• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dersimiz aşk:)

yumi

askerime aşığım
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
1.385
0
116
İstanbul
Aşkın ikiyüzü vardır,biri hüzün biri mutluluk...Bazen vazgeçmektir hüzün,bazen vazgeçilmek;bazen sevildiğine emin olamamaktır...Bir şiirin,bir şarkının nasıl bu kadar canımızı yaktığına anlam verememektir hüzün...İllede ayrılık getirmez hüznü,bazen en mutlu anında kaybetmekten korkarsın,nefesin azalmaya başlar boğulursun...Güçlü görünürsünüz;ama diğer yarınız bir adım öteye gidecek diye öyle korkarki kalbinizin en çocuk noktası...Anlaşamamak yalandır aşkta...Siyah ve beyaz iki insan;biraz siyahtan biraz beyazdan gri bir hayat kurarlar...Birde mutluluk var tabii...Herşeyin sustuğu yerde bir bakıştadır bazen;gökkuşağının tüm renkleriyle boyanır hayatınız,kalbinizde bir zırh vardır artık hiç bişey kolay kolay üzemez sizi...Gökyüzü ve deniz direnir;ama hayır gözlerinden öte manzara yoktur sizin için...Dünyanın bütün çiçekleri biraraya gelir ama asla onun kokusuyla yarışamazlar...Aşktan asla kaçış yoktur,nereye giderseniz gidin hep sizinle gelir,ne düşünürseniz düşünün biliçaltınız adını sayıklar...Şimdi gözlerinizi kapatın ve sadece yüreğinizi dinleyin,kızgınlıklarınızı unutun;tek gerçeğiniz olan bir çift gözü düşünün ve onun peşinden gidin...mutluluk bir adım ötenizde...iyi yolculuklar olsun tüm sevenlere...

BEN YAZDIM CANLARIM NASIL OLMUŞ:asigim:

Aşk rüzgar gibidir.Kışın sert esen poyraz,yazın esen samyeli ılık ılık.ıçimi titretir.
Bunlar da benden geldi şimdi doğaçlama

Kalbimin ve ömrümün tek sahibi;istanbul bakışlı yarim benim...İstersen destanlar yaz;istersen sadece susarak sev ama çok sev...Ben sana gece yarısı uykumdan uyanıp şiirler yaziyim,bırak dizeler ağlasın,kıskansın bütün şarkılar bizi...En güzel melodi biz olalım...Söz veriyorum bir ömür ellerini bırakmıcam,üzüntün üzüntüm tebessümlerin mutluluğum olucak,buselerin ömrümü uzatıcak;her sabah bir önceki günden daha çok severek uyanacağım seni...Gözlerimle değil yüreğimle bakacağım hep sana...Birbirimizin şarabı olacağız;yıllar geçtikçe daha lezzetli;daha değerli olacak aşkımız...Sen benim gözyaşlarım,gülüşlerim,sabah güneşim,en içten dileğim,en duygulu sözlerim,ömrümün en yeşil düşü,huzurum,en tatlı uykum,yarınlarım,herşeyimsin sen benim...:asigim:

yine şairliğim tuttu:kedi:

Back
X