Ders Çalışma Günlüğüm

Dikkat eksikliği bendede var küçüklülten beri annem pek ilgilenmemiş zamanında ben bol bol kitap okuyarak attım bu sorunu simdi gayet iyiyim :) hiç birşey için geç değil bende öğretmen olmak istiyorum :))
aslında burda bir arkads konu açmıştı tedavisi varmış ama ilaç kullanmya yatkın bi yapım yok bi yerim ağrısa ağrı kesici içmeye lüzum görmmem onun yazdıklarından baya etkilenmiştim ama işin ucunda ilaç tedavisi olunca es geçtim bilmiyorum nolcak bu halim seninde meşgul ettim ama

Aksatma ilerde kötü şeyler doğurur

Aksatma ilerde kötü şeyler doğurur
yani o bariz belli de bebeğim var bana ne gibi etkileri olur bilemiyorum ona bakabilir miyim falan sırf bu yüzden ehliyet almayı bile istemiyorum güvenemiyorum çünkü

Bi doktora gitmen lazım
bencede zaten tedavi olsam hayatım dahada kolaylaşır gibi en azından bi özgüven gelir ve tabi hırs istemek başarmanın yarııdır derler ya ucunu bi yakalsam tmm aslında

Kızlar merhaba birkaç gündür giremedim konular iyi gidiyor ben günde iki ders çalışma programı yaptım kendime.bugün baya tarih çalıştım tam gaz devam

Çok azz bu dk lar sen azimli kızzsın
2 çocukla ben kaç saat çalışıyorum
Az daha arttır
Benimde canavar gibi bir oğlum var bana çok duskun ilgilenmesem mizmizlaniyor :))ama mecbur çalışıyorum bende . Oğluna vakit ayiramiyorum ama onun geleceği için mecbur

bende açık öğğretime gidiyim diyorum ama geç kalmnışım gibi hissediyyorum bu saatten sonra neye yarar ki diye düşünmeden edemiyorum benim gibi düşünen var mı acaba
Benim annem okuyor :) 41 yasında :) öyle düşünme sen inan yapacağına gerisi gelir inşallah

Matematik filan var mı gireceğin sınavlarda

:) inşallah bitirirsin en kısa zamanda bol bol krediler al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…