• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ders

danae

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
216
5
16
Isparta
Derslerime bir türlü odaklanamıyorum ders çalışırken hep başka şeyler düşünüyorum veya bulunduğum ortamdan çıkıyorum sizce ne yapmalıyım?

karnını güzelce doyur..
dıkkatını dağıtan herseyı yok et..
tv yı kapa..telını ortadan kaldır..
ve kendıne saat belırle..su kadar saat calıscam,sonrasında ıstedıgım herseyı yapacam gıbı

karnını güzelce doyur..
dıkkatını dağıtan herseyı yok et..
tv yı kapa..telını ortadan kaldır..
ve kendıne saat belırle..su kadar saat calıscam,sonrasında ıstedıgım herseyı yapacam gıbı

Her seyi anladım da karın doyurmak neden?

Her seyi anladım da karın doyurmak neden?

kafan daha ıyı calıssın,daha ıyı odaklan dıye..

ac karna olurmu hıc:)

bıde sabah erken saatlerde zıhın ogrenmeye daha acık olur;)

Derslerime bir türlü odaklanamıyorum ders çalışırken hep başka şeyler düşünüyorum veya bulunduğum ortamdan çıkıyorum sizce ne yapmalıyım?

Ayni ben :(
Umutsuzluga dusurmek istemem ama ben herseyi denedim ilac bile kullandim odaklanmak icin hicbisey hicbir ise yaramadi :(
Ama kisiden kişiye gore de degisebilir tabi masanin bombos olmasina dikkat et bir ders disi kitap bile dikkatini dagitabilir ve elektronik olan herseyi kaldir cunku yaninda olunca dur bi suna bakiyim buna bakiyim diyosun bi bakiyosun birileriyle msjlasiyosun falan...

kesinlikle telefonunu ortadan kaldır yada kapat. kendimden ornek verecek olursam telefonum yanımda olunca calısamıyorum surekli elim telefona gidiyor. calıstıgın ortamda tv, bilgisayar vs. varsa onlarıda kaldır yada baska odaya gec. kendini derse odaklayarak 1saat calıssan bile sana cok faydası olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biri kesin bi öneri sunarsa bende almak isterim. keza sınavlarıma az kaldı ama ben elime kitabı aldığımda aklıma hiç yapmayacağım işler geliyor ve kalkıyorum.

bence kazanmak istediğin üniversiteyi düşünüp motive olabilirsin, ders çalışırken bir şeyler yiyip içme , müzik dinleme :34:

Back
X