Merhaba arkadaşlar ben liseyi bu sene bitirdim.Sınava girdim fakat puanım düşük olduğu için tercih yapmadım ve kuzenimle aynı dershaneye yazıldık.(o eşit ağırlıkçı ben sayısalcıyım.) İlk bi kaç gün gayet iyiydi fakat sonra dersaneden soğumaya başladım.Zaten dersanede iki kere sınıf değiştirdim.Sınıfa hiç alışamadım.Geçen sene gittiğim dersanemi özlüyorum aslında dersane değilde ortamı özlüyorum.GEçen sene okulumdaki neredeyse bütün arkadaşlarımla aynı dersanedeydik.Ortam müthişti.Tabi geçen sene hiç ders çalışamadım.Ama dersaneye gitmeyi çok seviyordum.Ama bu sene öyle değil.Hiç gitmek istemiyorum.Arkadaşlarımdan kazananlar da oldu.Dün kuzenimle nerdeyse ağlıcaktık o kadarki strese girdik oda alışamadı.Bilmiyorum yaaa nefret ediyorum daha başlayalı 2 hafta oldu ama ben daha alışamadım alışırsın falan diyorlar ama bilmiyorum alışamayacağım galiba.Yardım edin kızlarr.... :çok üzgünüm:
Çok haklısınız bende kendimi böyle teselli etmeye çalışıyorum fakat olmuyo işte insan sevmediği bi yere gidince doğal olarak psikolojisi bozuluyor...
Çoookkk çooookkk teşekkür ederim. İçimi çok rahatlattınız.Bundan sonra sadeece derslerim benim için önemli olacak. ilerde geçireceğim güzel günleri düşünerek çalışacağım ve etrafımdakileri çokta kafama takmayacağım.DErslerime girip çıkacağım. Moralim bozulduğundada hep bunları düşüneceğim.Geçen sene ortam vardı fakat sınavda sıfıra sıfır elde var sıfır .Ama bu sene öyle olmayacak sadece derslerim ve ben zaten arkadaş ilerde istemediğim kadar olacak.... Kızlar çok saolunn hepinizi öpüyorum.Öğleden sonra dershanem var ve ben kafamdaki herşeyi bir kenara atıp zevkle dersaneme gideceğimm. kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?