- 18 Kasım 2015
- 655
- 257
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çalıştığınız için artık çalışmıyor olabilir misiniz? Bana öyle olduydu. Final dönemi bir ay boyunca sadece ders çalıştım resmen. En sonunda midem bulanmıştı önümdeki 10 sayfa şeyi okuyamaz hale geldim.
Biraz ara verin ve o iki gün kesinlikle ders çalışma fikri bile olmasın kafada. Sonra rahat başlıyor insan.
Bu arada okullar yeni açıldı niye acele ediyorsunuz ki?
İnternette 10 dk gireyim deyip saatlerce kalmazsan,kitabı eline alıp sessiz bir ortama geçersen olabilir.
havalardan olabilir malum bahar gelmiş gibi
Kafaya taktığınız biri veya olaylar var mı dikkatini dağıtacak?İste elime kitabi alıp sessiz ortama gidince de az çalışıp ayağa kalkıyorum. Bunun çaresi var mı?
Hep böyleyim hep![]()
Anladım. Çalışma ortamı nasıl peki? Kütüphane gibi herkesin ders çalıştığı bir yer seçebilirsiniz. Bu hem gaza gelmenizi sağlar hem de dikkat dağınıklığını engeller.Çalışıyorum ama çok çalışamıyorum. Hemen sıkılıyorum. Kpss ye hazırlanıyorum ve artık odaklanmak istiyorum. Okulum da var. Daha fazla çalışmam lazım ama olmuyor.
Kafaya taktığınız biri veya olaylar var mı dikkatini dağıtacak?
bence çalışmak için kendini gaza getirmen lazım,
kızma ama tembelliğe alışmışsın sanırım ,![]()
Anladım. Çalışma ortamı nasıl peki? Kütüphane gibi herkesin ders çalıştığı bir yer seçebilirsiniz. Bu hem gaza gelmenizi sağlar hem de dikkat dağınıklığını engeller.
Istanbulda iseniz Taksim Atatürk Kitaplığı bu konuda mükemmel. Ister sabahlayın ister erken gidip geç saat çıkın. Evde olduğundan çok daha iyi çalışılıyor.
Aynı dertten bende de var.sınavlara son günden biraz bakıp öyle geçiyorum
Tesekkur ederimNeleri kaybedeceginizi dusunun toparlarsiniz...birde sinav bitince yapacaklarinizin hayalini kurun buda iyi gelir
Siz kendinizi daha iyi bilirsiniz tabii ki. Kendim gibi düşündüm, bizim ev de gayet sessizdir ama ben yapacak hiç bişey bulamasam uyur yine çalışmam evde.Evim hafta içi cok sessiz oluyor, hatta kutuphaneden sessiz oluyor. Aslinsa bunu degerlendirmem gerek.