burdayım kız 3 te gıttı esım
bnde bole depresf depresıf takılıorm markete ıncem usenıorm artı korkuyorum kayarım dıye
sen napıosn yawrum
sağol derinimTERRACIM KADIN ADAYI DERKEN GECEMAVİSY İÇİN DYO ARKADAŞ HENÜZ EVLENMEDİDEEE:))) SANA DEĞİL CANIMCIM:)YENİ Mİ EVLİSİN YOKSA BULUNDGN YERE Mİ YENİ TAŞINDIN?
hee tanımaya çalışıyoz birbirimizitaze kanlar mı gelmııs burya
heeeee o benimm görpeee tazecik eline erkek eli değmemiş
hahahahahahhaaa
senin için çıldıran bir nişanlın var hiç olmassa
kıı kayılcak gibimi böle e bende geleyim kayıkayıverelim eğleniriz
ne depresyon kalır ne bişicik
hosgeldın sefa geldın...hı hı öyle oldu sanırım :)
ay sorma bulutum berbat ben cok korkuyorm kardankıı kayılcak gibimi böle e bende geleyim kayıkayıverelim eğleniriz
ne depresyon kalır ne bişicik
yafrummmm benimmmm kıyamem kuzucuğumaaa kısss senin kocaya şu bitki çaylarından içirsene az sakinleşsinn anlatmıyomuki derdi ne yaaaaa kk olarak gelip efimi bassak ne
eminim en etkili yolu budurbaskınnn
ben yeni evliyim evlenerek buraya gelmiş oldum 6 ay olmadı daha akşam 5 e kadar yalnızım evde eşim gelince bi ses oluyo işte
Allah bağışlasın oğluşunu eşinede ne diyim umarım zamanla sakinleşir
ne iş yapıyorsun
sürücü kursunda çalşıyorum ...sağol cnm..Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...
eşinle aran iyiyse zamanla herşey düzelir cnm..mühim olan huzur
noldı kıııı ne pörtletiyon gözlerini
üf sımdı kım camasr yıkıcak asscak kım yemek yapcak kım asa ıncek kım yatagı toplıcak kım dus alcak offfff
hosgeldın sefa geldın...
ay sorma bulutum berbat ben cok korkuyorm kardan
bıde bınanın onu mermeg gbı bısı ustu kar buz
markete kadar 10 metra ole nasıl yurucem
ah sen burda olsan ne guzel eglenırdık he
kopecıklerde var burda cok
cok seker hepsı
o nedemek avron gızımkız kapa şu avronuuu
bız yapacaz da ıste bu ara canm ıstemıyo bole hep uyusam hep dınlensem hep sıgara ıcsemsağolasın hoşluk buldum malesef biz kadınlar yapacağız o işlerin hepsini alternatif yok ki
sağol derinim
hee tanımaya çalışıyoz birbirimizi
hahahahahahhaaa
senin için çıldıran bir nişanlın var hiç olmassa
heee o kesinn bi an önce evlenelimm diyo başka bişe demiyoo gece konuşuyoz neolur çıkıp gelsen deli olcammm diyoooo
hosgeldın sefa geldın...
ay sorma bulutum berbat ben cok korkuyorm kardan
bıde bınanın onu mermeg gbı bısı ustu kar buz
markete kadar 10 metra ole nasıl yurucem
ah sen burda olsan ne guzel eglenırdık he
kopecıklerde var burda cok
cok seker hepsı
o nedemek avron gızım
bız yapacaz da ıste bu ara canm ıstemıyo bole hep uyusam hep dınlensem hep sıgara ıcsem
kız bulut cok pıs sarhos olasım var
kız sımdı aklıma geldı sana yaznca buzlugumda coktandr kusbası koyun vardı bız yıyemedık denemk ıcın almıstık kokusundan yıyemedık onu haslıyom posete koyup asa yedrcem onları az sewerımköpeciklermiiiseverdik onlarıda 75 im 11 im yaaa
o nedemek avron gızım
bız yapacaz da ıste bu ara canm ıstemıyo bole hep uyusam hep dınlensem hep sıgara ıcsem
kız bulut cok pıs sarhos olasım var
sağol derinim
hee tanımaya çalışıyoz birbirimizi
heee o kesinn bi an önce evlenelimm diyo başka bişe demiyoo gece konuşuyoz neolur çıkıp gelsen deli olcammm diyoooo
sakın teslim olma bitişin olur
ben türk sanat müzüğü sewerım zekı muren safıye ayla muzeyyen senar olursa deyme keyfımegel kız senlende içek
ne seversin sen söyle sanada onu çalayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?