Kızlar ben bi işte çalışıyorum fakat eve gelince yorgun oluyo beynım ders calısoyrum ama yarısını anlıyorum yarısını anlamıyorum. Ziihnimim açılması için dua yiyecek içecek yada bildiğiniz ne var
Kızlar ben bi işte çalışıyorum fakat eve gelince yorgun oluyo beynım ders calısoyrum ama yarısını anlıyorum yarısını anlamıyorum. Ziihnimim açılması için dua yiyecek içecek yada bildiğiniz ne var
Allah yardımcınız olsun kardeşim. Zihin açıklığı versin,inşallah.
Elbette yemene içmene dikkat edeceksin,yanısıra,multivitamin kompleksi tavsiye ederim sana. Supradyn en güzeli. Geceleri rahat uyku ve sakin ortam şart.
Allah tüm okuyan,çalışan kardeşlerimize yardımcı olsun. İçlerinde benim evlatlarım dahil. Âmin.
Allah yardımcınız olsun kardeşim. Zihin açıklığı versin,inşallah.
Elbette yemene içmene dikkat edeceksin,yanısıra,multivitamin kompleksi tavsiye ederim sana. Supradyn en güzeli. Geceleri rahat uyku ve sakin ortam şart.
Allah tüm okuyan,çalışan kardeşlerimize yardımcı olsun. İçlerinde benim evlatlarım dahil. Âmin.
aöf okuyorum bende ve cok yogun calısıyorum ... Allah herkesın yardımcısı olsun bu konuda , bu sene sınava gırmeyı dusunuyorum tekrar 2. ogretım olarak okumayı okula gıtmeyı cok ıstıyorum bu sekılde yurumuyor cunkı
kesinlikle çok zor ! eve gelip boş boş yatamıyosun gezemiyosun hemen işimi hallediyimde ders çalışıyım modundasın
bende kpss çalışıyorum ve aöf ye çalışıyorum
güzel topik olmuş özellikle benim ders çalıştıgım zaman erkenden uykum geliyo çay kahve içmekten başka birşey yapamıyorum
:26:
canım dua olarak benim bildiğim Rabbi zidni ilma var bir hocamız öğretmişti okuldayken derslerden sınavlardan önce hep çekerdim ve çokda başarılı bir öğrenci oldum hep bende işe yaradı yiyecek olarak da omega 3, b 12 açısından zengin yiyecekler yumurta(sarısı)ceviz,adaçayı bunlar iyi gelir..
limonsuyu.ders çalıştıktan sonra içmeyi dene.bu havalarda hem dinç tutar hem hafızanı korur öğrendiklerinle hem hasta olmana mani olur.sonra okuyarak çalış kaydet yolda falan okursun.