Dersane kaydı sildirme

iyice zıvanadan cıktılar, tanıdıgımızın cocugu gidiyor eğitim kaliteleri iyice düşmüş, eski ilgileri kalmamış amaçları farklı yöne kayınca
ne yapın edin hakkınızı yedirmeyin asla

tanıtım derslerıne gırmen onemlı degıl
dersler baslamadıysa sıldırebılrısın ve acıkca de ben dersanızden hıc memnun dılm bu bunsekıkde oluyır soyle dersanızde ders almak ıstemedıgını belır sonuc olarak sen oraya bı ders almak ıcın gıdıyorsun
sıyaset hoca tenefuste yapsın
o kım oluyorsa sana bagrabılır ki
paramla rezıl olmaya gelmedım ben sılın kaydımı de

karta ıadet olabılır merak etme slıplerı atma tüketici haklarında baslamadıgın dersı gerı odeme yukumlulugu var soyle
baslamadın sonucta

kitapları ve aılenden bırıyle al gotur hepbırlıkte gıdın

Son düzenleme:
unideyken bir kpss kursuna yazilmistim sevgilimle beraber... ben gidemedim derslerimin yogunlugundan. gittim sekreterlige cirkef bi kadin dediki tum senedi odemeniz gerek tabi ben sok.... mudurun odasina gittim... elimden geldigince sirin seker derslerimin yogunlugu kalicak yer sikintisi falan filan adamcagiz peki dedi sadece ilk ayin parasini ode :) senetler senn iste tam ozaman yapistirdim erkek arkimda ayni durumda onun icinde gecerli mi diye peki dedi adam.... sagolsun bolece halloldu mesele..... umarim sende sorunsuz halledersin :)

Bir arkadaşım aynı şekilde sildirmek istemişti kaydını
silmediler üstüne birde para istediler bizi zarara sokarsınız kaydınızı silersek diye
arkadaşımda derslere devam etmedi olan parasına oldu.

Yuh dedim Hem kalitesiz eğitim hemde zorla tuttular yani..
Benim öyle bir imkanım yok sildiremezsim mecbur devam edecegim

Nasıl ispatlayabilirimki :/ Daha önce ayrılanlar var ama sadece kitap parasını ödeyip böyle bir madde olsa kimse ayrılamaz değilmi?

Bende en başta ödeyemiyoruz evde çalısagım diyecegim tatlı dille eğer yok falan derlerse bende üslubumu sertleştirecegim :) Sizin dersaneniz ne güzelmiş sorunsuz ugrastırmamıslar sizi :) İnşallah

Ama eğer öyle dersem ikna yoluna gitmezlermi hocayı falan çagırır iş uzar ben direk ödeyemiyoruz falan desem? Gerçektende paramla rezil oluyorum hiçbir eğitim kurumunda siyaset yapılamaz hocada ögrencide ceza alır ama sınıfta hiçkimse bir şey demedi hatta sohpete katılanlar dahi oldu..Slipler döküman oluyor sanırım kredi kartı extresinde duruyor hepsi.Tamam söyleyecegim mutlaka ama kitapları çözmeye başladım ve bende kalsın istiyorum çünkü kaynakları kaliteli toplam 100tl imiş kitaplar ailemle gidecegim fakat önce diger dersaneleri gezecegiz

Kesinlikle öyle saçma sapan şeylere yönlendiriyorlar karaktersiz hocaları var seviyesizleştiler iyice.Mutlaka alacagım paramı geri

kıtapları kullandıysan parasını alabılırler gercı bana kıtap fılan demedım
aılem odeme guclugu cekıyor vs demıstım kkısaca ödeyemıyor dedım annemle gıttım kartın slipleriyke gıttım gerıye kalanı oade oldu

bı an once hallet zaman gecıyor

Alsınlar sorun değilde diğer 200tlyi vermeleri gere
Bende öyle yapacagım inşallah bende iade alırım gidecegiz bu hafta içinde ailemle çarşamba günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…