Dersane hocama aşık oldum

Boğaların ne kadar tutuk olduğunu biliyorum yakından tanıdığım bir erkek arkadaşım var çünkü ve ben onun yıllarca bekar kalabileceğine inanıyorum. Değil adım atmak bunu kendine bile itiraf edemiyor o kadar vahim durumda.

Ben de yengecim bu arada

Bu arada ben yengeç burcuyum benim ideal eşim boğaymış bugün öğrendim.

Yengeç kadını ve boğa erkeği aman Allahım :) :) yengeç su grubundan olmasına karşın venüsün himayesindedir yani
bir boğa evlenecekse karşındaki yengeç olmalı derim her zaman :)

ikinizde evcimen ve romantik tutkulu aşıklar olursunuz :) konuşmanız bile gerekmez hislerinizle birbirinizi anlarsınız.

her ikiniz de sanattan, doğadan, güzel yemeklerden ve müziklerden hoşlanırsınız :) tatlı sürprizler sizi birbirinize bağlar
bence hemen ona güzel bir kahve mug'u almalısın yanın da da güzel kurabiye veya çikolata olabilir bu onu çok etkiler inan bana :)

Güzel kokularda birbirizi çok etkiler boğa erkeği kışın vanilya içeren kokuları yazında elma,çiçek,sandal ağacı kokularını tercih eder..
su grubu olarak siz toprağı yani boğayı beslersiniz her ikinizde çocukları çok sever yatırım yapmaya meyillisiniz :) evlenirseniz zevginlik ve varlık içinde
yaşarsınız :)

Boğa erkeğinin en sevdiği yiyecek grubu tatlılar ve etli yemeklerdir güzel bir tatlı veya kaliteli bir çikolata işinizi görür.. kol düğmesi, kalem, kaliteli bir parfüm çok hoşuna gider.. bir boğanın evi onun kalesidir aile içi bağlarını hiçbirşeye değişmez güzel bir biblo veya antikada çok hoşuna gidecektir :)

Keşke her şey bu kadar kolay olsaydı ama bu tür şeyleri belirleyenler yalnızca burçlar değil ne yazık ki

Keşke hayatta her şey matematik kadar net olsaydı bir formül her şeye kadir olsaydı:85:

Keşke her şey bu kadar kolay olsaydı ama bu tür şeyleri belirleyenler yalnızca burçlar değil ne yazık ki

elbette değil ama büyük etkileri olduğunu kimse inkar edemez :)) sen bir mug al yanına da kaliteli bir çikolata koy hediye paketi yap "hep siz bana ikram ediyosunuz bu da benden size" diye verirsin :93::93:

Yakın zamana kadar bikaç kişiyi üzdüm aşk namına biriyle de dalga geçmiştim düşünüyorum da bu bana bir ceza mı acaba? Umarım beddua almamışımdır

Kızlar haftasonu ders olduğu için yine karşılaştım onunla ama ilginçtir bana eskisi kadar çekici gelmedi. Teneffüslerde hep elinde telefon vardı sanırım bir sevgilisi veya sevgili adayı var.

Her ne kadar eskisi kadar etkilenmesem de kendimi çok yalnız ve hüzünlü hissettim.

Çünkü ben onun umurunda değilim ve o çok mutlu. Ve ben onu dersler bitene kadar her haftasonu görmek zorunda olacağım. En azından face e hiç eklemeseydim onu. Kendimi reddedilmiş gibi hissediyorum.

Son düzenleme:
elbette değil ama büyük etkileri olduğunu kimse inkar edemez :)) sen bir mug al yanına da kaliteli bir çikolata koy hediye paketi yap "hep siz bana ikram ediyosunuz bu da benden size" diye verirsin :93::93:

evolin fikirlerin çok tatlı ben oğlak burcuyum aşkımda balık bizide yorumlarmısın nolurrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…