Dersanede bir hocadan hoşlanıyorum

nichola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
36
0
kızlar dayanamadım en sonunda konu actım.kızlar ben birinden hoşlanıyorum ama öle böle diil ya napcagımı şaşırdım,kpss için dersaneye gidiyorum ordan bi hoca ama bizim dersimize girmiyo ama tenefuslerde falan görüyorum anca bana bakıyo arkadaşım da farkediyo ama ya ben bakmadığımda bakıyo yada görmezden gelip tamamen kafasını çeviriyo facende duvarı açık sevgilisi yok goruyorum ama sureklı de melankolık şeyler paylaşıyo acaba baska birini mi seviyo diyorum ama ozamn bana nıye bakıyo:26:kızlar nolur bişiler yazın ya kafam çok karışık napıyım ben vazgeçmek istemiyorum ondan ya baya baya hoşlanıyorum gözlerine bile zor bakıyorum o derece:KK17::KK17:
 

nichola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
36
0
ya kızlar kimse cevap yazmıcak mı ya bişiler söyleyin bi akıl verin lütfen napıyım ben:KK5:
 

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.374
10
bakma olayından bir anlam çıkarmak yanlışş olur canım.Facete ekle madem.:KK34: bu kadar çok hoşlanıyorsan ekleyi ver.Çünkü başka yapabileceğin birşey yok gibi.Onunda ilgisi varsa yazar zaten faceten falan.:KK34:
 

ehlimana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3.230
62
bende kpss kursuna gidiyorum. hocalarımızdan biri de geçen yıl dershaneden bir öğrenciyle evlendi. ortada anormal birşey yok aslında şartlar da eşit sayılır. iki yetişkin aynı ortamdalar. ikisi de üniversite mezunu. eğer ki sizinde olurunuz varsa bence hareketlerinizle belli edin.
 

nichola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
36
0
ya bende bakıyorum ona ama belli ediyomuyum etmıyomuyum pek bilemiyorum ama anlıyo sanki ya:KK17:ben bakmadığımda bakıyo arkadasım soyluyo sana bakıyo falan dıye ama anlamıyorum işte tam olarak face ten eklemeye de korkuyorum ya yanlış yorumluyosam rezıl olmaktanda korkuyorum açıkçası.faceten eklemek dışında sizce napmalıyım gıdıp bı bahaneyle konulşsam mı ne dersiniz:18::18:
 

Mascara

like a chalk outline
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
18.975
3.910
o hocadan etüt alma imkanınız falan yok mu

 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 230 gün geçti.

cindybebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
277
2
abartmayın ama ılgılendıgınızı gosterın iyi gunler gunaydın felan selam verın...o mesajı alır zaten istiyorsa bişiler yapar...
 

nichola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
36
0
maalesef o acıkoğretim hocası ben kpss ıcın gıdıyorum onun için ders alamıyorum:KK43:soru falan mı sorsam napsam bilemedim gercekten bide cok cekınıyorum nasıl davarnır kestıremıyorum korkuyorum anlşıcanız:KK5:
 

incimnaz

CanArkadaşımÖzlüyorummm
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
3.645
28
bence soru sorma bahanesiyle çok doğal bir şekilde yaklaşın ara ara soru sorarak selamlaşmaya başlarsınız sonrasında faceden ekleyiverirsin sonrası zaten oda hoşalnıyorsa kendiliğinden gelişiverir
siz şimdi ondan beklerseniz o size gelmeye çekinebilir belki dersanede etik olmaz diye düşünebilir nede olsa o kursun hocası siz öğrencisisiniz o size soru soramıyacağına göre ee bide dersinizede girmiyormuş ilk adım sizden gelmeli demi
başarılar sizin için hayırlısıysa olsun
 

nichola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
36
0
cok tesekkur ederım haklısın galıba dedıgın gıbı yapmalıyım hıc olmazsa selamlaşrız bu sayede olcagı varsada olur artık ondan sonra:KK24:
 

MaviKelebekler18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
482
0
bu bir liseli sendromu değil aslında ikinizde aynı kapasitede sayılırsınız ilgisi varsa neden olmasın ki canım
ama şunu da belirtmeden geçemicem bazı öğretmenler lisedekilere bu şekilde bakıyor halbuki onlar ergen ve herşeyden birşey çıkarıyorlar bu duruma kızıyorum ama sizinki farklı hayırlısı olsun
 

nichola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
36
0
gercekten farklı cunku ıkımızde nerdeyse aynı yırmıli yaşı geçmiş insanlarız ama galıba ıkımızdede bıraz cekıngenlık var ben bişiler yapmazsam o hıc yapmıcak sanırım onun için ben kolları sıvıyım artk:nazar:
 

MaviKelebekler18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
482
0
gercekten farklı cunku ıkımızde nerdeyse aynı yırmıli yaşı geçmiş insanlarız ama galıba ıkımızdede bıraz cekıngenlık var ben bişiler yapmazsam o hıc yapmıcak sanırım onun için ben kolları sıvıyım artk:nazar:

bence sen adım atma canım hep ondan bekle belli mi olur belki birisi vardır hayatında yinede bakıyodur bilirsin erkekleri..sen suçlu duruma düşme..eğer hayatında biri yoksa ve niyeti varsa gelir o yanına erkek bunlar ne yapar eder halleder..ama sakın ilk adımı atma derim ben iyi akşamlar
 

incimnaz

CanArkadaşımÖzlüyorummm
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
3.645
28
gercekten farklı cunku ıkımızde nerdeyse aynı yırmıli yaşı geçmiş insanlarız ama galıba ıkımızdede bıraz cekıngenlık var ben bişiler yapmazsam o hıc yapmıcak sanırım onun için ben kolları sıvıyım artk:nazar:

Bencede sen kolları sıva ama bunu düzeyli bi şekilde yapki bakarsın ileride düğün hazırlıklarınıda paylaşırsın hadi hayırlısı
 

Mascara

like a chalk outline
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
18.975
3.910
bencede etik olmaz diye düşündüğünden size yaklaşmaya çekiniyor olabilir
siz bir adım atın size ilgisi varsa zaten o da atım atar.böylece bişiler gelişir :)
merakla bekliyoruz haberlerini :KK16:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 230 gün geçti.