Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kitaplarını aldın mı müfredat vs belli mi?Herkese merhaba ben açıköğretime kayıt oldum ve nasıl çaılşacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum akıl verin lütfen
Evet kitaplarım var dı zaten kardeşimden kalan da ben nasıl bi çalışma programı hazırlayacağım onu bilmiyorum verimli çalışmak adınaKitaplarını aldın mı müfredat vs belli mi?
Her insanın kavrama yöntemi değişiktir kimi yazarak çalışır, kimi sesli okuyarak, kimi sadece göz gezdirir..Ev
Evet kitaplarım var dı zaten kardeşimden kalan da ben nasıl bi çalışma programı hazırlayacağım onu bilmiyorum verimli çalışmak adına
Açık meslek lisesine mi kayıt oldun yoksa düz lise mi,Herkese merhaba ben açıköğretime kayıt oldum ve nasıl çaılşacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum akıl verin lütfen
sağol cevabın için çıkmış sorulara da interneten bakarımAçıköğretimin verdiği kitaplar çok ayrıntılı yardımcı kitap alabılirsin ben cıkmıs sorulara calıyorum zaten aynısı cıkıyor hem calısıp hem okumak bu kadar oluyo bende ayrıntıya gıremıyorum malesef
Çok sağolun tşk. Düz liseye kayıt oldumAçık meslek lisesine mi kayıt oldun yoksa düz lise mi,
Hayırlı olsun bu arada.![]()