- 11 Eylül 2012
- 98
- 5
- 48
- Konu Sahibi yoruldummm
-
Selam :) Hepinize hayırlı ramazanlar.
Biliyorum dert değil ama önerilerinize, fikirlerinize ihtiyacım var.
Bir ay sonra nişanlımın doğum günü var.
Ona sürpriz yapmak istiyorum ama biraz ımm nasıl desem odun olduğum için aklıma pek bir şey gelmiyor.
Nişanlımla aynı şehirde yaşamıyoruz aramızda 8-9 saatlik yol var.
Kaç yıldır birlikteyiz, ben hep ondan bir şeyler bekliyorum ama sanırım ben de onun için pek bir şey yapmadım bugüne kadar.
O yüzden özel olsun istiyorum bu doğum günü.
Ne olur aklınıza gelen her şeyi yazın, yorum yapmadan geçmeyin.
Lütfen, lütfen, lütfen...
:)
canım ben eşime evlenmeden evvel yastık işlemiştim.
kalp şeklinde. isimlerimiz yazıyordu.
kurdale nakışıyla da bi güzel süslemiştim. çok hoşuna gitmişti :)
babam biraz sıkıntı yapıyo bu konuda ama sanırım ben de gidip bi anda ben geldim demek istiyorumbabamı bi şekilde ikna ederim sanırım. ama işte şey sıkıntısı var aynı ilçede başka bi yerde görevlendirmede olabilir o zamanlar. ev arkadaşından mı yardım istesem. ama kimse de bilmesin istiyorum gittiğimi gerçekten hiç kimse bilmeden ta taaamm ben geldim demeliyim :)
Selam :) Hepinize hayırlı ramazanlar.
Biliyorum dert değil ama önerilerinize, fikirlerinize ihtiyacım var.
Bir ay sonra nişanlımın doğum günü var.
Ona sürpriz yapmak istiyorum ama biraz ımm nasıl desem odun olduğum için aklıma pek bir şey gelmiyor.
Nişanlımla aynı şehirde yaşamıyoruz aramızda 8-9 saatlik yol var.
Kaç yıldır birlikteyiz, ben hep ondan bir şeyler bekliyorum ama sanırım ben de onun için pek bir şey yapmadım bugüne kadar.
O yüzden özel olsun istiyorum bu doğum günü.
Ne olur aklınıza gelen her şeyi yazın, yorum yapmadan geçmeyin.
Lütfen, lütfen, lütfen...
ev arkadaşından yardım iste tek başına yapamazsın . mutlaka bilecek biri ki tam istediğin gibi olsun :)
haber vermeden yola çıkıp karşısına çıksan yeterli olmaz mı ki ?
şimdi ev arkadaşının sevgilisiyle konuşuyodum o hafta orada olmayacakmış ev arkadaşı. kuzeninin düğünü varmış
Peki normalde sormaz misn su an nerdesn diye meraktan filan:) ilce degistirmedigini anlamk icn
yanına gitmeni tavsiye ederim bende...
yapma beebaşka arkadaşları yok mu tanıdığın illa ev arkadaşı olması gerekmiyo ki
ben butik kurabıye yapmıştım tatalım hepsinin üstüne içinden geçen şeyleri yazmştım.bi kavozda süslemştim.yemeye kıyamadı epeydir duruyo çürümedi deyastgn yanına guzel fıkır olur bence.ben de örgü bilmiyodum örgü öğrendm atkı ördüm gözleri dolu dolu olmuştu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?