" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

Dün eşimle msnde yazışıyoruz ve eşime dyorum ki...evde son sözü her zaman erkekler söyler.....dye o da hemen atlıyo ee heralde yaniii.sonra diyorumki
-evet karıcım
-peki karıcım
-haklısın karıcım-nasıl istersen karıcım
eşim şokk hadi canım daha neler dyoo:)))) ay cok güldüm yaaaa

ah bebişim erkeklerin hepsi aynı hata taaa en baştan annelerden başlıyor erkek çocukları yetiştirirken ayrıcalıklı yetişiyor evlenince daha beter oluyorlar

derinin annesi dernbebek nasıl sen nasılsını

sağol ablacım ben iyiyim ama derin iyi değil aynen devam ishal kusma yarın acile arastırma hastanesine götürcem kuzucuğumu baksınlar neden böle 20 gündür cocuğum kurudu kurudu bitti valla.yarın izinliyiz zaten yılbaşı dye tatil yptılar fırsat bu fırsat acile götürcem bu sefer

çok geçmiş olsun canım rota virüsü aşısı yapılmışmıydı

ahahahahaaaaa

ah bebişim erkeklerin hepsi aynı hata taaa en baştan annelerden başlıyor erkek çocukları yetiştirirken ayrıcalıklı yetişiyor evlenince daha beter oluyorlar

çok sinir bozucu yaaa.ben kendimi yırtıyom akşam o oturduğu yerden kalkmadı bile...hayat ona güzel ya...

GECEEEEE:) BEN GECE İŞ YAPMAYI SEVERİM VALLA.DÜN GECEDE 2 DE YATTIM SABAH 5,30 KALKTIM ZIMBA GBİYİM ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR

uykusuzluğa katlanıyorsun yani...ben uykumu almadım mı çok asabii olurum:26:

ne güzel önemli olan da bu;

bizim babamız 5 dk sever haydi geçer tv karşısına

yarım saat 1 saat bakayım yok

ben hem iş yaparım hem çocuk bakarım

aaaa yokkk kocamın hakkını yiyemem valla allah ondan bin kere razı olsun çok ilgilidir kocam çok düşkündür derine o olmasa yanmışım ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…