Dert bir değil iki hiç değil

Hakaret etmek istemiyorum ama içimden neler geçiyor bilsen :eğlence: yani bi insan kendine bunu yapmamalı. Kendini bu kadar rezil etmemeli

Burayı okusa ne olur ki, insanda az mantık olacak, sevecek kendisini, gözü açık olacak.

Şuana kadar bu yaşatılanlara rağmen devam ediyorsa ve oturup ağlıyorsa biz ne söylesek boş.

Okuyor, gelecek vaad ediyor diye kendinizi kandırmayın. Arkadaşınıza direkt diyorum ki, bir fırın kitap okusanız bu akılla zor ..

Hayretler içinde okudum. Buna rağmen " ne yapmalıyım " diye nasıl diyebiliyor insan.

Yüzlerce yorumlarım arasında en kendimi tutamadığım konulardan biri bu konu oldu.
Evet ağır konuştum biliyorum, ancak bir kadının hayatını kendi eliyle bu hale getirmesine tahammül edilecek bir durum değil.

Evladım olsa ciğerim yanardı.

Ne varmış bu öküzde? Eve gerçek öküz alıp bağlasa daha verimli olur.

Arkadaşınız mazoşist.. bunun başka açıklaması yok. Nasıl bu kadar algıları kapalı olur?? Ayyyyhhhh çıldırazaaammmm

Evet, şu kokuyu çeken yer var ya mutfakta onun içinin yağını tellememiş. :KK14: ama nişanlısı kızı çokkk seviyormuş eklememi istiyor.
He ekledin inandık. Allahım nasıl insanlar var yaa.. işkence ediYor kendine o arkadaş bozuntusu.

Burayı okusa ne olur ki, insanda az mantık olacak, sevecek kendisini, gözü açık olacak.

Şuana kadar bu yaşatılanlara rağmen devam ediyorsa ve oturup ağlıyorsa biz ne söylesek boş.

Okuyor, gelecek vaad ediyor diye kendinizi kandırmayın. Arkadaşınıza direkt diyorum ki, bir fırın kitap okusanız bu akılla zor ..

Hayretler içinde okudum. Buna rağmen " ne yapmalıyım " diye nasıl diyebiliyor insan.

Yüzlerce yorumlarım arasında en kendimi tutamadığım konulardan biri bu konu oldu.
Evet ağır konuştum biliyorum, ancak bir kadının hayatını kendi eliyle bu hale getirmesine tahammül edilecek bir durum değil.

Evladım olsa ciğerim yanardı.
Helal olsun ne güzel yazmışsın valla benim de tahammülüm yok sövdüm resmen. Umarım anlar. Yapabileceğimiz başka bir şey yok.

Gözümün önünde direkt eskiden tvde yayınlanan içinde sır olan hikayeler,kötü kaynana,anneci oğlan,her şeye katlanan gelin belirdi :KK57:
Hiç bir olaya boyun eğmek zorunda değil yazık eder gençliğine,geleceğine,.

Ne varmış bu öküzde? Eve gerçek öküz alıp bağlasa daha verimli olur.

Arkadaşınız mazoşist.. bunun başka açıklaması yok. Nasıl bu kadar algıları kapalı olur?? Ayyyyhhhh çıldırazaaammmm
Aynen öyle canım bence de mazoşist. Daha sadeleştirerek yazmaya çalıştım. Benim gibi iki saattir dinleseniz "yoğum ben, yok" moduna geçerdiniz.:KK53:

Son düzenleme:
Arkadaşım diyor ki nişanlısı bunlar dışında kendisiyle ilgiliymiş, sürekli arayıp mesaj atarmış. Sorunu olduğunda dizinde ağlamış, mış, mış...
Kanmasın bunlara timsah gözyaşları bunlar anasına gelince içinden canavar çıkıyor o kadar hakarete değer mi

Back
X