- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Sadece sabrediyorum şükrediyorum Hayırlısı buymuş diyorum psikolojik düzeliyor diyorum böyle şeyler çıkıyor karşımaSize cok buyuk haksizlik etmisler kimse kimsenin cocugunu kiskanmaz herkes kendi cocugunun annesi olmak ister
Hic dinlemeyin kimseyi bu sizin sivaniz hep sukredin sabredin dua edin Allah gonlunuze gore verir
Rahim filmi bende cektirmistim oyle korkulucak bisey degildi hemde anestesisiz cekilmistim bence sizde cektirin buda ciksiniz aklinizdan rahatlayin
Allah en kisa zamanda anne olmayi nasib etsin
Bahçeci ? Nerede tam her yeri bilmiyorum da burada ..akraba ne fesatmis..kv yi de Allaha havale.. sen de bahceciye.. on muayene ucretsizz
Arkadaşlar kasımda 3. Senem doluyor ve bebeğimiz olmadı evet olmuyor ilaç tedavisindeyim klomen veriyor hala doktorum evet üzülüyorum ama asla isyan etmiyorum etmemde ama bu ay eşimin ailesinden 3.çocuğunu yapmaya çalışan bir akrabası var ama 4 senedir olmuyormuş dertleşirdik oturup benden 5 yaş kadar büyük çok erken evlenmiş dış gebelik yaşadı gecen ay ve tek derdimizi bilen insan benim gözümün kaldığını düşünüyor kayınvalidemle araları iyi olmuş sevmezdi ama (kayınvalidemle görüşmüyorum) geçen de yazdı ama baya ters konuştu mesajlaştık baya ters davrandı hâlbuki aramız çok iyidir göz kaldı bende birinin gözü kaldı diyordu durumuna da gözü kalanın gözü çıksın yazmış çok zoruma gitti biliyorum sanırım çok küçük şeylere kafamı takıyorum ama ne yapmalıyım kayınvalidemede Anlatmadım asla ağzı açıktır diye ama benimle gecen tartışırken kısır lafı çıktı ağzından evet düşüncesiz ve patavatsız bir kayınvalidem var o yüzden Anlatmadım üzülüyorum tedavi doktor ilaç çalışıyorum ve eşimin gelmeside uzadı tavsiyesi olan yada fikir vermek isteyen doktor gecen sene gittiğimde biraz daha vaktim olduğunu kafama taktığım için olmayabiliceğini söylemişti bende kafa dağıtmak için işe girmiştim dinledim doktorumuz kafama takmadım işe girdim ama olmadı doktorun bir süre klomen kullanıp rahim filmi çektirmemi istedi ama rahim filminden korkuyorum internneteki yazılar çok korkuttu beni ama bu ay anestezi li çektiricem özelde bilmiyorum üzücü olaylar yaşıyorum doktorun tiplerimin tıkalı olabileceğini söyledi artık bende anne olayım istiyorum tavsiye verir misiniz yada anadolu yakasında da ağrısız rahim filmi çektiriceğim bi hastanede olabilir fikirde verebilirsiniz tavsiyedede bulunabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?