- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
Hem alttan ders alan hem de diger derslere devam edip not tutan biri olarak iki acidan cevap vereyim.Fazla ders almama ragmen iyi bir ortalamam var hatta gayet iyi cok oluyor sinav donemi bahsettigin olaylar el mahkum hissediyorum kendimi kiyamiyordum sonra bu insanlara insanlik yaramadigini anladim farkettirdiler Diger durum icin ise cakisma oldugu icib alamadigim ders notu icin ilk siniflarq yalvarcaktim nerdeyse tersleyen de dahil farkli tepkiler aldim biri verdi sagolsun.Gecer miyim gecemez miyim muallak ama o kisiye minnettar oldugum gercek :) İhtiyaci olana verebilirsin diyim son olarak.Vicdan muhasebesi yasatan olaylar bunlar.Ne olursa olsun kalp kirmayin son yilim kaldi gerisi allah kerim.
Ben zaten özel durum olursa veriyorum ya o kadar da değilim :) Kalp kırmamaya da dikkat ediyorum ama herkes öyle değil işte
Verme derim.

Ben de aynen öyleydim, kaç kişiye ders anlattığım olmuştur. Hatta ben teklif ederdim anlatayım mı diye. Not alırken başkası alır da anlamaz diye düzgün yazmaya çalışırdım. Ama sınıf ortamımdan soğudum şu an. Hiç içimden gelmiyor. Millette öyle bir hırs var ki geçen yıl can ciğer olduklarım bu yıl bana düşman nerdeyse.Ben genelde çoğu kişiye vermişimdir. Derse gelene de gelmeyene de. Hatta dersi sallayanlara oturup ders anlatmışlığım bile vardır.
Ama bazı samimiyetsiz kişilere özellikle vermedim. Verdiğim kişilerden de rica ettim, eğer notumu isterlerse, shiningg isteyen olursa beni arasın diyin, dedim ki onlarda öyle yaptı.
Bence not verme olayı çok abartılıyor, ben not verdiğim herkesten olumlu geri dönüş aldım, derse gidemediğimde de onlardan aldım. Tabi yine sen bilirsin, içine sinmiyorsa verme.
Benim 3 yakın arkadaşım var, derse gelmediğimizde birbirimizden alırız notları o kısım pek sorun olmuyor. Teşekkürler