Dert bitmiyor..

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Arkadaşlar kasımda 3. Senem doluyor ve bebeğimiz olmadı evet olmuyor ilaç tedavisindeyim klomen veriyor hala doktorum evet üzülüyorum ama asla isyan etmiyorum etmemde ama bu ay eşimin ailesinden 3.çocuğunu yapmaya çalışan bir akrabası var ama 4 senedir olmuyormuş dertleşirdik oturup benden 5 yaş kadar büyük çok erken evlenmiş dış gebelik yaşadı gecen ay ve tek derdimizi bilen insan benim gözümün kaldığını düşünüyor kayınvalidemle araları iyi olmuş sevmezdi ama (kayınvalidemle görüşmüyorum) geçen de yazdı ama baya ters konuştu mesajlaştık baya ters davrandı hâlbuki aramız çok iyidir göz kaldı bende birinin gözü kaldı diyordu durumuna da gözü kalanın gözü çıksın yazmış çok zoruma gitti biliyorum sanırım çok küçük şeylere kafamı takıyorum ama ne yapmalıyım kayınvalidemede Anlatmadım asla ağzı açıktır diye ama benimle gecen tartışırken kısır lafı çıktı ağzından evet düşüncesiz ve patavatsız bir kayınvalidem var o yüzden Anlatmadım üzülüyorum tedavi doktor ilaç çalışıyorum ve eşimin gelmeside uzadı tavsiyesi olan yada fikir vermek isteyen doktor gecen sene gittiğimde biraz daha vaktim olduğunu kafama taktığım için olmayabiliceğini söylemişti bende kafa dağıtmak için işe girmiştim dinledim doktorumuz kafama takmadım işe girdim ama olmadı doktorun bir süre klomen kullanıp rahim filmi çektirmemi istedi ama rahim filminden korkuyorum internneteki yazılar çok korkuttu beni ama bu ay anestezi li çektiricem özelde bilmiyorum üzücü olaylar yaşıyorum doktorun tiplerimin tıkalı olabileceğini söyledi artık bende anne olayım istiyorum tavsiye verir misiniz yada anadolu yakasında da ağrısız rahim filmi çektiriceğim bi hastanede olabilir fikirde verebilirsiniz tavsiyedede bulunabilirsiniz

Tüm lüzumsuz tiplerde seni bulmuş.
Dr tavsiyem malesef yok.
Ama içiniiçin ferah tut.
Çünkü son zamanlarda gebe kalamayanların çoğunun nedeni psikolojik.

Ne kötü niyetli insanlar var, kişi kendinden bilir işi. Demek ki o bu kadar kötü düşünebilecek biri ki size böyle imalarda bulunmuş.

Allah yardımcınız olsun, hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.

Ders bitmiyor diye okudum basligi
Herhalde blok derste cok sıkıldı konu acti diye düşündüm :/
Okumak istedim ilk cümlede gözüm bulandı.
Azıcık özenli yazilsa ne güzel yorumlar yapılır oysa

Rahim filmini 800 km yol gidip istanbulda echomar da çektirdim 400 TL idi yanılmıyorsam, anestezisizdi ve hiç acı hissetmedim, güle oynaya çıktım, istanbulun yabancısıyım hangi semtte bilmiyorum ama netten bak bul orayı kesinlikle tavsiye ederim.

Çocuk konusuna gelince benim de 3 yıl oldu, ve kimse bunun kolay olduğunu söyleyemez cidden yıpratıcı bir süreç... Herşeyi etkiliyor maalesef. Kaynanan gibi o akraba gibiler etrafta, takmamayı öğrenicez başka çare yok. Kimseyle de dertleşme bu konuyu, hatta mümkünse bir bahane bul istemiyorum de etrafındakilere, işe girdim yükselicem erteledik o işi falan de.. Kendi kafamızdan atmamız bile bu kadar zorlarken bir de elalemin lafları iyice zor geliyor biliyorum...
Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat versin...

Amin inşallah eşim kafama takmamam için elinden geleni yapardı şimdi iş için yurt dışında ve çok kötü bir dönemden geciyorum diyorumki sanırım sınanıyorum sordum maltepede 800lira diyor çok geldi ama bulamazsam mecbur çektiricem tabiykide 800 lira çocuk sahibi olmadan önemli değil ama neden uygun bir hastane bulmıyayım teşekürler echomar araştırmaya başlıyorum hemen teşekürler

Size cok buyuk haksizlik etmisler kimse kimsenin cocugunu kiskanmaz herkes kendi cocugunun annesi olmak ister
Hic dinlemeyin kimseyi bu sizin sivaniz hep sukredin sabredin dua edin Allah gonlunuze gore verir
Rahim filmi bende cektirmistim oyle korkulucak bisey degildi hemde anestesisiz cekilmistim bence sizde cektirin buda ciksiniz aklinizdan rahatlayin
Allah en kisa zamanda anne olmayi nasib etsin

Sadece sabrediyorum şükrediyorum Hayırlısı buymuş diyorum psikolojik düzeliyor diyorum böyle şeyler çıkıyor karşıma

Rahatla biraz ben yıllarca tedavi oldum bu hsg laparoskopi falan ikiser kez yapildı nerdeyse bana.ne zaman durumu kabullenip tedavi bıraktım o zaman cok şükür hamile kaldım.etrafındaki dengesizleri Allaha havale et kimseye derdini anlatma burası onlardan daha güvenli emin ol.dua et mutlaka karşılık alırsın Allahın izniyle

İnşallah eşim gelene kadar bütün tavsiye etiiğiniz hastaneleri araştırıcam eşim gelince bana en uygun olan hastaneye gidicem eşim bu ayın 19unda gelicek Allahın izniyle korkum var eşim olmadan beni rahatlatmadan girememm diye düşünüyorum

Aynı dertten muzdaribiz canım üzülme sıkma canını.. zor ama umursamamaya çalış kes öyle insanlarla görüşmeyi.. bu arada imkanın varsa Avrupa yakası Şişli de echomar var ben orada Cevat beye çektirdim rahatlikla öneririm anesteziye falan kesinlikle gerek yok. Çokta tatlı bir doktordu.. Ben uzun süre kortizon tedavisi gördüm derimde incelme vücutta aşırı hassasiyet var. Dokunsalar ağlıyordum bazen çok korkuyordum hsg den çok uzun süre yaptırmadım en son gözümü karartıp gittim. Acı eşiği çok düşük bi insan olmama rağmen operasyon sonrası çok az bi sızı dışında hiç birşey olmadı.. inşallah en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…