Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay be daha oncede öğrencisi ile evlenen birini duymstum inşalh sizinkide ole olur
vay be daha oncede öğrencisi ile evlenen birini duymstum inşalh sizinkide ole olur
çok teşekkürler kızlar yorumlarınızasıks sık yazıcam daha neler olduğunu tel no mu istedi verdim bende aradı dün konuştuk beni tanımaya çalıştı filan bakalım yüzyüze konuşamay cagrdı bn detamam dedım bakalım neler olcak herseyı yazarım sizeee coook opuyorum hepinizi
![]()
bu şiir canan tanın bir kitabında var tatlım.haberin olsun.belki kullanabilirsin.kitabın adıda yüreğim seni çok sevdi.bunun dışında sana yorum yapmıtacağım.zaten diyeceklerimi herkes demiş.ayrıca zaten sizin aranızda bariz bir şeyler olacak.olmuş bile.ne güzel.vallaha içim açıldı.,bende gelişmeleri bakliyorum.vay bee resmen dumanı üstünde bir aşk.öle diyosunda bak en son bi şiir paylaşmış yazıyorum buraya; "Yüreğim seni çok sevdi
O yürek talan O yürek yangın yeri
O yürek sen istiyor
Bir tek seni..." işte bunu paylaşmış ee buna ne dıyosunuzvalla bu cocuğun duvarına baktıkca moralim çöküyo resmen hıc umıdım klamdı artık
![]()
kkızlar hemen bugun olanları anlatıyorumsabah grdum bn bu hocayı bn baktım bu sefer uzun uzun ama bu bana bakmıyo snra arkadasım dayanamdı bıze gecen gun yedıgı yıcekten ıkram etmıstı bızde almamıstık ıkı kere sormustu ama almadım utandıgımdan neyse arkadsım aynı yıcekten aldı uzattı yok sagolun dedı bnde gecen gun bız almadık ondanmı almıyosunz dedım,kaç kere sordum ıkı kere soledım almadınız dedı ya adam bıldgınız ıkram ettıgı seyı almadık dıye bakmadı ya
sonra dayanamdı aldı snra cıkısta bırıyle konusuyodu grdu benı bı baktı gozlerıme ne dıcegımı sasrdım kekeldım bişiler
snra dondum arkama bı baktım hala bakıyo arkadasım senden gozlerını ayırmadı vlla benı grmedı bıle yanında dedı geldımızd bende o gala faceden ekledım ıyı mı yaptım sizce be dıyosunuz:26::26:
kızlarr hemen burdan son gelişmeleri yazıyorum faceden eklemıstım ya dun bugun gunaydınlastık ama bı turlu konuşmadık yıne ama eve geldım face ı bı actımkı mesaj var bızım hocadan konusuyoruz şimdi facden sizede haber verıyım dedım![]()
çok teşekkürler kızlar yorumlarınızasıks sık yazıcam daha neler olduğunu tel no mu istedi verdim bende aradı dün konuştuk beni tanımaya çalıştı filan bakalım yüzyüze konuşamay cagrdı bn detamam dedım bakalım neler olcak herseyı yazarım sizeee coook opuyorum hepinizi
![]()