" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

güle güle terraaam tamam yarına bekliyoomm

ay bi temizlik yaptım parmacıklarım ağrıyo yaaa oha bana

ya derinim aşkolsun temizlik yapmam lazım yazdım durum derinim beraber annelerimize kaçalım öptüm sizi yazmışım ya buluttan sonraa küsmeye bahane aramayın yaa iyi okuyun lütfen

7511 in ojgeldin bebeek

hosbulduk yavruceylanım
gız sen aştın bu temzlık ısını neler yaptım bakım anlat baga bnde yapım orenm bnde

tarçın bardak kırdı önce salonu dip köşe süpürdüm, sildim, toz aldım tek duvarını sildim lekeler vardı el izleri ... sonra yatak odasını süpürdüm dip köşe sildim komidin altları yatağın altı dahil toz aldım ... sonra mutfağı toplayıp orayı sildim ç.suyuyla bu arada banyoyu klozet küvet lavabo küçük wc. hol küçük oda çiçeklerimi yıkadım vazolarımı vs salondaki kapılarımı sildim bu kadaar daha yapacaklarım var ha bu arada bu arada hani ne deniyo onlara yaa ışığı açmak için basarızya onları bile sildim anacım..

ve kocam geldi öpüyorumm anacım görüşürüzz sonraa

optum hamarat gadınım ellerıne saglık

evde durumlar çok iyi şekerim Sende nasıl:44:

Nasılsın kız

orta hallice;

off akşam eşim oğlum yemek yemiyor diye esdi gürledi
benim boğayı sakinleştircem diye canım çıktı yaaa

sonra yatarkende diyoki
2.çocuk

ben istemem dedim 2. çocuk
sende bu sinir varkeeeeeeeeen dedim

sonra düşüncelere daldı uyudu

heheheeee dur kızzz 2.cocuk falan yapma acık daha bekleeeeee acele etmee daha oğluşun küçük zati

bekle biraz daha daha bebiş oğlun

çocuk bu bazen yer bazen yemez bazen ağlar yaniiiii ne var ki okadar sinirlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…