Sadece burcundan dolayı bir bilgi vermek istiyorum; Boğa burcu venüsün yönetimindedir yani boğa kadını ve erkeği doğanın tüm güzelliklerinden tüm çekiciliklerinden nasibini almıştır.. :) :) Boğa Erkeğine gelirsek, güçlü, çekingen, içine kapanık ama bir o kadarda tutkulu bir aşıktır. Red edilme duygusuna asla katlanamaz bu yüzdende karşı taraftan biraz atak bekler :) Güvenin,zenginliğin,lüksün,sabrın ve tutkunun sembolü boğaları etkilemenin en güzel yolu onu güzel bir yemeğe davet etmektir.. Boğa erkekleri yanında hesap ödeyen bir kadın asla istemezler bu yüzden muhabbetinizi biraz daha ilerlettikten sonra ona güzel yemekler pişirebilirsin Ayrıca sende ilgini ona karşı belli etmelisin boğaların dokunma duyuları çok gelişmiştir. Elini sıkman omzuna hafifçe dokunman onun çok hoşuna gidecektir :) :) Boğa erkekleri her zaman az ve öz konuşan sadakate önem veren kadınları tercih ederler.. Senin burcun nedir öğrenebilirmiyim ? daha çok tiyo verebilirim :)
Bu arada ben yengeç burcuyum benim ideal eşim boğaymış bugün öğrendim.
Yengeç kadını ve boğa erkeği aman Allahım :) :) yengeç su grubundan olmasına karşın venüsün himayesindedir yani
bir boğa evlenecekse karşındaki yengeç olmalı derim her zaman :)
ikinizde evcimen ve romantik tutkulu aşıklar olursunuz :) konuşmanız bile gerekmez hislerinizle birbirinizi anlarsınız.
her ikiniz de sanattan, doğadan, güzel yemeklerden ve müziklerden hoşlanırsınız :) tatlı sürprizler sizi birbirinize bağlar
bence hemen ona güzel bir kahve mug'u almalısın yanın da da güzel kurabiye veya çikolata olabilir bu onu çok etkiler inan bana :)
Güzel kokularda birbirizi çok etkiler boğa erkeği kışın vanilya içeren kokuları yazında elma,çiçek,sandal ağacı kokularını tercih eder..
su grubu olarak siz toprağı yani boğayı beslersiniz her ikinizde çocukları çok sever yatırım yapmaya meyillisiniz :) evlenirseniz zevginlik ve varlık içinde
yaşarsınız :)
Boğa erkeğinin en sevdiği yiyecek grubu tatlılar ve etli yemeklerdirgüzel bir tatlı veya kaliteli bir çikolata işinizi görür.. kol düğmesi, kalem, kaliteli bir parfüm çok hoşuna gider.. bir boğanın evi onun kalesidir aile içi bağlarını hiçbirşeye değişmez güzel bir biblo veya antikada çok hoşuna gidecektir :)
Keşke her şey bu kadar kolay olsaydı ama bu tür şeyleri belirleyenler yalnızca burçlar değil ne yazık ki
elbette değil ama büyük etkileri olduğunu kimse inkar edemez :)) sen bir mug al yanına da kaliteli bir çikolata koy hediye paketi yap "hep siz bana ikram ediyosunuz bu da benden size" diye verirsin:93::93:
elbette değil ama büyük etkileri olduğunu kimse inkar edemez :)) sen bir mug al yanına da kaliteli bir çikolata koy hediye paketi yap "hep siz bana ikram ediyosunuz bu da benden size" diye verirsin:93::93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?