• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam hamilelik kilolarımla dalga geçiyor

Kendimi çok çirkin ve berbat hissediyorum duş bile alacak vaktim yok hiç demiyor ki sen duşa gir ben çocuğa bakayım ben dediğimde dakika tutuyor 10 dk ya duştan çık diye kendime bakacak hiç vaktim olmuyor üzerimi bile zor değiştiriyorum
Allah aşkına böyle adamları seçip nerden buluyrsnz siz başta bir cinnet geçirin de kendine çeki düzen versin yoksa bu hanzonun anlamaya niyeti yok.

Yapıyorum inanın kavga da ediyoruz tartışıyoruz da ama sanki halen büyümemiş bir çocuk gibi çok sıkıldım ama çocuğumda daha çok küçük ailem arkamda her zaman onda sıkıntım yok ama o kafaya girmek istemiyorum
O kafaya girip blofunuzu yapın madem yoksa bu işin sonu hayra alamet değil. Siz köle msnz kolik çocuk zaten tüm zamanını alır annenin bir de daha 40iniz çıkmamış tüm işlere kosturun. Madalya olarak bir dusa girmenize izin vermesin.
Lütfen kendi degerinizi bilin yapmayın bir şey desin toplayıp gidin aile evine yoksa siz daha buraya çok yazarsnz. Kocanız normalde eminim! Çok iyi biridir burda yazan hanımların gibi ama blofu yapın kendine gelsin yoksa....

Siz neden her yere yetişmeye çalışıyorsunuz peki
Misal temizlik ve yemek yapmayın
Temizlik için birini bulun yemek kendi yiyeceğiniz kadar yapın
İşten gelince verin eline girin banyoya

Sizin olduğu kadar onunda çocuğu 10 dakika sonra banyodan çıkaracak değil ya

Emzirdiğiniz için kesinlikle bir şey kullanmayın. Kolik içinde süt ürünlerini bi bırakın azalıyor mu durumu? Ben kesince daha sakinlemişti ama huysuz bi bebekti, şimdi huysuz bir çocuk…

Diğer konu içinde kocanızdan talep edin sürekli. Benim yapmadığım şey buydu. Kolay gibi destek istemedim. Çocuk hasta olunca sizin gibi babam götürdü. Sonra eşimin o sevgili işi için izin aldığı zamanları görünce, geri zekalı dedim kendime. Bana destek olması gerekiyorsa kesinlikle izin almasını söylüyorum. Hatta hangi güne randevu alayım diye soruyorum. Daha fazla alıştırmayın.

Ben böyle yapınca eşim elini ayağını çekmişti. En büyük zararı oğlum gördü. Öğretmenleri boşandığımızı sandı. Biraz geç olsa da artık eşimi zorla oyuna geri aldım. Oyun derken ev ve çocuk sorumlulukları. Oğlum düzeldi artık. Benim gibi yapmayın. Oyuna dahil edin.

Küfürü bırakın lütfen. Eşiniz madem anlatmakla anlamıyor, kısasa kısas yapın. Bozulunca da anladın mı nasıl oluyor dersiniz…

Kendimi çok çirkin ve berbat hissediyorum duş bile alacak vaktim yok hiç demiyor ki sen duşa gir ben çocuğa bakayım ben dediğimde dakika tutuyor 10 dk ya duştan çık diye kendime bakacak hiç vaktim olmuyor üzerimi bile zor değiştiriyorum
çıkmıyorum.. senin de çocuğun bana ültimatom verip durma diyemiyor musunuz?
her kolınuzla dalga geçtiğinde senin çocuğunu doğurdum vs diyebilirsiniz
çok terbiyesiz eşiniz gerçekten

Aile danışmanına kocam gitmez çünkü kendisi çocuğun hastane randevusuna bile zor geliyor babam götürüyor hamileyken bile randevularıma babam götürürdü herkes kocasıyla gelirken kızdığımda napıyım ben iş yapmıyım mı diyor kendi işi bu arada
Böyle koca olmaz olsun. Vasıfsız baba ve koca. Koca demeye de bin şahit ister. O sizin kilonuza laf söylemeden önce siz onun kusurlarını yüzüne yüzüne söyleyin madem. Saygısızlaşmaksa saygısızlaşmak. Adamın anladığı dil bu demek ki. Arada bebeği markete gideceğim diyerek verin eline 1 saat yürüyün, kafeye gidip kahve için kendinize zaman ayırın. 1 saat çocukla ilgilenip delirirse zaten size laf söylemeye yüzü olmaz.
Ev temizliği içinde anlaşın bir kadınla haftada 1 gelsin. Ne yoracaksınız bu öküz koca için kendinizi.
Vee bence kocanıza "beni kendinden soğuttun, sevgimi de bitirmeye başlıyorsun haberin olsun, beni dönülmez yollara sürükleme sen pişman olursun" diye de bi tehdit edin lütfen.

Yok o konuşmadan duramaz ondan dolayı ben konuşmuyorum

Bu cevabınızdan sonra anladım ki siz iki yetişkin evlilik sürdürmüyorsunuz iki çocuk evcilik oynuyorsunuz.
Konuşmayın,alının küsün,triplenin bişey farketmeyecek, değişen hiç birşey olmayacak ömrünüz böyle geçip bitecek.

Artık iyice pisleştim ki kendimi tanıyamıyorum zaten küfür ediyorum ya gerçekten çok kötü hissediyorum eski bekar prenses benden eser kalmadı
Daha fazla pisleşene kadar da durmayın bence. Bu kilo esprisinden bende asla hazetmem. Oldu paşam çocuk iste çocuk yap,hamileliği, lohusalığı, doğduktan sonra anneliği, ek gıdası cart curtu kadına kitle. Sonra da sen şöylesin böylesin. Hadi ordan!

Kocanız sizi sevmiyor ve saygı duymuyor. İkinizde hazır olmadan evlenip hazır olmadan çocuk yapmışsınız.

Ne karşılıklı açık iletişim kurabiliyorsunuz, ne sorunları çözebiliyorsunuz, ne evlilik içi iş birliği yapabiliyorsunuz.

Bı saygısızlık kısırdöngüye dönüşecek, karşılıklı küfürlü küçümseyici iletişimi normalleştirilip yuvarlanıp gideceksiniz ve ne yazık ki daha şimdiden huysuz olan çocuğunuz da iyice size benzeyecek.

Bu cevabınızdan sonra anladım ki siz iki yetişkin evlilik sürdürmüyorsunuz iki çocuk evcilik oynuyorsunuz.
Konuşmayın,alının küsün,triplenin bişey farketmeyecek, değişen hiç birşey olmayacak ömrünüz böyle geçip bitecek.
Ve kendileri gibi bir çocuk büyütecekler, gerçi tek çocukla yetinmez böyle kişiler de neyse..

Aile danışmanına kocam gitmez çünkü kendisi çocuğun hastane randevusuna bile zor geliyor babam götürüyor hamileyken bile randevularıma babam götürürdü herkes kocasıyla gelirken kızdığımda napıyım ben iş yapmıyım mı diyor kendi işi bu arada
Gerçekten çok yanlış bir adamı baba yapmışsınız, eşinizin kilonuz ile alay etmesi konunuzdaki en basit ayrıntı. Adam her şeyden önce sorumsuz.

Kızlar merhaba ben bugün aşırı üzgün ve kırgın hissediyorum daha yeni doğum yaptım 45 günlük bebeğim var erkenden regl oldum bebeğim 30 günlükken 60 kilo ile hamile kaldım 90 kilo ile doğum yaptım şuan 78 kiloyum dün çok yorgundum ve eşimle bebeği sallıyorduk çok yorgunum belim boynum çok ağrıyor sallayamıyorum ayakta duramıyorum dedim o da ne var o kadar etli butlusun neyin var 4 kiloluk çocuğu mu taşıyamıyorsun diye benimle dalga geçti daha önceden hamileliğimde de kilomla dalga geçmişti doğumdan 1 gün öncesine kadar dalga geçti ve onu uyarmıştım bak lütfen bir daha kilomla ilgili yorum yapma benim hassas noktam dediğim halde dün yine aynı şekilde dalga geçti bende sinirlendim odadan kovdum bebeği bırak ben kendim uyuturum dedim sabahta geldi beni öptü ama ben hiç yanaşmak istemiyorum ve gerçekten artık nefret etmeye başladım kocamdan ben de kilomdan rahatsızım dikkat etmeye çalışıyorum ama arkadaşlar bebeğime de tek başıma bakıyorum hem ev hem yemek hem çamaşır hem bulaşık hem de kolik bebeğim var günde 1 saat uyusa şükrediyorum sürekli ayakta ve yorgunum akşam 22 oldu mu pilim bitiyor ama çocuk kolik hiç uyumuyor biraz oyala diyorum 10 dk sonra geri getiriyor sürekli stres sürekli sinir artık çok yoruldum eşimle nasıl konuşmalıyım
Nasıl insanlar var ya, sanki bebek sadece sizin. Baba olma duygusu, coşkusu yaşamıyorlar, yardımcı da olmuyorlar birde utanmadan çocuklarını dünyaya getiren o kadar eziyeti çeken eşlerine hakaret edip dalga geçiyorlar. Nefret ediyorum böyle erkeklerden. Daha diyet vs için zaten çok erken emziriyorsunuz. Bu süreçde eşinizin de ilgilenmesi gereken şey sizin kilonuz değil kendi bebeği. Pes yani ne diyelim. Yardım alabileceğiniz birileri varsa biraz destek isteyin kız kardeşiniz vs.

Gerçekten işiniz zor karşınızda aklen büyümemiş sözde bir yetişkin var ,onunla enerjisinizi iyice düşürmeyin o karakterde birinin sözlerini umursamayın çünkü stresiniz bebeği de etkiler ve süt kesilmesine kadar gider ki zaten kolik Bebek çok zordur benim iki bebeğimde öyleydi erkek çocukları birde ,ve bende 70 ile hamile kalıp 102 birinde 96 birinde doğuma gitmiştim etrafımda kimse de ileri geri konuşmadı aksine ye ye diye ısrar ediyorlardı sırf çocuklar beslensin diye ,dediğiniz gibi duşa girmek lüx oluyor bile tabi biz eşimle birlikte büyüttük ama karşınızda ki cahil kendini yetiştirmemiş bir kişi var ,düzgün eş ve baba olacaksan bizi destekle yoksa köstek olma diye sert çıkın daha da muhatap olmayın

Yapilacak şey belli, sertçe bir obje bulacaksın, tabak olur, ne bileyim vazo olur konuştuğu zaman kafasına indireceksin. Muhtemelen bayılır kendine geldiginde çenesini tutmayı öğrenmiş olur.

Çamaşır bulaşık ütü yapmayın evi süpürmeyin önüne yemek koymayın çocuğun uyudugu o bi saatte sizde duş alıp yanına uzanın ve dinlenin . vır vır ederse de kapıyı göster bi işe yaramıyorsun zaten diyip .

Çamaşır bulaşık ütü yapmayın evi süpürmeyin önüne yemek koymayın çocuğun uyudugu o bi saatte sizde duş alıp yanına uzanın ve dinlenin . vır vır ederse de kapıyı göster bi işe yaramıyorsun zaten diyip .
Biz ne desek boş bu arkadslarn çoğu annesi tarafından bu bilinçle buyutldkleri için. Tabi yapacaksın esindir v.b sözlere maruz kaldığı için sadece küsmek ve pasif agresif tutumla yoluna devam edecekler. Sonra 3 4. Çocuk derken ömrünü böyle geçireceklr.
Ama zinciri kirabilirse inşallah böyle olmaz.

Biz ne desek boş bu arkadslarn çoğu annesi tarafından bu bilinçle buyutldkleri için. Tabi yapacaksın esindir v.b sözlere maruz kaldığı için sadece küsmek ve pasif agresif tutumla yoluna devam edecekler. Sonra 3 4. Çocuk derken ömrünü böyle geçireceklr.
Ama zinciri kirabilirse inşallah böyle olmaz.
Amin inşallah üzülüyorum valla okurken . yani kendilerini akşama kadar çalışıyor görüyor çoğu erkek ama 1 saat ayakta bir çocuk tutsun bakalım kucağında ağlayan ,
insan psikolojik olarak yıkılıyor

siz de 80 yaşında teyzesiniz sanırm

Back
X