• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ders çalışmak için çocuğu evden göndermek dogrumu

Uyku saatleri nasıl?Uyuyunca çalışsanız.
O yondende çok sıkıntılıyım kızımın uyku düzeni çok kötü dün aksam gece birde uyudu bende sabah dörde kadar çalıştım kızım sabah dokuzda tekrar uyandı. Oglenleri uymuyor.uyku düzenini bir türlü saglayamadim

Önce oyun oynayin. Sonra. Aciklama yapin. Simdi calismam lazim ki sana daha cok zaman ayirabileyim deyin. Anlayacagi sekilde. Benim ki bir yasinda anlamiyo. Calisamiyorm
Ne oyunlar oynuyoruz canım saatlerce ben bikiyorum oyundan ama o bikmiyor.

ben gece yatısına göndermeye çok karşıyım çocukları.

ama gündüz onun için de iyi olur bence, değişiklik olur.

siz çalışırken kim bakıyordu, kreşe falan mı gidiyordu.

keşke o düzeni bozmasaydınız.
Çalışırken de aynıydı haftada iki gün babaanne üç gün anneanne bakıyordu. Ama şimdi evde olduğumu anlıyor gibi gitmek istemiyor.

seneye ben de kpss ye hazırlanacağım, yani öyle umuyorum :) kızımı anaokuluna göndereceğim çünkü cidden çocukla çalışılmıyor, benimki 4 yaşına geliyor ve çok uslu zararsız bir çocuk olduğu halde sabah kahvaltısını yaptır, öğlen akşam yemeğini hazırla yedir, gün içinde anne acıktım, anne çişim geldi, anne üstüm kirlendi, anne şu anne bu derken 40 kere bölünüyorum okuduğumdan bile bişey anlamıyorum. bence siz de en azından yarım gün kreşe verin, hem ona değişiklik olur hem siz rahat rahat çalışırsınız.
Evde çocuk varken çok zor çalışmak. Ama yarım gün kreş işini eşimle konuscam.

3 yasındakı ogleden sonra krese gıtmelı
ama tum gun gondermenız hıc dogru degıl
zamanında okusaydınız cocuklarınızı sımdı mahrum etmek bır elle kazanırken avuc avuc kaybetmek bana gore
Çok haklısınız kadın çalışmayı düşünüyorsa evlenmeden yada çocuk sahibi olmadan işini düzene koymaliymis

Kızım iki yaşında ve sabahtan 8 öğleden sonra 15 e kadar kreşe gidiyor.sizinki üç yaşında ve gidebilir bence.maddi imkanınız varsa direkt kreşe yollayın,ordaki ortam eğlenceli gelir ona...maddi durumunuz yoksa fazla vicdan yapmayın,sonuçta ders çelışmıyor olsan,yine dışarda işte çalışıyor olacaktın.bence doğru yapıyorsun

Kızım iki yaşında ve sabahtan 8 öğleden sonra 15 e kadar kreşe gidiyor.sizinki üç yaşında ve gidebilir bence.maddi imkanınız varsa direkt kreşe yollayın,ordaki ortam eğlenceli gelir ona...maddi durumunuz yoksa fazla vicdan yapmayın,sonuçta ders çelışmıyor olsan,yine dışarda işte çalışıyor olacaktın.bence doğru yapıyorsun
Tam gün kreş belki maddi anlamda zorlayabilir ama yarım gün aklıma yattı konuşucam eşimle

Bence cocugu annene, kv'dene yollayacagina, bir kres yada oyun grubuna yolla. Kim bilir cidden annenlerde felan sikiliyor ve gitmek istemiyordur.

Sakin vicdan azabi hisetme. Cocuktur o, elbette agliyacak. Sonucta ne oldugunu anlayamiyor ve o yasta empati yapmakta zor, ego tavan yapiyor ve hali ile o yasta cok bencil olunuyor. Sen bunu sonucta onu ve genel olarak ailen icin yapiyorsun. Kim bilir atanirsan cok daha rahat bir isin olur ve eve geldiginde oglun ile daha verimli vakit gecirebilirsin. Büyüdügünde istedigi hobi'ye yazdirip, istedigi seyleri alip, iyi bir okula yolluyabilirsin. Sakin pes etme. Bol sans dilerim canim,umarim sinavi kazanirsin.

İnsanlar saçmalıyor boş verin siz. Ne yani çocuk olmadan işinizi halletseydiniz sanki gündüzleri çocuğun yanında mı olacaktınız. Sanki çocuk olmadan işi olanlar çocuğunu ananneye, bakıcıya, kreşe bırakmadı. Süresiz izin verdiler onlara. Hem üç beş ay kendinizi sıkıp meyvesini çocuğunuza daha az yorgun ve isteklerini daha fazla yerine getirir bir anne olarak yiyeceksiniz. Bence şöyle yapın hala işe gidiyormuş gibi davranın. Hatta beraber evden çıkın işe yürüyor gibi yapın. Ne bileyim yapın bi şeyler işte:) inanın anneye ihtiyacı kadar çocukların lükse de ihtiyacı var. Mesela benimki beşini bitirecek iki ay sonra kreşte aylık sinema tiyatro oyun yeri vb yerlere gidiliyor. Gittikçe tatilde de gitmek istiyor. En basidinden bir sinema tiyatro bile kaç para. Maddiyatı geçtim işiniz yorucu imiş. Eve gelince enerjiniz kalmıyodur. Nispeten basit bir işe geçince enerjiniz fazla olacak, izin almanız kolay olacak, kimsenin lafını çekmeyeceksiniz vs. Çalışın siz. Ben de çocuğum yaşına girmeden çalışmaya başladım ders. İyki öyle yapmışım diyorum

Önce oyun oynayin. Sonra. Aciklama yapin. Simdi calismam lazim ki sana daha cok zaman ayirabileyim deyin. Anlayacagi sekilde. Benim ki bir yasinda anlamiyo. Calisamiyorm
3 yada 4 yaşta da anlamıyorlar :D yani anlıyorlar ama yaklaşık 15 dk sürüyor o anlayış. Haydi beraber çalışalım sen boya yap olayına hiç girmemel lazım zaten. Kalemini alayım mııı, şurayı çizeyim miiii, nasıl olmuuuşş, sen ne yazdııın :D çok tatlılar ama çocukla ders imkansıza yakın

3 yada 4 yaşta da anlamıyorlar :KK70: yani anlıyorlar ama yaklaşık 15 dk sürüyor o anlayış. Haydi beraber çalışalım sen boya yap olayına hiç girmemel lazım zaten. Kalemini alayım mııı, şurayı çizeyim miiii, nasıl olmuuuşş, sen ne yazdııın :KK70: çok tatlılar ama çocukla ders imkansıza yakın
Aynen benim yaramazımda 4 yaşında annecim bak bunu ben yetiştirmem lazım ben çalışırken sende boya yapmak istermisin diyorum tamam diyor 5 dk geçmeden bayılırcasına kahkaha atıyor anne bak bu pembe elbiseli sen budaa babam oda pembe giymiş bayılıyor gülmekden bakmazsamda yıkıyor ortalığı her dk onu izlememi istiyor:KK14:sonra her dakika saati sorması çok yoruldum deyip kremi getirip masaj yaptırması özellikle 2 çöp adam çizip oyyyy ovvvv başımı çok yoruldum şunları çizerken deyip offffflanması:KK48:bi alem oluyor bu küçük yaramazlar konu sahibi annen size gelse yada en iyi çözüm kreş gibi geldi bana :KK66:

Back
X