Dert bir değil iki hiç değil

Ahahaha ya tövbestafurullah gülüyorum RABBİM gücüne gitmesin

Merhaba az önce siz benim problemime cevap yazmistiniz:)
Arkadaşınızın problemlerini okudum ve benimde başıma maalesef buna benzer olaylar gelmişti

Arkadaşıniza aynen bunu okur musunuz?
"Bak kardeşim yol yakinken yuzugu fırlat kos uzaklas"
O nasıl nişanlı öyle?
Imam nikâhı yoksa hemen ayrıl derim.
Imam nikâhı varsa da bosanmak hoş değil ama bosan kardesim.
Böyle bi ömür geçmez. Bunlar seni yaslandirir.
Bak bende tekrar başkası ile nisanlandim ve hatta şu an evliyim
Hep şunu dedim ıyi ki ayrıldım diye...
Sana da tavsiye ederim

Sen neler yaşadın ki canım? Merak ettim ya.

Sen neler yaşadın ki canım? Merak ettim ya.

Ilk nisanlimdi ve başta her şey çok iyi gozukuyordu. Düşününce aileler her şey uyumlu gözüküyordu.
Ama sonra...
Kayinvalide ile ayrı oturacaktım ve belli bi semt belirlemistik orda olacaktım. Kendi aileme yakın ben onların ailesinede yakındı.
Sonradan bir oturacağız dediler..
Sonradan uzağa gideceğimizi söylediler..

Aileme hakaret ettiler. Bir sohbet esnasinda.
Hatta bu olay iki kez oldu birinde ima edildi diğerı ise ozlu soz tarzi söylenildi hepimiz şok olmuştuk
Nişanlımla görüşmemi istemiyordu kayınvalidem
Geldiği zaman olay yaşanıyordu
Ve daha bir sürü imtihanlar maddi olarak çok sorunlar
Mesela koluma bilezik takip direk bu senin değil bunu bil dedi kadin:) şok olmuştum
Altında parada gözüm yoktu
Şimdi bir sürü var çok şükür ve onun taktigi iki bilezik emanet gibiydi:)
Mesela adetleri vardi bizimde onlarında uygulamadilar ve bazı sözler verdiler şöyle yapacağız böyle yapacağız uygulamadilar
Aynen benide evde iş yapmak için kullandılar:) üstü kapalı anlatıyorum ve bazi derin sorunlari geciyorum çünkü zaman geçti ve artık o anları detaylı anlatıp tekrar yaşamak istemiyorum
Hepsine nisanlimi sevdiğim için katlanmıştım

Nişanlım bana hakaret bile etmisti goruntum ile alakali ve hastalığım var benim. Onu kabul ettiler başta ama sonradan akrabalarndan gizlememi istediler..cok çok incinmistim. Kalbim çok kırılmıştı ve sonra aynı durumu farklı şekilde yasadilar.ve buna bende şahit oldum..
Bir.suru şeyler işte..
Çok şükür kurtuldum

Valla tatlım seni alacağına vitrin mankeni alsın bu adam şartlara bak hem para kazanır üstünden hemde her dediğini yapardı yani. Evli biri olarak yol yakınken dön resmen senin hayatını elegecirmis bunlar şimdi boyleyse evlenince kıyamet kopar haberin olsun aklını başına topla hayatını yaşa kimse vazgeçilmez değildir

İyi kurtulmuşsun verilmiş sadakan varmış. Nasıl böyle çirkef olabiliyorlar. Karşıdakileri mal mı sanıyor bunlar ya? Tövbestafurullah. Yok sinirlenmeyeceğim, sakinim...

İyi kurtulmuşsun verilmiş sadakan varmış. Nasıl böyle çirkef olabiliyorlar. Karşıdakileri mal mı sanıyor bunlar ya? Tövbestafurullah. Yok sinirlenmeyeceğim, sakinim...

Bakıyorlar uyumlu sakin gözüken insan... birde nisanliyida seviyor.
Bastan ayarı verelim diye düşünüyorlar bence.
Ama hata yapıyorlar kendileri için. Bizim için ise doğrusunu. Görmüş oluyoruz gerçeği ve onlar bizi kaybediyor.
Zor bulurlar...
Arkadaşın için çok üzüldüm ınsaallah ayrılır...

İnşaALLAH.
Aynen yüzlerini görmüş oluyoruz işte, anlayana.

Arkadaşınız kendini düşünmüyor belli..yasini başını almış,okumuş bir insan.kendisine bu sıkıntıları yaşatıyor olabilir..biz burda ne söylersek söyleyelim kendi bildiğini yaoacak..sizin dr başınızı agritacak. Arkadaşı olarak uzuleceksiniz.
Kendi düşen aglamaz..bosverin..kendinizi yioraymayin.
Benzer durumu yaşayan arkadaşım vardi.onun da arkadaşı sizin arkadaşınız gibiydi..arkadasim onun cektiklerine dayanamadi..kiz her gün arkadaşımın yanında ağlıyordu ama bu cektiklerine rağmen ayrılmıyordu da..arkadasim görüşmeyi kesti..bana bu şekilde gelme bir daha , ruh sağlığım bozuluyor dedi.
Söylediğim gibi arkadaşınızı değil kendiniz düşünün.. onun durumu ortada ve ne yapması gerektiği belli...boyle giderse arkadaşlığınizi da bitirin..
Ha ayrılıp kendine farklı bir yol çizip yanınıza gelirse ne ala..

Nisanlin yaprak konusundaki ofke nobetinde iyiki yaninda degilmis, yoksa umugune oturup bu sefer isini gorurdu.
Sonra arkdas nerde? Arkdas yok, arkadas b.k yoluna gitti..
Eger evliligi suyunu yemini verip, ' karin tokluguna calisirim" olrak goruyorsa, ve ölume ramak kalma tehlikesine muptela ise o zmn devam etsin.
Cunku o eve gelin giderse kiz ya öldurulucek yada kendini öldurucek.

Ooooo daha evlenmeden ne güzel iş . Hemen çok geç olmadan ayrılsın bahanede çok . Kendini daha fazla ezdirmesinnn .

Aynen kendisi için ayrılmadığı sürece görüşmek istemediğimi söyledim epeydir görüşmüyorduk zaten. Arkadaş canlısı değilim, mantıksızlığa gelemiyorum.

Sakami bu nisanlin arkada dursa eyvallah diyicem bosver sen devam et seni koruyup kollayanda yok sen caninami susadin gözunu bu derece ne korlestirdide bunlara ragmen yuzugu parmaginda tasiyosun ALLAH'im gozunu acsin insallah ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…