• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam hamilelik kilolarımla dalga geçiyor

Kaç yıllık çalışan insanım evime temizlik için kimseyi almamıştım doğuma yakın bile kendim yaptım ki aklıma tüküreyim🥲 şimdi 15te bi kadın geliyor bütçem olsa her hafta alırım. Eşim yapıyordu bıraktı yoruluyor diye ben de yapmadım ve en sonunda baktı bu iş böyle olmuyor kendi söyledi😄 bebeğimize de bakar hiç gocunmaz ama on dk yalnız kalamıyorum bakarken bile yanımda bitiyorlar bu bile sinir bozucu bence. Hiçbir doktor kontrolüne babası olmadan gitmem haftasonu gidiyoruz sizde öyle yapın özel hastaneye ayıracak bütçeniz varsa. Haftasonu mesela uyandı diyelim benim bebeğim genelde 6da uyanır 8de geri uyur. Yarım saat sonra da uyanır. Hemen babasına veririm. Zaten gece boyu uyumuş bi zahmet yaptığı bebeğe de baksın gocunmasın. Erkeklere görev vermedikçe yapmıyorlar ama bazılarına ne desen de boş nato kafa nato mermer

Kızlar merhaba ben bugün aşırı üzgün ve kırgın hissediyorum daha yeni doğum yaptım 45 günlük bebeğim var erkenden regl oldum bebeğim 30 günlükken 60 kilo ile hamile kaldım 90 kilo ile doğum yaptım şuan 78 kiloyum dün çok yorgundum ve eşimle bebeği sallıyorduk çok yorgunum belim boynum çok ağrıyor sallayamıyorum ayakta duramıyorum dedim o da ne var o kadar etli butlusun neyin var 4 kiloluk çocuğu mu taşıyamıyorsun diye benimle dalga geçti daha önceden hamileliğimde de kilomla dalga geçmişti doğumdan 1 gün öncesine kadar dalga geçti ve onu uyarmıştım bak lütfen bir daha kilomla ilgili yorum yapma benim hassas noktam dediğim halde dün yine aynı şekilde dalga geçti bende sinirlendim odadan kovdum bebeği bırak ben kendim uyuturum dedim sabahta geldi beni öptü ama ben hiç yanaşmak istemiyorum ve gerçekten artık nefret etmeye başladım kocamdan ben de kilomdan rahatsızım dikkat etmeye çalışıyorum ama arkadaşlar bebeğime de tek başıma bakıyorum hem ev hem yemek hem çamaşır hem bulaşık hem de kolik bebeğim var günde 1 saat uyusa şükrediyorum sürekli ayakta ve yorgunum akşam 22 oldu mu pilim bitiyor ama çocuk kolik hiç uyumuyor biraz oyala diyorum 10 dk sonra geri getiriyor sürekli stres sürekli sinir artık çok yoruldum eşimle nasıl konuşmalıyım
Allah'ıma kitabıma öyle bir Sövesim geldi ki su an. Yazarken sinirden parmaklarım titriyor. Ayni zorbalık bana da yapıldı. Seref yoksunu haysiyetsiz bu beden senin cocugunu tasirken ve dogururken degisti. benim yeni bedenimle senin gurur duyman lazim. Ulan ben parcalayacagim bunlari beni tutmayin. Kendini bilmez densizler.

Hiç kilo stresine girmeyin bebeğin beslenmesi önemli zaten emzirirken bir şekilde o kilolar gidecek her halimizle güzeliz ,önemli olan hijyen temizlik ki karşınızdaki buna bile yardımcı olmalı çocuğunuzu oyalayıp hayatım sen duşa girmek istersen git diyip sizi biraz rahat ettirmeli,anlamayan insana ne yaparsanız yapın boş ama halden anlayan insana da saç baş her haliniz normal gelir bu karşınızdaki insanın ne beklediği ile ilgili ,kimse içinde kendini kasamam kendime saygım vardır temizimdir o ayrı ,böyle düşünün özgüvenli olun lütfen .

Kızlar merhaba ben bugün aşırı üzgün ve kırgın hissediyorum daha yeni doğum yaptım 45 günlük bebeğim var erkenden regl oldum bebeğim 30 günlükken 60 kilo ile hamile kaldım 90 kilo ile doğum yaptım şuan 78 kiloyum dün çok yorgundum ve eşimle bebeği sallıyorduk çok yorgunum belim boynum çok ağrıyor sallayamıyorum ayakta duramıyorum dedim o da ne var o kadar etli butlusun neyin var 4 kiloluk çocuğu mu taşıyamıyorsun diye benimle dalga geçti daha önceden hamileliğimde de kilomla dalga geçmişti doğumdan 1 gün öncesine kadar dalga geçti ve onu uyarmıştım bak lütfen bir daha kilomla ilgili yorum yapma benim hassas noktam dediğim halde dün yine aynı şekilde dalga geçti bende sinirlendim odadan kovdum bebeği bırak ben kendim uyuturum dedim sabahta geldi beni öptü ama ben hiç yanaşmak istemiyorum ve gerçekten artık nefret etmeye başladım kocamdan ben de kilomdan rahatsızım dikkat etmeye çalışıyorum ama arkadaşlar bebeğime de tek başıma bakıyorum hem ev hem yemek hem çamaşır hem bulaşık hem de kolik bebeğim var günde 1 saat uyusa şükrediyorum sürekli ayakta ve yorgunum akşam 22 oldu mu pilim bitiyor ama çocuk kolik hiç uyumuyor biraz oyala diyorum 10 dk sonra geri getiriyor sürekli stres sürekli sinir artık çok yoruldum eşimle nasıl konuşmalıyım
Amaan kız sen hamilelik kilona takılma ben daha hamile olmadan evlilikte pko kaynaklı kilo aldım , eşim şimdiden dalga geçiyor bana da kaç kez zehir etmişti akşamımı. İnsan zorlanıyor kilo vermekte hele ki doğum yapmışsın söylememesi gereken bişey ama erkekler böyle p*slik yapıyor bazen.

Eğer emziriyosan , emziren anneler için diyetler var doktoruna danış hiç ona hissetirmeden ufak ufak başla istersen biyerden sonra düzen oturcak nasılsa üzme kendini. Her kadın bu durumdan geçiyor geçicektir.. 🌸 ve en önemlisi kendini sev.

Biyere gitmesen bile kendin için süslen. Ben bunu yaptğımdan beri kilolu halimi bile sevdim☺️

Hayatım bunlar laftan anlamazlar halden anlamazlar anlasalar böyle davranmazlar.Bende kiloluydum eşim laf ederdi ki kendiside kilolu ,kilo verdim hala şakayla karışık laf ediyor. Konuşsan düzelir mi sence? Çünkü kıt beyinlerine birşey işlemiyor .

Back
X