Kızlar ben dershanedeki hocamdan çok hoşlanıyorum
Ama buna O sebep oldu biraz da. Göz kırpmalar, kantinde benim masama oturmalar her yerde halimi hatırımı sormalar ikramlar bilmem ne... yoksa benim aklımda yoktu O. Sonra ben onun face adresini buldum ekledim kabul etti ancak hiç bir bilgisine erişim yetkisi vermemiş. Gerçi ben öğretmen olsam aynını yapardım öğrencilerime karşı ama yine de hiç bir şeyden emin olamıyorum.
Bu arada ben memurum yaş olarak da ona yakınım. Ancak birebir benim dersime girmiyor. Boğa burcu erkeği son bir bilgi olarak. Ne dersiniz?
sanırım sen terazisin
aşık olmaa aşıkmışsın gibi geldi bana ..
Süslen kendine bak dershaneye gittiğinde ilgisini çek soru sor filan falan
Hem nasıl memursun anlamadım kız
Bazen insan aşık olduğunu fazla belli ediyor.
Karşıdaki de "farkındayım" dercesine davranıyor.Bu şekilde göz kırpmak gibi...
Belki çok bakıyorsundur,kızarıyorsundur ya da bakışından,gülüşünden anlaşılıyordur.
Aşık olduğunu saklamak zordur zaten :)
cnm yaş olarak birbirimize yakınız demişsin, oda senden hoşlanıyorsa zaten belli etmiştir ,hareketleriyle , ikinizde bekarsanız ,hakkınızda hayırlısı olsun.
ama şöylede bir durumda var hocan diğer kız arkadaşlarına nasıl davranıyor, yada senin arkadaşlarından hocanın sana karşı davranışlarını görüpte aaa bu adam senden hoşlanıyor galiba diyen oldumu??bu çok önemli .
Konu başlığını görünce çocuk sandım sizi... Yaş ve mevki olarak yakınmışsınız ama adamın tavrını beğenmedim ben... Kantinde masaya oturup ikramlarda bulunarak, göz kırparak dikkat çekmek biraz "ergen çapkınlığı" gibi... Olgun tavırlar görmezseniz hiç kaptırmayın kendinizi, madem "aklınızda yokmuş aklınıza getirmeyin" zira yaptıkları size özel görünmüyor, flörtöz bir hal belki de küçük bir öğrenciye davranır gibi tavırlar... Zaten siz de fark etmişsinizdir özel bir şeyler düşünmediğini... Şu an sadece ilgisi hoşunuza gitmiş... Onu ve ilgisini kimlerle paylaştığınızı bilmeden...
"Benim aklımda yoktu" diye suçlamayın onu, olur da kendinizi kaptırırsanız... Bu yaptıkları size aşık olduğunu yahut öğrenciden öte sevdiğini göstermez...
hemen aşık olmaa...biraz bekle sen ilgilenmiyomus gibi davran o zaten sana karşı bişeyi varsa kendiliğniden gelir..
hayırlısı olsunnnn bizide bilgilendirrsin artıkk güzel haberler bekliyoruz :)
halimi hatırımı sormalar ikramlar bilmem ne... yoksa benim aklımda yoktu O.
Zaten ilk gördüğümde de çok hoşlanmıştım aslında
Boğa burcu erkeği son bir bilgi olarak.
Bu arada ben yengeç burcuyum benim ideal eşim boğaymış bugün öğrendim.
İlk gördüğünüzde de çok hoşlanmışsınız ama "aklımda yoktu, o aklıma soktu" minvalinde yazmışsınız... Durum vahim... Ondan gelen her hareketi kendinizce yorumlayacak, ilgilendikçe coşacak, kendi kendinize küsüp barışacaksınız... Bu çok yorucu olur... Çok yıpranırsınız, dikkatiniz dağılır, birini sevmek istiyorsunuz belli ki ve onu seçmişsiniz...
Kızlar ben dershanedeki hocamdan çok hoşlanıyorum
Ama buna O sebep oldu biraz da. Göz kırpmalar, kantinde benim masama oturmalar her yerde halimi hatırımı sormalar ikramlar bilmem ne... yoksa benim aklımda yoktu O. Sonra ben onun face adresini buldum ekledim kabul etti ancak hiç bir bilgisine erişim yetkisi vermemiş. Gerçi ben öğretmen olsam aynını yapardım öğrencilerime karşı ama yine de hiç bir şeyden emin olamıyorum.
Bu arada ben memurum yaş olarak da ona yakınım. Ancak birebir benim dersime girmiyor. Boğa burcu erkeği son bir bilgi olarak. Ne dersiniz?
ilerisini düşünmedim bu zamanla oldu
Ondan bir adım gelene kadar "ilerisini düşünmemeye" devam o halde çünkü hala ikramda bulunup göz kırpmadan fazlası yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?