Dert Anlatma Dert Yanma Sorunu

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
18
40
Evet sorun tam olarak baslikta ifade ettigim gibi dert anlatma dert yanma sorunu

Eskiden kıyafetler fırtınalar kopsa herseyi icinde yasayan biriydim belki yalnizken cok aglardim ama kimseye hicbirsry anlatmazdim kimsenin benim sıkıntılarımdan dertlerimden haberi olmazdi.

Sonra nasil oldu ne kadar okdu boyleyim hatırlamiyorum ama pek birseyimi icimde tutmuyorum anlatiyorum ama kimin umurundayim kimsenin umurunda okdugumu dusunmuyorum sanki insanlara zorla anlatiyorum zorla dinletiyorum gibi sanki kimse dinlemek istemiyor gibi geliyor anlatmsk istemiyotum.
Aslinda suan dusundumde alakasiz insanlara pek dert yandigim yok mesela isle ilgilj sıkıntılar hakkında is arkadaslarimla konusuyorum onlar ailemle yada ozel hayatimla ilgili pek bisry bilmez yada ailem arkadaslaria ilgili sorunla ama sanki kimsenin umurunda degil gibiyim

30 yasindayim ve hayatimda ilk ddfa ablama birinden soz ettim karsi tarafta birsrylrr hissettigimi kendiminde hoslandigini soyledim baktim ne yasini ne isini ne memleketini sordu dayanamadim ben soyledim senin soracagin yok dedim yok araya laf kaynadi unuttum dedi

Uzun bi sure gecti hic sormadi ben dddim iste olmadan bitti diye enisten duymasin istersin diye onun yaninda konjsurkdn mesajlasirken sormadim dedim sadecd ndden diye sordu olmadi dedim pek bisdy sodmadi kapandi kknu arkadadlarima bakiyorum yine oyle

Sanki benim derdim kimsenin unurunda dsgil gobi artik susmak istiyorum eski zamanlarimdaki gibi ketum birsey yok olmak istiyorum nasil eski halime donebilurim bilen varsa bi yardimci olsun lutfen

Not: bu arada gunluk tutup gunluge yazayim dedim ama kac ay oldu ilk gin haric yazamadim

Belkidd sacmaliyorumdur bilemiyorum

Yanlış anlamayın ama çok mu fazla dert yanıyorsunuz?
Bazı insanlar cidden sürekli herşeyden yakınır haldeler ve ben kendi adıma uzak duruyorum aksi halde tüm yaşama sevincim çekiliyor.
Bende fazla dert yanmamaya çalışıyorum ki kimse sıkılmasın.
Ha özel bir durumunuz vardır her zaman olan şey değildir,siz karşınızdakinin derdine ortak olup dinleyen tarafta oluyorsunuzdur o zaman haklısınız ama fazlaca dert yanar duruma geldiyseniz bıkmış ve artık önemsemiyor olabilirler.

Ben 3 yıl önce bir seminerde dinlemiştim hala unutmuyorum. Bir şeyi bir başkasına anlattığımızda onun enerjisi dağılıyormuş. Yani olmasını istediğimiz bir şeyi başkasına anlatırsak, olma ihtimali düşüyormuş çünkü enerjisini dağıtıyormuşuz.
Dert anlatmak da böyle bir şey. Bir başkasına anlatınca sizdeki olumsuz enerjiyi dağıtıyorsunuz. Bu yüzden insanlar dertleşince rahatlıyorlarmış. Sizinki de öyle.
Çevrenizdekilere anlatmayın zaten istemeden koz verirsiniz. Buraya yazın biz okuruz yorum yaparız:KK19:

Yanlış anlamayın ama çok mu fazla dert yanıyorsunuz?
Bazı insanlar cidden sürekli herşeyden yakınır haldeler ve ben kendi adıma uzak duruyorum aksi halde tüm yaşama sevincim çekiliyor.
Bende fazla dert yanmamaya çalışıyorum ki kimse sıkılmasın.
Ha özel bir durumunuz vardır her zaman olan şey değildir,siz karşınızdakinin derdine ortak olup dinleyen tarafta oluyorsunuzdur o zaman haklısınız ama fazlaca dert yanar duruma geldiyseniz bıkmış ve artık önemsemiyor olabilirler.

Dogrusu bazen bir konu uzerine yogunlasip o konudan cok yakindigimi biliyorum o konuda dinlemek istemeyislerinj anliyorum gonul koymuyorum

Ama mesela su hoslandigim kisiden ablama soz edisimde ablamin hic yotum yapmayip sormamasi uzmustu cunku simdiye kadar ona hicbir zaman gonul mevzusu acmamistim ve yıllardır yalniz oldugum icin ne kadsr uzuldugumu biliyordu

Belki de o kadar cok anlatiyorsunuz ki biktirdiniz artik insanlari. Ablanizin da pek birsey sormamasini iliski olmadigindan ve oturmadigindan belki de “bisey cikmak bundan” diye dusundugunden oldugunu dusunuyorum.

Herkesin kendine kadar derdi var. herkes surekli bir baskasinin derdini dinlemeye merakli olmaz. Bende hic sevmem mesela bana dert yanani. Ilk konusmada derdini soylesin ama sonra her dk beni aglama duvarina cevirmesin yani

Dogrusu bazen bir konu uzerine yogunlasip o konudan cok yakindigimi biliyorum o konuda dinlemek istemeyislerinj anliyorum gonul koymuyorum

Ama mesela su hoslandigim kisiden ablama soz edisimde ablamin hic yotum yapmayip sormamasi uzmustu cunku simdiye kadar ona hicbir zaman gonul mevzusu acmamistim ve yıllardır yalniz oldugum icin ne kadsr uzuldugumu biliyordu
Anladım ama inanın ne anlattığınızın bir önemi kalmıyor bir raddeden sonra. Çünkü cidden karşınızdaki bıkmış olabilir.
Biraz geri çekin kendinizi bu konularda bence

Ben 3 yıl önce bir seminerde dinlemiştim hala unutmuyorum. Bir şeyi bir başkasına anlattığımızda onun enerjisi dağılıyormuş. Yani olmasını istediğimiz bir şeyi başkasına anlatırsak, olma ihtimali düşüyormuş çünkü enerjisini dağıtıyormuşuz.
Dert anlatmak da böyle bir şey. Bir başkasına anlatınca sizdeki olumsuz enerjiyi dağıtıyorsunuz. Bu yüzden insanlar dertleşince rahatlıyorlarmış. Sizinki de öyle.
Çevrenizdekilere anlatmayın zaten istemeden koz verirsiniz. Buraya yazın biz okuruz yorum yaparız:KK19:

Soyledigimiz seylerin olmadıgı konusuna kesonlikle katılıyorum ama bunu dertlesme konusunda hic dusunmemistim

Derdimi anca yaşayan anlar
Ağaçtan düşeni ağaçtan düşen anlar

Back
X