- 25 Haziran 2016
- 7.843
- 14.058
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Allah yardımcınız olsun bana guc verdiniz bu kadar işin arasında yapıyosanız bende yaparım inşben 2 çocukla şuan yüksek lisans yapıyorum ve çalışıyorum bence bebekle daha rahat çalışırsın uyutup çalışırsın benim birde ayrıyeten ilgilenmem gereken çocuklarımın ödevleride vardı ve kendi sunumlarım vs iş ev söylerken bile yoruldum
Ahh bu günleri iyi değerlendirin çocuk olunca daha zorlasıyoŞurda yerimi alayım evli değilim çocuk da yok ama ben de çalışamıyorum ders. Tüyoları beklerim
ne guzell basarmıssınız darısı benim basımaCanım aynı durumdaydım seninle. Ben mesela evimin işini yemeğimi falan sabah erkekden bitiriodum.
Öğlen bebeğim uyuduğunda hemen çalışmaya başlıyordum.
Eşim evw gelince kucağına verip çalışıodum bir soru da bir sorudur mantığı.
Eziyet biraz evet ama başka çare varmı.
Allaha çok şükür bu sene hayalimde ki bölümü kazandım.
Şimdi de diyorum bide üniye çalışcam
Allah yardımcımız olsun.
uyutursun calısırsınMerhaba arkadaşlar.bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var.öğretmenlik mezunuyum kpss ye hazırlanıcam ama 5 aylık Bi kızım var.nasıl yapıcam bilmiyorum benim gibi anne olup calısabilen var mı neler onerirsinşz
AminnnNene guzell basarmıssınız darısı benim basıma
Merhaba arkadaşlar.bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var.öğretmenlik mezunuyum kpss ye hazırlanıcam ama 5 aylık Bi kızım var.nasıl yapıcam bilmiyorum benim gibi anne olup calısabilen var mı neler onerirsinşz
İnş hayalleriniz gerçekleşir.cocukla çalışmak cok zorlayacak ama yapacak bişey yok bir sene daha kaybetmemek için yapmak zorundayızBen de iki çocukla üniversiteye hazırlanacak olan bir anneyim..Hatta 6 yaşındaki oğlum 6 aylıkken açtığım biz konum var burda :) düşünüyorum da o bebekken daha sistemliymişim ayağıma alıp test çözüyordum sabah güneş doğmadan uyanıp çalışıyordum..Baktım olmayacak erteledim..Kreşe başlayacağı zamanı hayal edip durdum..Şimdi ikisi de tüm gün okuldalar ve bütün günüm son derece hızlı ve verimsiz geçiyor neden böyle anlamıyorum .Şu sıra çok hummalı bi temizlik içindeyim hem zihnen hem evimle ilgili..Güya ekim başında çalışma programımı yapacaktım ama yetişmedi..Bu sene ciddi düşünüyorum ygs ile :) Umutluyum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?