• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

görmedimki sorunu :26: osmangazideyim bulutm sen nerdesin

anam terram ilgi göstereceemde kaynanam diyorum temizlik diyorum şitreş diyorum :14:

of yaa ciddi ciddi kalbim öyle hızlı çarpıyoki kızlar düşündükçe utanmasam ağlıcam ahada gözlerim doldu ya niye stres yapıyomki ben misafir severim ama niyese k.validem olunca elim ayağım dolaşıyo çarpıntı başladı :14:

kız nekaa güzel işte kendini gösterecen kaynana

yap aşüreleri,mantıları otur aşağıya

senin gibi hamaret gelini ulmuş

köpişlerine söle kaynananla çok alakalı olsunlar

hiiiiii bida gelmez belkim:27::27::27:

sakin ol canım aklı sıra kapris yapıyor....

erkeklein nazı sinir bozucu oluyor..

sık dişi

OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

yaw niye sorup duruyon şu adama sen sana ne dedik soru sorarsa cevap ver kısa kelimelerle surat asma normal ol üstüne düşme biraz gizem dedik uysana bize bacım kendi kafana göre gidiyon bak terraya sözden çıktımı hiç

Yaaa benm bu kocam nasıl bi adam yaaaaa......uyussssss.....msn açtı nasıl oldun yazım iyiyim demiş.. öksürük? Dedim...evet öksürüyorum neden soruyosunh bu kadar dyooo....bende merak ettğm için den olabilirki dedim.. Ben olsan sen sormcak mısın bende işte o yüzden soryrm dedim cevap yok... Uyz oluom yaaaa:(((((

derinim sende biraz çek kendini sorma sen üzerine düştükçe o kapris yapacak erkekler çocuk gibi:41::41:

Gidiyorum şimdi elimde bi yürek
Bu sonuca nasıl geldik delice severek
Güm güm atıyor çok üzülerek
Ölüyorum ama gidiyorum

Gücüme gidiyor kurduğun cümleler
Düştüğüm hallere inanamıyorum
Üstümde kurduğun edepsiz baskıya
Dayanamıyorum

Bu sabah aynada kendime bir söz verdim
Belki de bu aşka ve sana zarar verdim
Yıllarca senin için özümden verdim
Çok iyi anlıyorum

En azından beraberken
Ayrılalım yol yakınken
Henüz saygı duyarken
Ve severken..

görmedimki sorunu :26: osmangazideyim bulutm sen nerdesin

anam terram ilgi göstereceemde kaynanam diyorum temizlik diyorum şitreş diyorum :14:

of yaa ciddi ciddi kalbim öyle hızlı çarpıyoki kızlar düşündükçe utanmasam ağlıcam ahada gözlerim doldu ya niye stres yapıyomki ben misafir severim ama niyese k.validem olunca elim ayağım dolaşıyo çarpıntı başladı :14:

bende beşevlerdeyim.

stres yapma bacım ne stres yapıyosun
becerikli hatunsun. çok fazlada üzerlerine düşme
çok memnun kalırlarsa senden çıkmazlar :27::27:

derinim sen bu adama;

işte koşturuyorum evde öyle hiç yardım etmiyosun falan diye çıkıştınmı
sevmiyolarda böyle şeyleri

kız nekaa güzel işte kendini gösterecen kaynana

yap aşüreleri,mantıları otur aşağıya

senin gibi hamaret gelini ulmuş

köpişlerine söle kaynananla çok alakalı olsunlar

hiiiiii bida gelmez belkim:27::27::27:

kız ilk aldığımızda ay ben sizde yemek yemeeem size gelmeem diyodu ne olduysa tarçın yeter ona fazlaca laubali bi hayvan kıtlasa accuk:27:

kız göstereyimde kadın herşeyi ben bilirim kıvamında bide öyle güzel laf sokuyoki ben öyle kalıyom ya saygıda kusur etmedim hep annecim dedim ama bana çok etti o nişanlıyken çok ağlattı hiçbişeyimi beğenmiyoki söylemez güzel olmuş şu diye hep beyenmez hep küçümser :51: ama ben hiç kıramam çok fazlaca alçak gönüllü duruyorum galiba çok saygılıyım o da kendini bilmeden konuşuyo eşimi benden çok kıskanıyo kız bişey yaptığımızda yok isimlerimizle sesleniyoruzki ayıp olmasın diye benim çayıma şeker atıyosa annesininkineda atıyo sinir oluyorum :37: gel üçümüz yatalım diycem töbee :52:

kız ilk aldığımızda ay ben sizde yemek yemeeem size gelmeem diyodu ne olduysa tarçın yeter ona fazlaca laubali bi hayvan kıtlasa accuk:27:

kız göstereyimde kadın herşeyi ben bilirim kıvamında bide öyle güzel laf sokuyoki ben öyle kalıyom ya saygıda kusur etmedim hep annecim dedim ama bana çok etti o nişanlıyken çok ağlattı hiçbişeyimi beğenmiyoki söylemez güzel olmuş şu diye hep beyenmez hep küçümser :51: ama ben hiç kıramam çok fazlaca alçak gönüllü duruyorum galiba çok saygılıyım o da kendini bilmeden konuşuyo eşimi benden çok kıskanıyo kız bişey yaptığımızda yok isimlerimizle sesleniyoruzki ayıp olmasın diye benim çayıma şeker atıyosa annesininkineda atıyo sinir oluyorum :37: gel üçümüz yatalım diycem töbee :52:

benimkide çok kıskançtı. bir süre sonra duruluyolar merak etme. ama nişanlılık ve evliliğinin ilk senelerini mahvediyorlar
çokta alçak gönüllü olma cnm kibar kibar cevabını ver.çok sessiz görmesin seni

dişli olcen aslında....

aha bak bölee:27:

mesela ben ilk büyük kavgamızdan önce uzun bir süre eşime surat edip yokmuş gibi davrandım

adamı çıldırttım mesela

derinim vardır bişi..:26:

yapımda yok bakma size böyle çemkiriyorum :1: laf söyleyince ölle kalıyom çook sonra cevabı aklıma geliyo :1: ayyy benim gibi gelin mi bulcak ya sülalesinide gördük bana sürekli şişmanım muhabbeti yapıyo o gelince her gün makyaj yapcam iştee hıh kaymak gibi gadınım ben beni beğenmiyo yaa:14:

derinimin anası güzel bacım bak soru sorarsa az kelime ile cevap onun dışında mağdur sessiz bir kadınsın atlama adama horoz gibi bırak o suçlu olsun..

yüzünü asma kızınla oyna yanında konuş derinle gül o bişey dedimi yada senin demen gerekiyosa tek en fazla 2-3 kelimeyle cevap soru neyse... ama öyle trip yapıp surat asmak yok tamam mıı anladın mı iyice mağdursun masumsun sessizsin ama bunun yannda eve git dekolteli bi badi giy ama öyle çok açık olmasın altınada dar kot olur tayıt olur mini etek olur kocanla yatacan bu akşam ben anlamam gece hiç üşenmez gelir seni tavşan gibi tuttuğum gibi yatağına bırakırım hiiç üşenmem :32:

slmmm güzell hatunlarrrrrr

derin düzeldi mi eşinle aranız tatlım

Back
X