Dersanede bir hocadan hoşlanıyorum

aklıma lise yıllarım geldi. hocamıza kör kütük aşıktım :9: onun gözüne girebilmek için hep o derse çalışıyodum... hatta okulda yarışma yapmıştı ikinci olmuştm

öss de hiç soru kaçırmamıştım... ahh ahh ne günlerdi bee:106:

konunuzu okuynca aklıma geldi. benm hoca da faceten aynı tür şeyleri paylaşıyor... bu kişiler hep böyle:ssz:

benim ki bi hevesti tabi, birden o yıllara gittm:107:

Ayy ne güzel bir konu :) Gülümseyerek okudum tüm yazılanları mutlu oldum. Güzel haberlerini bekliyorum. İnşallah çok mutlu olursun.

çok teşekkürler kızlar yorumlarınıza:16:sıks sık yazıcam daha neler olduğunu tel no mu istedi verdim bende aradı dün konuştuk beni tanımaya çalıştı filan bakalım yüzyüze konuşamay cagrdı bn detamam dedım bakalım neler olcak herseyı yazarım sizeee coook opuyorum hepinizi:16::16:

çok teşekkürler kızlar yorumlarınıza:16:sıks sık yazıcam daha neler olduğunu tel no mu istedi verdim bende aradı dün konuştuk beni tanımaya çalıştı filan bakalım yüzyüze konuşamay cagrdı bn detamam dedım bakalım neler olcak herseyı yazarım sizeee coook opuyorum hepinizi:16::16:

wawwwwwwwwwww ilerleme var cok heyacanlidir herhalde

öle diyosunda bak en son bi şiir paylaşmış yazıyorum buraya; "Yüreğim seni çok sevdi
O yürek talan O yürek yangın yeri
O yürek sen istiyor
Bir tek seni..." işte bunu paylaşmış ee buna ne dıyosunuz:14:valla bu cocuğun duvarına baktıkca moralim çöküyo resmen hıc umıdım klamdı artık:43::43::43:
bu şiir canan tanın bir kitabında var tatlım.haberin olsun.belki kullanabilirsin.kitabın adıda yüreğim seni çok sevdi.bunun dışında sana yorum yapmıtacağım.zaten diyeceklerimi herkes demiş.ayrıca zaten sizin aranızda bariz bir şeyler olacak.olmuş bile.ne güzel.vallaha içim açıldı.,bende gelişmeleri bakliyorum.vay bee resmen dumanı üstünde bir aşk.:16:

kkızlar hemen bugun olanları anlatıyorum:3:sabah grdum bn bu hocayı bn baktım bu sefer uzun uzun ama bu bana bakmıyo snra arkadasım dayanamdı bıze gecen gun yedıgı yıcekten ıkram etmıstı bızde almamıstık ıkı kere sormustu ama almadım utandıgımdan neyse arkadsım aynı yıcekten aldı uzattı yok sagolun dedı bnde gecen gun bız almadık ondanmı almıyosunz dedım,kaç kere sordum ıkı kere soledım almadınız dedı ya adam bıldgınız ıkram ettıgı seyı almadık dıye bakmadı ya:1::1:sonra dayanamdı aldı snra cıkısta bırıyle konusuyodu grdu benı bı baktı gozlerıme ne dıcegımı sasrdım kekeldım bişiler:17::17:snra dondum arkama bı baktım hala bakıyo arkadasım senden gozlerını ayırmadı vlla benı grmedı bıle yanında dedı geldımızd bende o gala faceden ekledım ıyı mı yaptım sizce be dıyosunuz:26::26:

ne tatlı bir an :16:

kızlarr hemen burdan son gelişmeleri yazıyorum faceden eklemıstım ya dun bugun gunaydınlastık ama bı turlu konuşmadık yıne ama eve geldım face ı bı actımkı mesaj var bızım hocadan konusuyoruz şimdi facden sizede haber verıyım dedım:1::1::1:

eklemekle kalmamış.birde mesaj yazmış.

yüzyüze neden konuşmaya çağırsın.telefonu versin.di mi ama.

ay canım valla okurken agzım kulaklarımda okudum .o kadar sevındım kı anlatamam sankı bnım başıma gelmıs.:1:allah tamamını erdırsın canım:nazar: gelişmelerden haberdar et bızı meraklandırma öptüm:18:

bende şimdi gördüm konuyu ve bütün mesaJları okudum;senin adına çok sevindim,bence olur bu iş:51: ama sonra neler oldu çok merak ettim valla

Back
X