Dert bir değil iki hiç değil

bazıları kendi yaşadıkları şeyleri arkadaşım yaşıyor diye anlatıyor inşallah sizde öyle değilsinizdir
Ayrılsın
Yok ben bu konudaki kadar gerizekalı değilim. Öyle de görünmediğimi umuyorum.

Kendime saygım var. Bir ay nişanlı kaldım, eylülde de düğünüm var. Bu arkadaşım gibi olacağıma, öleyim daha iyi.

Aynen öyle, üstelik sosyoloji okuyan ve bu tarz olaylarla iç içe olan insanlardık. Kadına şiddet olsun, kadın hakları olsun, aile düzenlenmesi olsun. Ama bakıyorum da boşa gitmiş.

Bir kızın bu kadar dengesiz, umursamaz, kendine bu kadar saygısız olabilmesi sinirlerini aşırı oynattı. Cidden anlamıyorum, mantığıma sığmıyor. Bu kadar mı aç kaldın? Ay neyse ya çok gerilim.

Benim de aklıma geldi bu.

Bilmiyorum sanırım iyice dayak yemeyi, hepsinin çocuklarına kadar büyütmeyi düşünüyor. Sanırım kendini kaybetti yoksa bu kadarı fazla.

Bu konuda kizin kendine hayri kalmamis ki yolundan dondurelim...ve bence sende derdiyle dertlenme cunku bu bir dert degil bir secim...garibimin kendine layik gordugu seylere bak...uzuldum
Hala sinirlerim bozuk, arkadaşım olsun ya da olmasın böyle ezik, kendine bunu yakıştıran kadınlar beni çıldırtıyor.

Ay evlenirse ben onla görüşmem. Zaten bu duyduklarımdan sonra da görüşme konusunda fazla iyimser değilim. Aynen bu tipleri izin vermiyor diye satan tipler. Ben böyle bilmezdim.

,

ben olsam arkama bakmadan kaçar. üstüne birde deve keserdim kurtuldum diye

Daha fazla okumaya devam etmedimmmm gerek yok....

Arkadaşına söyleee topuklayıp kaçsın bu insanlardan yazık etmesin kendine....

Arkadaşınız mazoşit mi? Yahu gram aklı olan bir saniye durmaz. Hala ne yapsın diye soruyorsunuz.
Böyle konularda acaba birileri aklımızla dalga mı geçiyor diyorum.
Sizin buraya akıl danışmanız bile hata.
Ay yok azıcık hakaret edilsin de benim de sinirin yatışsın istedim. Mazoşist evet. Hatta yorumlarda da dedim sert yorum yapın diye. Çünkü benim mantık sınırım almadı. Gerekli konuşmayı yaptım ama hala acabaları olan bir aklını kullanmayı unutmuş insan olunca karşımda.

Biraz da siz sayın istedim.

Benim ailem ev eşya gibi konularda nişanlımın evine gitmeme bile laf ediyordu. Bir kere nişanlımın ailesi ile antebe gitmiştik günü birlik babam bilmiyordu annem biliyordu kalacağımı baya kızmıştı bana. sizin aileniz nasıl gönderiyor anlamadım. Hadi benim babam çok hassastır, kabullenememişti sizinkiler baya kabullenmiş. Üni okuyan iyi bir ortalamaya sahip bir kız nasıl bu kadar saçma davranabilyor. Fake bu hikaye sanki.

Fragman bu ise filmi hiç izlemesin....
Evlenince neler olur tahmin edemiyor mu?
Nışanli iken k.v evinde temizlik yapmak nedir?şimdiden bu kadar eziliyorsa geçmiş olsun....

Konu sahibi sizin üslubunuz da yanlış. Alay eder gibi garip bir tavrınız var. Bence bu kız seninle arkadaşlığını da sorgulasın. Hemde nişanlısından Ayrılsın
Valla karşımda aklını kullanmayan birisi varsa feriştahı olsa tavrım aynı olur. Uyardım, anlattım ama hala acabaları olan, ağlayan bir kız. Kaldı ki böyle zekasını kullanmayan, kendine bunu yapan birine dönüştüğünü farketseydim kesinlikle evime kabul etmedim. Bir kadın bu kadar saf olmamalı. Kaldı ki beyni var lütfen kullansın. Yoksa dalga da geçerim, küfür de ederim.

Nişanlısını aradıgında arkadan annesinin sesleri hakaretler. Nişanlısı buna beceriksiz, rezil ettin tarzı konuşmuş.

oldu anam başka emrin var mı demeli arkadaşın o sığıra... ayrıca anasının eteğinden düşememiş henüz o nişanlı kişisi.. arkadaşın çoook çok üzülür şuan yaşadıkları fragman yani ben söyliyeyim sana...

Tabi ki ne yapacağım diye soruyor.
hala ne mi yapacağım diyor? gitsin evlensin şekerim... neyi bekliyor kaçar mı böyle aile..
tövbe tövbe...

Arkadaşınız canına susamış. Eş değil köle olmak istiyorsa nişanı atmasın ve evlensin. Yaşayacakları yaşadıklarının sadece fragmanı. Hayatını zehir etmek istemiyorsa en yakın zamanda kafasına atsın yüzüğü. Böyle aile bırakın gelin olmayı kapısından bile geçilmez. Evlenirse kendisine yazık eder.

Bir insanın kendini bile bile ateşe atması gibi.Nisanliyken bu kadar eziyet eden bir insanın evlendikten sonra neler yapabileceğini düşünmek zor değil.Kremli ellerle yaptığı sarmanın acısını evlendikten sonra arkadasiniza şiddet uygulatarak çıkarır.

Nisanliyken bunları yapiyirsa evliylen neler yapmaz. Yol yakinkeb vazgecsin ne o adamdan koca ne i kadindan kaynana ilmaz. Ömrüne yazik

Bence arkadaşın evlenirse çok mutlu olur. Belli ki mazosist yani bu kadar saçmalığa ragmen hala tekmeyi basmadığına göre :)

Bu ne be?
Daha ortada evlilik yokken bu icli dislilik niye?
Bu eziyeti omur boyu cekmeye razi olan aptal degil de nedir simdi kusura bakmayin ama?
Dunyaya bir defa geliyoruz, hayat kisa. Deger mi boyle kolelik etmeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…