iyi bilirsiniz tabii ki. Kendim gibi düşündüm, bizim ev de gayet sessizdir ama ben yapacak hiç bişey bulamasam uyur yine çalışmam evde. :KK70:

Back
X