aynenben hiç sevmemmmmmm
aynen
kız bugun anmlere gtmk ıstıom cok ama aksam esım kesnlıkle olmaz ısım var dedı
mevluttedemı opemıcm ellerınıoy yavrum yarın gidersiniz olmazmı:26::26::26:
mevluttedemı opemıcm ellerını
çok ozledım
zaten yaslndılaronlara bısı olsa kndımı hıc afftmem
ewde okadar para yok:/ nolurkı 1 saat gtsek 12 de gtsekde olur nolurkı ta bayramda gttık en son ya artık aramıormda 1 haftadr ne dıyım sureklı ısı var dıorm artık utanıormcnm ağlama çağır taksi atla gitttt
erkekler bu konuda o kadar düşünceli olamıyolar
hem kandil bugün hemde onlarada yazık beklerler senden aynı şehirdesiniz görüşün sıksık
ewde okadar para yok:/ nolurkı 1 saat gtsek 12 de gtsekde olur nolurkı ta bayramda gttık en son ya artık aramıormda 1 haftadr ne dıyım sureklı ısı var dıorm artık utanıorm
durumumu bılseler babam gelır buraya alır benı ne kadar lazımsa verrcanım benim ya kıyamam...
kardeşin felan yokmu gelse arabayla alsa seni...
tabii ne diceksin....onlarda yalnış anlarlar artık
durumumu bılseler babam gelır buraya alır benı ne kadar lazımsa verr
esımede cok kızar
onlar bılmıokı kendı kendılerıne kusuyolar
bnde ıkı arada kaldım
durumumu bılseler babam gelır buraya alır benı ne kadar lazımsa verr
esımede cok kızar
onlar bılmıokı kendı kendılerıne kusuyolar
bnde ıkı arada kaldım
durummmm napıyon canım yaaaa
şeker kızlarım can kızlarımm ne ediyonuz
iyi bacılık sen napıyon, öyle gel gitler yaşıyom, bunalıyom, çekip gitmek istiyom ama gidemiyom
haklısın canm da ıste ne bılımyavrukuşum sen kocanı bekleme gitmek için, anan baban ya onlar bin otobüse git hatta kal. aynı şehirdesiniz her zaman gidebilirsinniz. nasıl görmeden dayanıyosun. bugün varız yarın yokuz bacım.ben olsam hemen gierdim. yine de snein bilecen iş
anlar o canm gel al dedgımde. haksılısnz ama kaldım bole neysecanım babana durumu anlatmak zorunda değilsin..
arada idareci olman gerekiyor..
ara babanı sizi özledim eşimde çok yoğun bu ara kafasını kaşıcak vakti yok
sen gelip alsan beni eşiminde içi rahat eder sen gelip alırsa aklı kalmaz falan de....
ama bekleme yani canım... onlar hayattayken kıymetlerini bil
amnnnnn napıyım bacım yaaa hep aynı..
senidemi goncan bunaltıyo
kız senn goncandamı üzüyievet bacım gocam olacak malum kişi bunaltı,kızım üzüyiiii, yemi içmi, zor uyuyi ne bilimmmm toptan bunaliyimmm işte ele bacılık
evet bacım gocam olacak malum kişi bunaltı,kızım üzüyiiii, yemi içmi, zor uyuyi ne bilimmmm toptan bunaliyimmm işte ele bacılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?