SINIRLARIMI ZORLUYOOOOOOOOOOOOO
bir taraf alttan almak zorunda canım
bu görev şimdilik sana düşüyor
hele ortalık durulsun bakalım
sonrasına bakarız,
çok mu serttin eşine karşı? dominant falan:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SINIRLARIMI ZORLUYOOOOOOOOOOOOO
sonrasına bakarız,
sonrasına bakarız,
YOOOOO HİÇ OLMADIM
görmedimki sorunu :26: osmangazideyim bulutm sen nerdesin
anam terram ilgi göstereceemde kaynanam diyorum temizlik diyorum şitreş diyorum![]()
of yaa ciddi ciddi kalbim öyle hızlı çarpıyoki kızlar düşündükçe utanmasam ağlıcam ahada gözlerim doldu ya niye stres yapıyomki ben misafir severim ama niyese k.validem olunca elim ayağım dolaşıyo çarpıntı başladı![]()
sakin ol canım aklı sıra kapris yapıyor....
erkeklein nazı sinir bozucu oluyor..
sık dişi
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
yaw niye sorup duruyon şu adama sen sana ne dedik soru sorarsa cevap ver kısa kelimelerle surat asma normal ol üstüne düşme biraz gizem dedik uysana bize bacım kendi kafana göre gidiyon bak terraya sözden çıktımı hiç
Yaaa benm bu kocam nasıl bi adam yaaaaa......uyussssss.....msn açtı nasıl oldun yazım iyiyim demiş.. öksürük? Dedim...evet öksürüyorum neden soruyosunh bu kadar dyooo....bende merak ettğm için den olabilirki dedim.. Ben olsan sen sormcak mısın bende işte o yüzden soryrm dedim cevap yok... Uyz oluom yaaaa((((
YOOOOO HİÇ OLMADIM
e şikayeti neki o zaman.neden dellenmiş..:44:
yaw niye sorup duruyon şu adama sen sana ne dedik soru sorarsa cevap ver kısa kelimelerle surat asma normal ol üstüne düşme biraz gizem dedik uysana bize bacım kendi kafana göre gidiyon bak terraya sözden çıktımı hiç
hii benden bahsediyo:87:
görmedimki sorunu :26: osmangazideyim bulutm sen nerdesin
anam terram ilgi göstereceemde kaynanam diyorum temizlik diyorum şitreş diyorum![]()
of yaa ciddi ciddi kalbim öyle hızlı çarpıyoki kızlar düşündükçe utanmasam ağlıcam ahada gözlerim doldu ya niye stres yapıyomki ben misafir severim ama niyese k.validem olunca elim ayağım dolaşıyo çarpıntı başladı![]()
hii benden bahsediyo:87:
SUSUYORUMMMMMM SONSUZA KADARRRRRRRRRRR((((((((
kız nekaa güzel işte kendini gösterecen kaynana
yap aşüreleri,mantıları otur aşağıya
senin gibi hamaret gelini ulmuş
köpişlerine söle kaynananla çok alakalı olsunlar
hiiiiii bida gelmez belkim![]()
kız ilk aldığımızda ay ben sizde yemek yemeeem size gelmeem diyodu ne olduysa tarçın yeter ona fazlaca laubali bi hayvan kıtlasa accuk
kız göstereyimde kadın herşeyi ben bilirim kıvamında bide öyle güzel laf sokuyoki ben öyle kalıyom ya saygıda kusur etmedim hep annecim dedim ama bana çok etti o nişanlıyken çok ağlattı hiçbişeyimi beğenmiyoki söylemez güzel olmuş şu diye hep beyenmez hep küçümserama ben hiç kıramam çok fazlaca alçak gönüllü duruyorum galiba çok saygılıyım o da kendini bilmeden konuşuyo eşimi benden çok kıskanıyo kız bişey yaptığımızda yok isimlerimizle sesleniyoruzki ayıp olmasın diye benim çayıma şeker atıyosa annesininkineda atıyo sinir oluyorum
gel üçümüz yatalım diycem töbee
![]()
derinim sen bu adama;
işte koşturuyorum evde öyle hiç yardım etmiyosun falan diye çıkıştınmı
sevmiyolarda böyle şeyleri
kız ilk aldığımızda ay ben sizde yemek yemeeem size gelmeem diyodu ne olduysa tarçın yeter ona fazlaca laubali bi hayvan kıtlasa accuk
kız göstereyimde kadın herşeyi ben bilirim kıvamında bide öyle güzel laf sokuyoki ben öyle kalıyom ya saygıda kusur etmedim hep annecim dedim ama bana çok etti o nişanlıyken çok ağlattı hiçbişeyimi beğenmiyoki söylemez güzel olmuş şu diye hep beyenmez hep küçümserama ben hiç kıramam çok fazlaca alçak gönüllü duruyorum galiba çok saygılıyım o da kendini bilmeden konuşuyo eşimi benden çok kıskanıyo kız bişey yaptığımızda yok isimlerimizle sesleniyoruzki ayıp olmasın diye benim çayıma şeker atıyosa annesininkineda atıyo sinir oluyorum
gel üçümüz yatalım diycem töbee
![]()
yok be bacımmm yaaaaaaaaaa
eee niye afra yapıyo ya sana.
Ev düzensiz yemek yok diye falanmı bacım ya nakadanda hamarat hatunsun aslında![]()